Ondanks de beperkingen toch kunnen lessen

Mijn E achter B succesvol behaald, fijne uitleg en een geduldige instructeur. Sander bedankt

Goede en ervaren instructeur. Fijne lessen.

Prima rijschool. Verbeterpuntje: communicatie. Zou in mijn beleving iets actiever kunnen zijn.

Zeker betrokken, redelijk professioneel

Je kunt er vanuit gaan dat je een hoop kunt leren. Communicatief met de backoffice is er nog wel wat winst te behalen. Het is een laagdrempelige rijschool waar betrokkenheid een prioriteit is.

Altijd een oplossing en goede instructeurs

Met een laag aantal lessen in 1x geslaagd voor brommer én auto rijbewijs. Erg tevreden over Marcel Knoop en werknemers!!

Professioneel, betrokken en een drive om iedereen écht goed te leren rijden!

Zowel mijn autorijbewijs als mijn motorrijbewijs gehaald bij Marcel. Beide in 1 x geslaagd! En nu, jaren later, zitten er nog zinnetjes in mijn hoofd bij het rijden die er destijds in gehamerd zijn. Gewoon eerlijke rijles, met focus en drive om iedere lesklant écht goed te leren rijden en inzicht te geven.

Zeer goed begeleid en geslaagd door jullie!

Top!

Bij deze rijschool voel je je echt thuis! Goede instructeurs die duidelijk zijn en je vanaf het begin goed coachen. Ik beveel deze rijschool zeker aan! Bedankt team Marcel Knoop en in het bijzonder Marthin en Sander!

Gewoon top!!!

Leuke lessen - Marcel heeft veel geduld - alles is goed geregeld - gewoon een ontzettend leuke rijschool!!

Autorijden is niet spannend, maar leuk!

Ik werd tijdens erg op mijn gemak gesteld enzo goed mogelijk voorbereid op het examen. Er werd persoonlijk met mij rekening gehouden, waardoor ik precies de begeleiding kreeg die ik nodig had. Bovendien heb ik geleerd dat rijden echt leuk is en dat je ervan moet genieten!

Tijdens de rijlessen kon ik snel grote stappen maken en kreeg ik vertrouwen in mijn rijvaardigheid.

Voordat ik bij Marcel Knoop ging lessen, had ik rijlessen bij een andere rijschool. Dat klikte niet. Ik heb toen besloten om naar een andere rijschool te gaan en via via ben ik bij deze rijschool terecht gekomen. Tijdens de rijlessen was de rijinstructeur enorm relaxed en gaf me - bovenop uiteraard het leren autorijden - het vertrouwen dat ik nodig had om mijn rijbewijs te kunnen halen.

Marcel heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik nu veilig de weg op kan.

Gerrie en Marcel hebben er alles aan gedaan mij de regels en de praktijk van het autorijden te leren. Ondanks dat er door Corona er 4 maanden tussen een reeks lessen zat, ben ik vol vertrouwen het examen in gegaan. Helaas de 1e 2 x gezakt, maar dit kwam zeker niet door de autorijschool. Theorielessen heb ik als zeer prettig ervaren, waardoor ik in 2x was geslaagd.

Accuraat, persoonlijk en proffesioneel

Alles snel geregeld en in 1x geslaagd. Zeer proffesioneel

Deskundige rijschool

Aanrader voor iedereen die een BE rijbewijs wil halen.

Top rijschool met goede instructeurs!

Ben bij deze rijschool lange tijd geleden en heb eindelijk na lange tijd mijn rijbewijs, ben zeker erg goed begeleid in dit leerprocess en wil zeker even Bernd ( mijn rij instructeur ) bedanken want zonder hem was het nooit gelukt!

Zeer goede rijschool en geeft veel aandacht

Toppers, Marcel, Gerrie en de rest van het team, heel erg bedankt voor alle lessen!

Goede ervaring

De lessen waren altijd goed ik kon altijd vragen stellen en ik werd goed geholpen als ik iets niet wist en ik kon de rij vaardigheden ook goed leren.

Veel geduld en duidelijk

super

Goede rijopleiding en snel

Topinstructeurs

Goede en duidelijke uitleg daarom ben ik ook in 1 keer geslaagd.

Heel deskundig en fijn!

Vooraf goed advies gehad op maat. Ik moest mijn BE rijbewijs halen maar had al wat ervaring. Er wordt niks te veel verkocht maar wel heel goed en duidelijk geadviseerd wat je wel nodig hebt. En begeleid in de aanvraag bij het CBR. Vervolgens op pad met Marcel, een gezellig maar vooral ook leerzame ervaring. Hij legt het helder en pragmatisch uit zodat je het snel oppakt en ook in 1 keer kan slagen. Kortom een zeer fijne ervaring!

Uitstekende begeleiding

Hier heb ik mijn auto rijbewijs gehaald. De begeleiding was uitstekend, flexibele rij tijden, aandacht en betrokkenheid met de klanten en mogelijkheden om theorie lessen te volgen.

Hele fijne rijschool, ik voelde me meteen thuis. De lessen zijn goed opgebouwd en de begeleiding en uitleg is ook top! Ik zou iedereen aanraden hier lessen te volgen.

Leuke rijschool goede begeleiding. We komen zeker terug voor de auto lessen .

Alles in 1 keer gehaald door top specialisme

Door een constante goede begeleiding alle toetsen in 1 keer weten te halen. Volle zelfvertrouwen gekregen om veilig door het verkeer te kunnen. Ze zijn dan wat duurder maar goedkoop is duurkoop.

Heel goed!

Bedankt Marcel en Gerrie en het hele team voor de verzorging van mijn motor rijbewijs. Ik ging elke week met heel veel plezier rijden. Nogmaals bedankt! Ik zou deze rijschool aanbevelen.

De Vijf Boeken 1 H

2911BL Nieuwerkerk aan den ijssel