Snelle en goede afhandeling met duidelijke informatie

De verklaring van erfrecht wordt opgeleverd via een goed geautomatiseerd proces waarin alle stappen vooraf goed worden gecommuniceerd.

Supersnel en zeer eenvoudig

Heel heldere uitleg over de te volgen stappen en procedures. Zeer snelle reacties (nauwelijks wachttijden) dus zeer snel in het bezit van de benodigde akte.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Heldere uitleg/aanwijzingen en terugkoppeling, supersnel en niet duur.

Boven verwachting goed en snel.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goede ervaring, alles wordt heel snel en zorgvuldig geregeld

Goede ervaring met online aanvraag voor een VVE.

Snelle goede afhandeling

Snelle goede afhandeling

Verklaring van erfrecht

De afhandeling was professioneel, efficient en gemakkelijk. Ook nog ruimte voor persoonlijk contact. Alles kon vanaf ieders eigen woonadres worden geregeld zonder het huis te verlaten. Ook de doorlooptijd was snel.

Snel, duidelijk en transparant

Geweldig! In 5 werkdagen had ik een verklaring van erfrecht. De communicatie was uitstekend, elke stap werd duidelijk uitgelegd. Heel fijn om zo geholpen te worden.

Makkelijk

Het is makkelijk om in contact te komen, snel fijn om zo geholpen te worden en niet naar een notaris toe te hoeven gaan.

Belazert

Duidelijk gevraagd voor een erfrecht akte met onderzoek kinderen van partner. Bedrag werd vastgesteld. Kreeg de akte binnen zonder onderzoek. Natuurlijk eerst factuur betalen voordat je de akte ziet. Moet je weer een onderzoek doen dan komen er weer kosten bij. Was ik maar gewoon gebleven bij mijn andere notariskantoor. Wat heb je eraan als je de kosten wilt besparen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goede, duidelijke, overzichtelijke, en snelle service

Al mijn berichten werden direct beantwoord, van een bevestiging met wanneer ik een inhoudelijk antwoord kon verwachten tot een directe afhandeling van mijn vraag. Alle stappen werden voor mij makkelijk en inzichtelijk gemaakt, ik hoefde niets uit te puzzelen: Notariele diensten deed het uitzoekwerk en gepuzzel voor mij. Alle zorgen uit handen genomen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling voor het verkrijgen van de Verklaring van Erfrecht.

De communicatie was duidelijk en de antwoorden en reacties erg vlot. De kosten bleven binnen de perken vergeleken met de notaris 'in de buurt'.

Snel en vanuit je huis

Via de Dela consulent werd ik geattendeerd op de DoeHetZelfNotaris online. Wat een goed advies was dat. Binnen 1 dag krijg je al bericht en helpen ze je verder. Als er vragen zijn, krijg je ook gauw antwoord. Als ik dit via een notariskantoor had moeten regelen dan kon ik pas 1 maand later langskomen. Nu is het in 1 week tijd allemaal afgerond! Heel fijn allemaal.

Duidelijk, snel proces

Zonder gedoe van fysieke afspraken bij de notaris is het proces vlot doorlopen voor een uitstekende prijs

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zeggen wat ze gaan doen en doen wat ze zeggen.

Goede ervaring. Eerst een offerte opgevraagd bij een gewone notaris die ruim 2 x zo hoog was. Prima notariële dienstverlening voor een schappelijke prijs, zeker gezien wat een “normale “ notaris vraagt.

Snel, professioneel

X

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goed kontakt zowel telefonisch als per mail

Zie boven

uitstekend geholpen

dit kantoor heeft ons perfect geholpen

Alles gaat online

Alles gaat digital, legitimatie gaat online en super snel, ook de benodigde documenten kunnen worden geüpload in een beveiligde omgeving. Alle stappen in het proces worden per mail verstuurd en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Prima dienstverlening.

Snel, duidelijk, deskundig. Precies voldoende updates.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle service en duidelijke communicatie over de stappen in het proces

Duidelijke communicatie per mail en snelle actie.

Zeer tevreden.

Al meerdere keren van Notariële Diensten gebruik gemaakt. Altijd vlotte en duidelijke afhandeling.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Graag zal ik mijn ervaring met Notariële Diensten met u delen.

Prima en snel geregeld. dank

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid N.v.t.
  • Gemak N.v.t.

adeaquaat en accuraat

Ze doen precies wat ze moeten doen en dat op plezierige en deskundige wijze. Dat komt tegenwoordig niet vaak meer voor . Dus dat verdient een pluim.

Snel en correct

Goede prijs-prestatie verhouding.

Tot volle tevredenheid!

Zie boven

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl