Voelde mij er al meteen op mijn gemak. Mijn onder en boven prothese past als gegoten. Top kwaliteit evenals de mensen die er werken.
helemaal super zelfs voor mijn moeder van 94 een mooi gebit en hele deskundige rustige behandeling echt een goede Tand protheticus .
Goede service deskundig .
Wederom beroep gedaan op Van Engelen Tandprothetiek voor vervangen prothese. Ook nu weer slechts enkele kortdurende afspraken nodig gehad voor een prima resultaat. Van Engelen Tandprothetiek werkt professioneel en efficiënt!
Ik heb me prima op mijn gemak gevoeld en heb nog nooit zo'n fijne prothese gehad.
Zeer goede ervaring met Joep , al voor de 2e keer op rij een goed zittend vakkundig gemaakt gebit. Vriendelijke vent die in is voor een praatje en komt met goede suggesties Joep bedankt.
Ben zeer tevreden over de behandeling en mooie tanden.
super goed geholpen
Na 16 jaren brak er een tand uit mijn kunstgebit. Dat werd snel en netjes gerepareerd, maar Tandtechnieker Joep van Engelen liet mij zien dat i.v.m. slijtage een nieuwe prothese op z'n plaats was. Het hele proces van aanmeten t/m nieuwe prothese op implantaten verliep voorbeeldig. Toen de ptothese klaar was paste hij direct volmaakt. Ik ben er zeer tevreden en blij mee.
Al jaren n prothese maar zat eigenlijk nooit lekker nu sinds 1 jaar n prothese van Joep van Engelen zat van dag 1al helemaal goed en nu na veel complimenten n jaar later nog steeds perfect ik kan iedereen aanraden om hier te komen ik ben er super blij mee eindelijk zit het zoals het hoort dit is vakwerk heel erg bedankt
Vanaf de eerste dag zat mijn prothese zowel onder als boven als gegoten. Geen ongemakken, drukplekken of andere klachten. Dit comfort van het dragen zonder klachten is te danken aan de uitzonderlijke vakmanschap van Stefanie en Joep. Hartelijk dank voor de prettige en accurate behandeling. Na een vervelende ervaring elders ben ik gelukkig bij Joep terecht gekomen. L. Maas, Roermond.
Zeer goede behandeling, alles werd goed uitgelegd en de implantaten zaten als gegoten. Ben zeer tevreden
Roer-mondzorg te Herten heeft vakkundig de implantaten gezet in de boven en onderkaak. Het was een hele ervaring maar zeker de moeite waard.. joep en zijn team hebben een perfect klik gebit gemaakt voor de boven en onderkaak. Goed advies kundige ondersteunen Ben blij met mijn nieuwe tanden.
Correcte behandeling en wat vooral ik belangrijk vind dat bij verhindering gelijk gebeld wordt en een nieuwe afspraak gemaakt wordt. Goed advies .
Zeer tevreden over de behandeling voor en na het plaatsen van mijn inplantaten . Uitstekende uitleg gehad van hoe of wat . Door de vakkundigheid van Joep zit alles er keurig in en heb ik totaal geen klachten . Een hele grote aanrader !
Zeer vriendelijke laagdrempelige en persoonlijke benadering, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde. Joep luistert goed naar je en geeft een duidelijk en vakkundig advies en het resultaat is top. Deze praktijk Is echt een aanrader!!!
Mijn ervaring is meer dan positief, het belangrijkste is natuurlijk dat ik zeker tevreden ben met de protheses die ik gekregen heb, ik heb geen last gehad. Er wordt veel zorg besteed aan het voldoen aan de wensen van de " klant" , afspraken verlopen volgens het boekje, fantastische opvolging en een bijzonder sympathieke benadering. Een aanrader om vol vertrouwen met in zee te gaan.
Ervaring was zeer goed, zeer tevreden over het werk wat er verricht is.
Na diverse reparaties aan mijn prothese, gemaakt door een andere tandtechnicus, ben ik bij Joep in Roermond terecht gekomen. Aangezien de prothese al meer dan zes jaar oud was, is in overleg met Joep besloten te kiezen voor een nieuw boven- en onder(klik)gebit. Alles is zeer duidelijk uitgelegd en ik werd prettig geholpen. Terugkomen voor drukplekjes was totaal geen probleem. Niet vergeten de prettige en snelle hulp van Monique bij het plannen van afspraken en alle uitleg. Kortom : Prima werk; prima service en nazorg.
Dit is mijn 2e kunstgebit. Voor het eerst hier bij van Engelen laten maken. Maar deze is zo mooi dat het niet van echt te onderscheiden is. Het lijkt wel of alle tanden stuk voor stuk ontworpen zijn als namaak van mijn eigen tanden waardoor het er heel erg natuurlijk uitziet. Niet allemaal op 1 lijn, even breed en even recht zoals je vaak ziet en waar je dan ook meteen bij doorhebt dat die niet echt zijn. Ik ben heel erg blij met dit gebit en daarom dan ook een dikke pluim voor Joep.
mijn man was in behandeling bij Joep en was zeer tevreden dat hij mij aanrade er ook heen te gaan Ben zeer tevreden over mijn klik gebit super bedankt ook door Monique super geholpen deed alles voor je regelen bedankt Theo enTruus. roermond
Er wordt vakkundig met je omgegaan. Er wordt naar je wensen geluisterd, geven goed advies. Het eindresultaat is een mooi gebit wat super zit.
Klantvriendelijk en servicegericht
Ik ben heel blij met mijn nieuwe gebit, het ziet er mooi uit en zit als gegoten!
van noodgebit bijwerken tot klikgebit. toppie gedaan. heel netjes en zacht gevoel in de mond omdat hij de bijwerkingen polijst. hij luistert ook heel goed naar de wensen. me klikgebit is klaar en ik ben tevreden. en nu heb ik weer een mooie lach.