Snel en accuraat geregeld.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn ervaring is goed, het document was in ongeveer twee weken verstrekt terwijl er geen testament was. Dat kun je best snel noemen. Alles was duidelijk en snel te regelen dank hiervoor.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed geregeld bij Notariële diensten! Communicatie via de e-mail gaat snel en het verifiëren van de identiteit via iDIN werkt perfect. Je kunt het gewoon thuis allemaal regelen. Dat is heel fijn, zeker in tijden, zoals na een overlijden, dat er al veel andere dingen geregeld moeten worden.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat de verklaring van erfrecht goed geregeld is. Wij werken inderdaad samen met IDIN waardoor u gratis kunt legaliseren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede snelle service en afhandeling, duidelijke communicatie
Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle reacties, duidelijke communicatie over zowel de werkzaamheden als de prijs die ook goed is.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij om te lezen dat u ons duidelijk, snel en betrouwbaar vindt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heldere offerte, prima AI in de frontoffice. Snelle (menselijke) reactie op mails. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u het gehele proces duidelijk vond. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik werd goed geholpen en kreeg ook medewerkers aan de telefoon. Dat is wel ns anders !
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen door een van mijn collega's. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Veel fijner dan de traditionele kantoren waar je een afspraak moet maken en met alle partijen een tijdslot moet afstemmen. Echt heel fijn zo voor iedereen!
Hartelijk dank voor uw review! Bij ons is het inderdaad niet nodig om een afspraak te maken doordat wij volledig digitaal werken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bij het eerste contact had ik al een goed gevoel. Bij de ontwikkeling in het proces werd dit alleen maar beter. Alle zaken zijn nu afgerond en nog steeds zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u aangeeft dat u goed gevoel had bij het eerste contact. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb de ervaring als zeer prettig ervaren . Zeer snelle afhandeling van zaken. Alles was overzichtelijk. Ik kreeg steeds een opdate van de voortgang. Duidelijke taal. Geen extra kosten achteraf.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Transparantie vinden wij heel belangrijk en daardoor zijn wij open over de kosten. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
je wordt steeds op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. ben zeer tevreden. je moet wel het e.e.a. zelf doen maar daardoor bespaar je honderden euro's.
Hartelijk dank voor uw review! Duidelijke communicatie vinden wij heel belangrijk en zijn daarom blij dat u dit zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het was voor het eerst dat ik in contact ben gekomen met notariële diensten, en zei hebben er voor gezorgd dat ik snel het document van erfrecht heb ontvangen. Ik zal jullie zeker aanbevelen mocht er iemand in mijn omgeving een notaris zoeken. Jullie website is helder en duidelijk om de gegevens die nodig zijn om in te vullen.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij om te lezen dat wij u goed hebben kunnen helpen met uw verklaring van erfrecht en dat u ons zou aanbevelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het online aanvragen van de verklaring van erfrecht was heel gemakkelijk. Het ging snel en het was duidelijk wat je moest doen. Het ondertekenen m.b.v. iDIN was superhandig.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij zijn blij om te lezen dat het gemakkelijk vond om de verklaring van erfrecht aan te vragen. Het is bij ons mogelijk om te legaliseren via IDIN. Dit is een gratis dienst en werkt samen met de meeste banken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Dit was best een uitdaging omdat ik dit nooit eerder gedaan hebt. Nou ik moet zeggen,ik zou het zo weer doen. Wat een uitkomst ,dat je op deze manier een verklaring van erfrecht kan ontvangen. Je hoeft de deur niet uit ,en gaat allemaal per E-mail ,hoe makkelijk wil je het hebben. Ik ben zeer tevreden. Als je naar een notaris moet,dan ben je echt veel meer geld kwijt, Nogmaals, ik zou het zo weer doen op deze manier. Vriendelijk bedankt Notariele diensten!
Hartelijk dank voor uw review! Bedankt dat u voor onze dienstverlening heeft gekozen. Wij werken inderdaad volledig online en daardoor is het niet nodig om langs te gaan bij een notaris. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor het verkrijgen van een standaard verklaring van erfrecht is dit een prima oplossing.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verklaring van erfrecht binnen 5 dagen ontvangen, met een zeer duidelijke communicatie van elke stap in het proces.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Fijn dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen en dat u de communicatie duidelijk vond. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In een verdrietige periode was het fijn zo snel en voor ons allemaal duidelijk geholpen te worden.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat wij u hebben kunnen helpen in een verdrietige periode. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijk, snel antwoord op alle vragen, via chat binnen 15 minuten, open en eerlijk
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u duidelijk en snel antwoord heeft gekregen op uw vragen. Het is inderdaad bij ons ook mogelijk om te chatten, maar ook via de email of telefonisch staan wij voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed en vlot geholpen door de medewerkers
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u goed en vlot bent geholpen door mijn collega's. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gebruik gemaakt van de online diensten voor een verklaring van erfrecht. Zeer tevreden over de vlotte afhandeling.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij om te lezen dat u zeer tevreden bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een hele goede ervaring. Communicatief erg sterk, goed op de hoogte gehouden tijdens iedere stap in het proces. Een vlotte afhandeling.
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u een goede ervaring met onze dienstverlening heeft gehad. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had veel vragen na het overlijden van mijn moeder Ik ben goed en duidelijk geholpen
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat wij u hebben kunnen helpen en dat wij uw vragen goed konden beantwoorden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed mail kontakt. Ook telefonisch goed bereikbaar. Vlotte afhandeling van de gevraagde diensten.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u goed emailcontact heeft gehad met ons. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Boven verwachting snelle uitvoering van de werkzaamheden. Prima informatievoorziening van de te nemen stappen en daaraan verbonden kosten. Alles in één keer goed, kan niet beter.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. Wij zijn blij dat u alle informatie duidelijk vond en daardoor wist wat er van u werd verwacht. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer goede ervaring, alles werd goed uitgelegd, het aanleveren van stukken was eenvoudig en ik werd continu middels mailtjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Het werd ook allemaal snel afgewikkeld. Aanrader!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat u een zeer goede ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl