Receptie zeer behulpzaam. Uitstekend georganiseerde praktijkvoering. Zeer snelle hulp in semi-spoed situatie gerealiseerd. Tandarts Fischer: deskundig, aardig, zeer goede uitleg, werkt snel en effectief. Andere tandarts was bereid telefonisch advies te geven tijdens vakantie. Ook heel fijn. Dank!
Nu door omstandigheden bij meerdere tandartsen en meerdere asisstentes geweest (normaal gesproken heb je één vaste tandarts). Stuk voor stuk fijne, aardige, kundige en geduldige mensen.
Altijd keurig geholpen en afspraak altijd na gekomen en op tijd.
Ik ben heel erg blij met tandarts, Elise Facee. En ben eveneens erg blij met mondhygiënist, Candace Sondaar.
Vriendelijk ontvangen. Deskundige hulp en prettige sfeer. Mooie lokatie met ruime parkeergelegenheid voor de deur.
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Zie boven
Zeer vriendelijke, kundige mondhygiënts en tandartsen. Helemaal top dat je een combi afspraak kan maken, zodat je niet twee keer hoeft te komen.
Al 35 jaar kom ik bij Van Bennekom tandartsen. En ben zeer tevreden over de deskundigheid en vriendelijkheid. Ik zou deze praktijk aan iedereen aanraden.
Hierboven in 1 zin samengevat!
Geen touw vast te knopen aan alle vaktermen die gebruikt werden. Kan ook in gewonen mensentaal en nee heeft niks met mijn iq te maken. Vond de afstand van expert tot klant wel erg groot. Vlg mij niet zo bedoeld maar voelde niet goed.
Kundige mensen en vriendelijk naar de patiënt
Ik ben erg tevreden over de praktijk en mijn tandarts. Ze doen het werk met plezier, goede sfeer. Goed georganiseerd. Veel ervaring en up to date kennis. Mensgerichte praktijk. Ook aandacht voor kinderen, goede begeleiding. Top ervaring.
Was of ben erg bang voor de tandarts voor voor de verdoving, ik stel me erg aan hoor. Ze zijn lief en leggen alles uit
Vanaf receptie tot aan factuur prima route.
Ik zou deze praktijk aan iedereen aanbevelen.
over het algemeen plezierige en beleefde behandeling
Prima, ik voel mij gehoord, er is een basis van vertrouwen, ik kan vragen stellen, er is rust, alles wordt uitgelegd en er is ook nog humor
Er moesten 2 consulten ingepland worden in een korte tijd. Een hele klus met alle volle agenda's rondom de feestdagen.De dame achter de receptie bleef vriendelijk, dacht goed mee en belde na een paar uur om een prima oplossing door te geven.
Zie bovenstaande.
Alles correct! Ben al 30jaar bij PP klant!! Altijd goed geholpen. Rekening gehouden met mijn wensen!! Geweldig!!
??
Uitstekende behandeling door mondhygiënist en tandarts
Mijn man, kinderen en ik zijn 33 jaar met volle tevredenheid cliënten van uw praktijk geweest. De behandelingen gingen altijd in goed overleg. De herinneringen per mail aan de afspraken waren erg prettig. De receptie bellen was vooral door Jessica een gezellige ervaring! Kortom geen straf voor ons om hier naartoe te gaan.
Prima behandeling en goede informatie
Joost van den Vondellaan 57
3705JB Zeist