heel veel gemak en goede communicatie en instriucties
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u onze dienstverlening als uitstekend heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Perfecte automatisering door Notariele Diensten.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij hebben onze proces grotendeels geautomatiseerd en hier zijn wij heel trots op. Fijn om te lezen dat u dit als perfect heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heldere informatie. En goede service.
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede ervaring met deze notaris . Snel en vakkundig echt een aanrader.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij om te lezen dat u ons zou aanraden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Makkelijk online on te vullen. Snel antwoord op mails en goed telefonisch bereikbaar .
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u alles makkelijk vond om in te vullen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat ons proces toegankelijk is voor iedereen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ervaring bijzonder positief. Zeer gebruiksvriendelijk, gericht op de ‘ cliënt ‘. Ook telefonisch heb je snel contact, waardoor het een en ander gemakkelijk te realiseren valt.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn dat u onze dienstverlening als zeer gebruiksvriendelijk heeft ervaren. Wij vinden dit namelijk heel belangrijk. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had een paar offertes aangevraagd voor een verklaring van erfrecht. Enkele offertes kwamen pas binnen toen Notariële Diensten de werkzaamheden al had afgerond ... Kortom ze werken zeer voortvarend en bovendien erg transparant.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wij vinden transparantie over de werkzaamheden en kosten heel belangrijk. Fijn dat u dit dan ook zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
in duidelijke stappen en bewoordingen ben ik door dit traject gegaan, terwijl ik geen ervaring heb en onzeker was of ik dit allemaal goed zou begrijpen.
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u toch voor ons heeft gekozen ondanks uw onzekerheid of u het allemaal goed zou begrijpen. Wij proberen onze dienstverlening zo makkelijk mogelijk te maken en alles duidelijk te omschrijven. Fijn dat u de dienstverlening dan ook als duidelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het is makkelijk om het hier te regelen Snel geregeld Mailing in orde zodat je weet waar je aan toe bent Duidelijke mailing
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn dat u onze mailing als duidelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had nog nooit via een online dienst ‘contact’ gehad met een notaris. Na een eenvoudig vragenlijst te hebben ingevuld, ging alles in een sneltreinvaart. Het was daarna helemaal helder wat van de erfgenamen en van mij werd verlangd om de verklaring van erfrecht geregeld te krijgen. Zondag begonnen en woensdag eind van de dag ( 4 dagen) was er de door de notaris getekende verklaring een feit.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn dat u voor ons heeft gekozen om de verklaring van erfrecht op te kunnen stellen. Wij zijn blij dat u de aanvraag en het verdere proces duidelijk vond. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Kundig, snel, volledig en goede prijskwaliteit verhouding, duidelijke communicatie
Hartelijk dank voor uw mooie review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het aanvragen van een verklaring van erfrecht ging heel soepel, binnen 3 werkdagen heb ik de verklaring digitaal ontvangen. Een aanrader.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u al zo snel de verklaring van erfrecht heeft ontvangen. Dit komt ook omdat de erfgenamen snel hebben gereageerd op onze verzoeken. Bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een hele fijne manier om snel een Verklaring van Erfrecht op te laten maken. Duidelijke website, snelle reactie op vraag. Kortom, echt een aanrader
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wij zijn blij dat u onze dienstverlening als een fijne manier om een verklaring van erfrecht te laten opstellen heeft ervaren. Bedankt dat u ons ook zou aanraden bij andere. ' Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ondanks treurige omstandigheden, zijn we zeer goed geholpen door vriendelijke en kundige medewerkers.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat wij u hebben kunnen helpen met de verklaring van erfrecht. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In een korte tijd alles goed geregeld en tegen een scherpe prijs.
Vve was snel geregeld, stappen waren duidelijk.
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat de verklaring van erfrecht snel was geregeld en het proces duidelijk was voor u. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had verklaring van erfrecht alleen maar nodig voor het digitaal invullen van de belastingaangifte van mijn overleden vader. Bij de notaris van mijn vader zou ik langs moeten komen (wat mij en mijn broer een middag vrij nemen zou kosten) en zou de verklaring van erfrecht minimaal het dubbele kosten. Omdat mijn moeder 8 maanden eerder overleden was en voor ons alles duidelijk was en er geen bijzonderheden waren, hebben we gekozen voor de online diensten van Notariële Diensten en daar zijn we heel erg tevreden over. Makkelijk en snel alles online geregeld.
Hartelijk dank voor uw review! Bedankt dat u voor het opstellen van de verklaring van erfrecht voor ons heeft gekozen. Wij werken volledig digitaal en daardoor is het niet nodig om langs te komen op een kantoor. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor het opstellen van een akte van erfrecht waarbij geen bijzonderheden spelen is dit een prima aanbieder. Enige handigheid met digitale communicatie is wel vereist.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u ons heeft ervaren als snel en gemakkelijk. Wij proberen ons proces zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Binnen een week alles afgehandeld en de verklaring van erfrecht binnen.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! U en de andere erfgenamen hebben vrijwel direct gereageerd en daardoor hebben wij de verklaring van erfrecht snel kunnen opstellen. Bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De website was duidelijk en bij vragen had ik razendsnel contact.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij dat u onze website duidelijk vond. Het is bij ons ook altijd mogelijk om vragen te stellen en wij proberen die zo snel als mogelijk te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het werkt snel en is duidelijk. Lukte mij echter niet om benodigde informatie in één pdf bestand te versturen. Met een telefoontje was het snel geregeld dit op een andere wijze te doen toekomen.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat het u toch gelukt is om de benodigde informatie op te sturen naar ons. Hierdoor hebben wij alsnog de verklaring van erfrecht snel kunnen opstellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Afhandeling verklaring van erfrecht is naar volle tevredenheid verlopen, prijs kwaliteit verhouding is prima.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u onze dienstverlening als duidelijk en simpel heeft ervaren. Ook wij vinden snelheid belangrijk en proberen daarom zo snel mogelijk vragen te beantwoorden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor de bank was het belangrijk om een verklaring van erfrecht te overhandigen. Dit was bij Notariële Diensten goedkoper dan bij de notaris in de woonplaats en snel geregeld. Prima ervaring!
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij proberen een verklaring van erfrecht tegen een zo laag mogelijk tarief aan te bieden. Dit kunnen wij doordat ons proces volledig online is. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen en dat wij de verklaring van erfrecht mochten opstellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede service, compleet online en eenvoudig.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u onze dienstverlening als goed, compleet en eenvoudig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl