Professioneel bedrijf en personeel, men denk in oplossing met een klantvriendelijke blik en normale prijzen. Voorbeeld: Ondanks een scherpe offerte gekregen, zat de reparatie flink tegen maar kon gratis de leenauto een dag langer gebruiken en offerte werd aangehouden ondanks meer werk.
nog nooit zo’n goede garage gehad
Als ex 1e automonteur weet ik hoe het hoort, nooit niks op aan te merken. Top
Prima APK keuring gehad
Goed contact, nette garage en goede service
Goede service en volgens de afspraak.
Lekkere koffie als je aan het wachten bent
Vlak voor onze vakantie koppeling van onze Zafira Tourer eruit. Ondanks drukke planning bij de garage toch een plekje weten te krijgen. Mijn ervaring is uitstekend en zou ze ook zeker hierdoor willen aanraden. Toppers!
Verkoopadviseur Sander heeft ons zéér vriendelijk en fijn geholpen, vanaf het moment van het eerste telefoontje, tot aan het ophalen van de auto. Meedenken, niet opdringen, eerlijk advies en een keurig gepoetste auto. Kortom een heel fijne ervaring. Ga zo door!
Betrouwbare zaak, goede service, vriendelijke bejegening.
Heb onze auto er al jaren in onderhoud en ben zeer tevreden.
Snelle afhandeling goede prijs
Ik word altijd heel fijn geholpen met mijn auto, Heb er zelf geen verstand van, maar ze leggen altijd alles uit. Ook als er voor een APK bijvoorbeeld wat hogere kosten aankomen overleggen ze altijd eerst voordat ze wat gaan doen. Er wordt ook altijd meegedacht naar de beste oplossing. Superfijne autoservice! :)
heel tevreden
Ze wat we niet vragen…
Gewoon goed
Al jaren klant met enorme tevredenheid....toppers!!!!!
Prettig en deskundig
Goede, snelle en deskundige service
Ik ben heel tevreden met de service van Autoservice Medemblik. Ik kom vaak voor olie (bekend probleem bij mijn merk auto) en er wordt altijd meegedacht. Laatst kwam ik voor olie en een medewerker gaf aan dat mijn band wat slap was. Alle banden werden direct nagelopen en bijgevuld. Er wordt altijd tijd gemaakt en niets lijkt teveel moeite. Ook wordt altijd duidelijk uitgelegd wat er vervangen/gerepareerd moet worden, in duidelijke taal. Nogmaals, zeer tevreden!
Prima service en altijd correct; prettig in de omgang!
In deze garage krijg je altijd het gevoel netjes behandeld te worden. Fantastisch. Rustige en bekwame mensen die goed communiceren. Ik raad iedereen deze garage aan.
Vriendelijk personeel. Doen wat we vragen. Als ze iets ontdekken bellen ze eerst.