Goede prijs-prestatie verhouding.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zie boven
Het is spannend om te kiezen voor een digitale dienstverlener wanneer je eenmalig gebruik moet maken van diens diensten. Toch hebben we er voor gekozen nadat we de voor- en nadelen op een rijtje hadden gezet. De dienstverlener heeft ons niet teleurgesteld en we zijn uitermate tevreden over de snelheid en de afhandeling. Er wordt per stap teruggekoppeld en uitleg gegeven; daardoor hebben we geen telefonisch of fysiek contact nodig gehad.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om te kiezen voor een digitale dienstverlener. Wij vinden het daarom heel fijn dat u toch voor ons heeft gekozen om de verklaring van erfrecht te laten opstellen. Bedankt voor dit vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer plezierig
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u een plezierige ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na een tip de online notaris benut om de zaken rondom erfrecht af te handelen. Dit is mij zeer goed bevallen. Ze zijn snel, communiceren vlot en vooral in begrijpelijke taal voor mij. En dat alles tegen een goede prijs, die veel lager ligt dan als ik naar de notaris in de stad ga. Eén klein minpuntje is de mij niet geheel duidelijke begroting (die je van te voren krijgt) ten opzichte van de eindfactuur. Gaat dan niet om het totaalbedrag, die is prima. Kortom: aanrader!!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Bedankt dat u ons het vertrouwen heeft gegeven om de verklaring van erfrecht op te stellen. Wij vinden het belangrijk dat onze documenten en communicatie begrijpelijk zijn. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren. Bedankt voor uw feedback. Ik zal intern aangeven dat de begroting niet duidelijk was voor u. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Erg tevreden over de afhandeling van het verzoek Verklaring van Erfrecht. Snel, vakkundig, accuraat! Wel kunnen er achteraf door bepaalde omstandigheden toch wat meer kosten bijkomen. Bijvoorbeeld bij nodig onderzoek bij gemeente of als je geen IDIN hebt, maar die kosten vielen in mijn geval achteraf mee op het geheel van de kosten. Al met al heel tevreden!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij proberen onze kosten zo laag mogelijk te houden en het is bijna nooit nodig om een gemeenteonderzoek te doen. Indien dit toch nodig is, proberen wij de kosten daarvoor zo laag mogelijk te houden. Fijn dat u de kosten achteraf daarvoor vond meevallen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
snelle en begrijpelijke uitleg en goede prijs vergeleken met andere notarissen in onze woonplaats
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij vinden het belangrijk dat onze communicatie duidelijk is en fijn dat u dit ook zo heeft ervaren. Mochten er nog verbeterpunten zijn, dan vernemen wij dit uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik merk dat alles via vaste procedures verloopt en overal ongeacht het werk vaste prijzen voor staan. Op zich levert u snel en goed het gevraagde. Het was echter zo simpel (in dit geval) dat de prijs ondanks dat deze vooraf was overeengekomen erg hoog is. u heeft bijvoorbeeld geen kinderen of andere mogelijke rechthebbenden te hoeven benaderen. Dat kon u direct al lezen in het testament. Veel zinnen in de communicatie zijn te generiek en leiden tot vragen. Zelfs voor een simpele toelichting in een kader van een regel wordt circa 35 euro gerekend. Al met al komt u op een tarief uit van een 'normale' notaris en dat had ik niet verwacht.
Bedankt voor uw review! Wij vinden transparantie over onze tarieven heel belangrijk en daardoor werken wij met vaste tarieven. Ik zie dat wij in uw geval een factuur hebben gestuurd van €368. Dit is onze basisprijs van €329 en €39 voor het beoordelen van het testament. Bij een lokale notaris zult u meer kwijt zijn geweest voor eenzelfde akte. Ook heeft u de akte binnen twee dagen ontvangen, doordat ons proces volledig digitaal is. Wij danken u voor uw feedback over de communicatie. Wij zullen dit ook intern bespreken en kijken of wij teksten moeten aanpassen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na het overlijden van onze moeder kwamen we er al snel achter dat we een Verklaring van Erfrecht nodig hadden, inclusief registratie in het Kadaster. We kozen voor doehetzelfnotaris.nl, omdat dit geheel online afgehandeld kon worden. Daarnaast waren de kosten duidelijk, al hadden we nog één vraag die we via de chatfunctie gesteld hebben. Hier kwam onmiddelijk een goed antwoord, waarop we besloten met deze notaris in zee te gaan. We werden verrast door de snelheid waarmee we alles af konden handelen, inclusief een detail wat we gemist hadden. We hadden binnen een paar dagen onze Verklaring van Erfrecht. Door de identificatie met iDIN kon alles vanuit huis geregeld worden op het moment dat het ons goed uitkwam. We zijn dus erg tevreden
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij vinden het belangrijk dat de kosten voor een verklaring van erfrecht vooraf duidelijk zijn. U geeft aan dat dit ook het geval was. Wij werken volledig online en daardoor is het mogelijk dat een verklaring van erfrecht snel wordt ontvangen. Het is bij ons inderdaad ook altijd mogelijk om vragen te stellen via email, chat of telefonisch. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na veel informatie te hebben ingewonnen bij de reguliere notariskantoren kwam ik al snel tot de conclusie dat dit via internet veel sneller en goedkoper kan, zonder verlies van kwaliteit. Wij zijn uitermate vriendelijke geholpen. De afhandeling van de Verklaring van Erfrecht nam maar een week in beslag. Duidelijke instructie en snelle terugkoppelingen. Top.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u voor ons heeft gekozen om de verklaring van erfrecht te laten opstellen. Wij zijn blij dat u de instructies en communicatie als duidelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
de dienstverlening betrof een acte van executele. communicatie hierover, opgaven van benodigde stukken en de reacties plus de dienst van de notaris waren snel en efficiënt uitgevoerd. was hier erg blij mee.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij zijn blij om te lezen dat u de communicatie als snel en efficiënt heeft ervaren. U heeft binnen twee dagen de verklaring van executele ontvangen. Dit komt onder andere doordat u snel heeft gereageerd op onze verzoeken. Bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijk, snel en niet te duur. Communicatie zeer goed.
Hartelijk bedankt voor uw review! Fijn dat u onze dienstverlening als duidelijk snel en niet te duur heeft ervaren. Ik zie dat u de verklaring van erfrecht binnen vier dagen heeft ontvangen. Dit komt onder andere doordat de erfgenamen snel hebben gereageerd op onze verzoeken. Bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Eerst gebeld en dat was al zeer vriendelijk en vervolgens alles binnen 8 dagen afgewikkeld. Over alle vervolgstappen en verstrekte informatie ontvingen wij direct een bevestiging compleet met een uitleg over de te nemen volgende stappen.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wij hebben ons proces zo gemaakt dat het mogelijk is om snel een notariële akte te ontvangen, zoals in uw geval een verklaring van erfrecht. Wij zijn ook heel blij dat u het contact met ons als vriendelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling van mijn notariële vraag!
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Aangegeven prijs op website https://mijn.doehetzelfnotaris.nl/prijs/verklaring-van-erfrecht.aspx is: 329 Euro Uiteidelijk te betaald: aan Notariele diensten BV: 370 Euro. Ik voel me dus voor 41 euro opgelicht door mr. Hugo (H.A.H.) Prick te Woerden
Bedankt voor uw review. Uw opmerking over het verschil in de kosten is niet terecht. Wij vinden transparantie over de tarieven belangrijk en daarom staat alles duidelijk vermeld op onze website. In dit geval was het nodig om de gemeente aan te schrijven, zodat wij konden vaststellen wie de erfgenamen waren. Wij hebben vooraf ook laten weten dat dit onderzoek noodzakelijk was voor de verklaring van erfrecht. Ik hoop dat u onze dienstverlening verder wel als prettig en snel heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle afhandeling en een goede en duidelijke communicatie. Helemaal naar wens verlopen.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wij zijn blij dat het proces naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Op vragen komt snel een antwoord waar je mee verder kunt als iets onduidelijk is. Tarief ook zeer aantrekkelijk.
Voor mij was er geen verschil tussen online en offline. Misschien even wennen aan het idee, maar dat werd volledig gecompenseerd door de heldere communicatie (en bereikbaarheid, mail of telefoon). Succes
De aanvraag van een verklaring van erfrecht is snel en soepel verlopen. De te nemen stappen waren duidelijk aangegeven.
Ik vond het erg prettig, snel, communicatief en betaalbaar
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u onze dienstverlening als erg prettig, snel, communicatief en betaalbaar heeft ervaren. Wij vinden deze punten namelijk heel belangrijk. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een prima alternatief voor een niet online notaris
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u onze dienstverlening als prima alternatief ziet voor een lokale notaris. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Contact vis de mail was snel en duidelijk
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wij vinden het belangrijk dat onze communicatie als snel en duidelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn situatie was simpel, maar de bank aanvaardde de wettelijke verdeling niet. Het kostte wel even googelen, maar voor mij belangrijk was duidelijkheid over de prijs vooraf ('ons ben zuunig' en anderen beginnen hoger met de mogelijkheid dat er nog van alles bij komt). Achteraf was de snelheid een enorm pluspunt. Aangevraagd 15.20 en binnen 12.27 de volgende dag.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Het is heel begrijpelijk dat u vooraf de kosten wilt weten. Wij vinden transparantie hierover ook heel belangrijk. Fijn om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ben in korte tijd erg goed geholpen.
Ik vind dat alles op een goede en keurige wijze is gedaan.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl