Ik was een nieuwe patiënt en werd heel vriendelijk behandeld, het resultaat is ook helemaal naar tevredenheid.
Perfect en vakkundig geholpen met een prachtig en klachtenvrij resultaat. Klasse! Ben zeer tevreden.
Een goede prothese
Klachten worden voor zover mogelijk, snel behandeld.
Helemaal geen problemen gehad met aanmeten en de prothese past in een keer prima! Ik kan er zelfs spareribs mee afkluiven. Top!
Ik was erg nerveus en Joep stelde mij op mijn gemak. Nu uiteindelijk een klikgebit gekregen en helemaal gelukkig mee!
Wij zijn zeer goed geholpen in deze praktijk. De communicatie verloopt prettig en vriendelijk. Echte vakmensen !
Wij zijn samen naar Joep van Engelen gegaan voor een nieuw kunstgebit boven en onder. Geadviseerd werd boven een kunstgebit en onder een klikgebit. De implantaten werden geplaatst door een implantoloog en twee assistente's van Roer Mondzorg uit Herten. Erg vriendelijk en prima voorlichting op wat er gebeuren ging. Wat schetst onze verbazing : de dag er na een leuk kaartje OPKIKKERTJE in de brievenbus van Joep van Engelen. Dit vonden wij ontzettend attent. Het plaatsen van de implantaten is ons 100% meegevallen, slechts 1 dag Paracetamol geslikt. De verdere behandeling van Joep was prima en de kunstgebitten passen perfect. Wij zijn zeer tevreden en geven hem een dikke 10.
Ik bezocht deze praktijk omdat ik een nieuwe bovenprothese nodig dacht te hebben. Gezien de toestand van beide kaken en mijn ondergebit ben ik op advies van Joep van Engelen een lang traject gestart. De samenwerking tussen zijn praktijk en RoerMondzorg, waar ik aan mijn kaken ben geopereerd en de implantaten zijn geplaatst was perfect. Ik ben nu al 2 maanden in het bezit van een klikgebit, zowel boven als onder. Ik kan weer alles eten en heb ook geen maagklachten meer. Ik ben tijdens dit traject begeleid met goede en duidelijke informatie en een geweldige service.
Joep heeft mij perfect geholpen met implantaten in de onderkaak en nieuwe protheses voor boven en onder. De implantaten zet hij zelf niet maar alles wordt via hem geregeld incl de communicatie met het ziekenfonds. Ook met het eindresultaat ben ik zeer tevreden, had niet beter gekund. Joep, nogmaals hartelijk dank, ik ben er heel blij mee.
Geweldig goed geholpen door Joep. Had een slecht zittend gebit,door een nieuw aangemeten gebit geen klachten meer.
Zowel Joep als zijn medewerk(st)ers hebben mij zeer vakkundig geholpen. Zowel bij de reparatie van de bestaande prothese alsook bij het aanmeten van de nieuwe. Joep geeft een eerlijk advies en denkt prima mee in (tijdelijke oplossingen) Resultaten zijn prachtig.
Ik ben dik tevreden zoals ik behandeld ben vanaf het begin tot het einde ik werd echt op mijn gemak gesteld daar ik het happen vreselijk vond en ik heb nu een prima gebit
Er gaat niets boven de eigen tanden en kiezen die je na het melkgebit hebt gekregen. Maar als je om een of andere reden deze hebt moeten laten trekken is een prothese aangemeten door Engelen Tandprothetiek het beste alternatief wat je kunt hebben. Ik ben al 2 maanden heel blij met mijn nieuwe prothese en heb er geen moment pijn of ongemak van gehad. Meteen goed. Joep en Monique, bedankt voor de vriendelijke en efficiënte benadering en behandeling.
Goede kundigen begeleiding gedurende het traject en prima samenwerking met implantoloog en kaakchirurg.
Implantaten werd geadviseerd. Na de ingreep kreeg ik een kaartje van hun met een beterschapsgroet. Ik heb dit als zeer attent ervaren. Inmiddels heb ik mijn protheses en natuurlijk is het even wennen. Stefanie heeft mij heel goed begeleid want ontspannen in een tandartsenstoel zit niet in mijn DNA. Ik ben blij met het resultaat.
Na twee jaar ellende met mijn kunstgebit bij mijn Belgische tandarts, heb ik bij van Engelen het vertrouwen weer terug gekregen van een perfect prothese dat heel goed past, geen pijn doet, waarmee ik weer heel goed kan spreken en praten. Een dikke dankjewel aan Joep en Stefani.
Geweldig geholpen door de altijd vriendelijke Joep. Gebit past perfect.
Goede professionele praktijk met prettige medewerkers. Prothese zit perfect, geen drukplekken of pijn. Goede uitleg gekregen en kan praktijk aan iedereen aanbevelen. Durf voor eerst sinds jaren weer te lachen zonder mijn mond te bedekken. Heel mooi geworden, dank jullie wel.
Fijn contact ,geweldig geholpen. Top prestatie geleverd geen napijn geen drukplekken. Joep van Engelen is een zeer kundig vriendelijk persoon, met een geweldig team prettige sfeer . Ik beveel deze praktijk bij iedereen van harte aan . Krijg je geen spijt van.
Na 5 jaar was ik toe aan een nieuwe prothese. Deze is de afgelopen weken vakkundig vervangen door Joep. Prima behandeling, goed werk geleverd. Ik beveel deze zaak bij eenieder aan. Groetjes, Ria.
Tegen over mijn vorige tandarts,heeft Van Engelen een TOP prestatie geleverd. Bedankt voor het geleverde VAKWERK.
ben heel erg tevreden alle medewerkers zijn er harstikken vriendelijk maar waar het om gaat is het gebit dat er voor mij is gemaakt dat past geweldig dit is zeer zeker een aanrader voor iedereen . kan niet meer zeggen dan TOP
Net voor mijn vakantie moest ik een reparatie aan mijn (te oude) prothese laten doen. Contact opgenomen met Van Engelen Tandprothetiek. Supersnel en vakkundig geholpen! Vervolgens een afspraak gemaakt voor nieuwe protheses, waar ik erg tegen op zag. Nu super blij met mijn perfect passende nieuwe (gedeeltelijke) protheses. BEDANKT, Joep Van Engelen en team voor het door jullie gegeven vertrouwen, jullie vriendelijkheid én vakkundig werk!