Zeer vriendelijke en vakkundige mensen Ik ben zeer onder de indruk van het geleverde werk Kortom zeer aan te bevelen
Zeer klantvriendelijk en klantgericht!!! Ik heb veel pech gehad met mijn vorige tandarts, na een jaar zonder een passend kunstgebit te hebben kunnen dragen. Heb ik contact opgenomen met de praktijk van de heer Joep van Engelen, ik kon direct komen en na een heel jaar geen gebit in te hebben gehad liep ik na een jaar weer met een gebit in mijn mond naar buiten. Ik ben de heer Joep van Engelen ontzettend dankbaar dat hij de tijd voor mij heeft genomen, meteen begrip toonde voor het probleem waar ik mee kwam. Hij heeft er voor gezorgd dat ik nu een prachtig klikgebit heb!!! Ik ben super blij!!!! Ik kan een ieder aanraden om contact op te nemen bij problemen met een gebitsprothese, hier wordt echt geluisterd naar je probleem en er wordt naar een oplossing gezocht.
Ben zeer goed geholpen door Joep! Geen napijn, geen drukplekken.
Goed geholpen Vriendelijke mensen Goede service Wat wil je nog meer
fijne contacten en altijd geweldig geholpen bij problemen een zeer luisterend oor telefonisch worden er goede afspraken gemaakt. van Engelen is een zeer kundig tandprotheticus.
Vriendelijke en ervaren mensen, gebit past na een paar keer aanpassen perfect.
Mijn naam is Johndp, Buiten het nood kunstgebit heb ik mijn tweede kunstgebit laten maken. Ik was verrast door de manier van werken. Het gebit werd opgebouwd in fase, waardoor je een zeer goed passend gebit krijgt. Ik ben daardoor zeer te vrede over mijn gebit. Het is zeker aan te bevelen bij personen die een nieuw gebit willen. Met vriendelijke groet,
Na een zeer slechte ervaring bij een andere praktijk heeft Joep mij het vertrouwen in zijn branche weer terug gegeven door in korte tijd heel goed passende protheses te maken. Bedankt Joep
Zeer prettige sfeer ,vakkundig ,prothese paste in een keer perfect
Is heel goed en deskundig behandeling
Mijn man en ik zijn bijde zeer tevreden Ze zijn klantvriendelijk Super behandeld na bijde een nieuw gebit en implantaat
Ik ben 100% tevreden nog nooit heeft een prothese zo goed gepast !goede informatie vooraf,vriendelijk ,kortom heel tevreden .ik beveel deze praktijk van harte
Ik ben blij dat er een kaakoperatie voor nodig was om er mooi uit te zien
Ik ben toe aan een nieuwe prothese. Heb daarom eerst mijn verzekeraar gebeld en geïnformeerd hierover. Kreeg te horen dat Van Engelen Tandprothetiek in zijn pakket zat. Met een beetje schrik in de benen ben ik naar hem toegegaan. Hij was namelijk nieuw voor mij. Hoe is eea gegaan? Afspraken en de gemaakte tijdstippen werden prima nagekomen. Joep van Engelen zelf was een aangenaam en deskundig persoon. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd. Over pasvorm en kleur van de prothese, ben ik zeer tevreden. Zonder meer aanbevelingswaardig.
een zeer goede tandarts praktijk
Ik was toe aan een nieuw gebit. Na een slechte ervaring bij het bedrijf dat mijn vorige 3 gebitten heeft gemaakt heb ik nu voor 'Van Engelen Tandprothetiek' in Roermond gekozen. En ik ben 100% tevreden met mijn nieuwe gebit. Het paste direct vanaf het begin helemaal perfect, en zelfs nu 3 weken later nog geen pijn klachten gehad. Nogmaals; 100% tevreden!
Na een half jaar met een slecht zittend en lelijk noodgebit wat elders was gemaakt, mijn definitieve gebitsprothese bij Van Engelen laten maken. En wat een verschil! Mijn nieuwe prothese is zeer kundig gemaakt met veel persoonlijke aandacht voor mijn wensen en heeft een perfecte pasvorm zonder drukplekken vanaf dag 1. Eindelijk kan ik weer alles eten en heb ik een stralend mooie lach die weer gezien mag worden. Bedankt hiervoor!!
Na een jaar eindelijk weer een mooi gebit. Kan weer lachen en jawel, weer gewoon eten. Bij Joep staat hoog in het vaandel, aandacht voor de klant. Gekoppeld aan kennis, kundigheid en vakmanschap. Een aanrader als je een kunstgebit moet.
Na een complete mislukking bij de tandarts in belgie Vol vertrouwen terug gekregen door Joep Engelen Het is weer een feest om zo goed te kunnen kauwen met een prothese
ik heb heel veel spijt dat ik hier ben geweest voor een nieuw gebit, dit is niet mijn eerste gebit maar wel een met heel veel pijn past totaal niet mijn bovenkaak was bijna ontstoken ben twee keer extra terug geweest en dan had ik weer mijn oude gebit in , er werd wat weg geschaafd en dat was het .
Geachte meneer Ritzen, Zojuist heb ik u gesproken en aangegeven dat wij het zeer vervelend vinden dat u spijt heeft van uw prothese. Ik heb u zojuist meerdere malen aangeboden dat we er naar willen kijken en u willen helpen. U bent één keer met een drukplek terug geweest en het kan zijn dat hij nog een drukplek heeft veroorzaakt waardoor het pijnlijk voelt. Wij geven bij de afspraak altijd aan dat de patiënt ons moet bellen als er iets niet goed voelt of niet naar wens is. Wij willen u graag helpen en de deur staat altijd open maar het is aan u om te komen. Wij vinden het ook jammer dat u zich online uitlaat zonder ons de kans te geven het voor u op te lossen. Met vriendelijke groet, Joep van Engelen
Na de keuze om mijn boventanden te laten trekken heel fijn geholpen door Joep. Hij heeft een hele goede replica van mijn eigen tanden gemaakt. Inmiddels 3 weken verder en het gebid zit nog steeds heel goed.
eind februari brak mijn oude bovenprothese. Mijn toenmalige tandprothetiek zat in Venlo en dat is vanuit Roermond toch onhandig. Ik ben bij Van Engelen langsgegaan de volgende dag en zij konden hem meteen repareren. Daar is wel vastgesteld en duidelijk uitgelegd dat protheses eigenlijk na 5 jaar vervangen/aangepast moet worden. Na 10 jaar paste de oude nog wel maar was versleten. Een nieuw plan werd voorgesteld binnen de vergoedingen van het ziekenfonds. En in een periode van 6 weken met opmeten en passen heb ik een goede nieuwe set. Mijn indruk is dat het zeer bekwaam is. Een aanrader.
na veel omzwervingen bij joep terecht gekomen hij beloofd wat hij zegt
Joep heeft voor mijn moeder van 87 een gebit gemaakt. Het paste in 1 keer! Wat een fijne ervaring! Joep was heel rustig, geduldig en zeer vriendelijk. Hij legde het hele proces goed en duidelijk uit. Joep is een gezellige en deskundige man. Zeker een aanrader!
Het is Joep Van Engelen als EERSTE Tandarts gelukt om een bijna perfect gebit in één keer voor mij te maken. Ik heb inmiddels 6 tandartsen gehad die een gebit voor mij gemaakt hebben waar ik niet echt blij van werd maar deze tandartsen konden het niet voor elkaar krijgen. Ik heb Bot Exostosen in mijn bovenkaak echt heel erg.Ik zat op het randje of er nog een gebit gemaakt kon worden maar het is Joep Van Engelen gelukt en ik ben er heel blij mee. Dus toch een TOP specialist !!! Joep Bedankt ! Wilma Sieben Roermond.