Na een vervelende ervaring elders ben ik bij Joep terecht gekomen. De juiste keuze blijkt. Het werk prijst zijn meester! Anna, Maasgouw

• Vakkundigheid

Perfecte, vakkundige en vriendelijke behandeling!!

De afspraken met Joep verlopen op de minuut af perfect. Aanvankelijk dacht ik nog lang niet aan vervanging van mijn prothese, maar Joep heeft me uiteindelijk toch overtuigd van de voordelen. De hele behandeling is erg nauwkeurig uitgevoerd met de nodige uitleg erbij. Joep, hartelijk dank en ik zal je bij iedere bekende aanbevelen!! Jan Moonen Maarheeze.

geweldig gewoon

op advies van joep implantaten laten zetten in mijn onderkaak, na een paar keer happen en meten heeft hij mijn boven en onder gebit gemaakt. en ik ben zo tevreden dat ik mijn ervaring graag met iedereen wil delen. mijn onderste tanden zitten nu zo vast als een huis en kan weer echt maar dan ook echt alles weer eten. een echte aanrader voor iedereen die problemen heeft met zijn of haar gebit. altijd vrolijk en super vriendelijk personeel

Uitstekend en vakkundig geholpen

Door Joep en Monique vakkundig geholpen en geadviseerd, uitstekend geïnformeerd en behandeld voor het aanmeten van een prothese na een totaalextractie. Naast dat het gebit niet van echt te onderscheiden is, werd ik van A tot Z begeleid in het proces. Het wegwerken van drukplekjes was een kwestie van enkele minuten en daarna zat het weer als gegoten! Van Kerkrade naar Roermond is een afstand, maar in dit geval is het het meer dan waard geweest!

Een zeer tevreden ervaring

Ben zeer tevreden over Van Engelen Tandprothetiek

Echt top, zeer tevreden

Was toe aan een nieuw gebit, wat een top service en vakkundigheid, zeer tevreden, mocht u er aan toe zijn, echt een aanrader.

perfecte service

Na een behoorlijk aantal jaren weer eens toe aan een nieuwe protese. Via de goede beoordelingen op deze site bij Joep terecht gekomen. Ik moet zeggen er is geen woord aan gelogen wat de mensen zeggen. De behandeling, afwerking en service waren geweldig. De nieuwe protese zit als gegoten, en het ziet er prachtig uit. Bedankt voor de goede en perfecte kwaliteit en service.

• Vakkundigheid

Ben zo blij met mijn klik gebit past perfect helemaal TOP Ik beveel Joep erg aan omdat hij zijn vak verstaat hartelijk bedankt Joep voor mijn prachtige tanden Ben er erg blij mee

In één keer goed!

Ben voor de tweede keer bij joep geweest voor mijn prothese. De eerste en nu ook de tweede prothese zijn geplaatst zonder problemen.

In een woord geweldig

De web-site visite kaart van Van Engelen heeft mij doen besluiten te kiezen voor Van Engelen. Er werd alle tijd besteed aan mijn vrouw, prima uitleg, hoe , wat , en wanneer. Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Heeft ons ook door verwezen naar een prima tandarts die ook dezelfde stijl heeft van werken . Toppers

• Vakkundigheid

Goed voorgelicht en mooi resultaat

Zowel de secretaresse Monique en Joep van Engelen zijn gewoon heel relaxt. Goede voorlichting en mooi resultaat. Ik ben erg tevreden. Ze nemen alle tijd. En de behandeling viel erg mee.

SUPER!!!!!!

Vanaf het eerste telefoontje met Monique tot en met de laatste controleafspraak bij Joep was ik onder de indruk van de klantvriendelijkheid, de klantgerichtheid, de zorgvuldigheid en de professionaliteit. Resultaat een schitterend gebit, dat goed past en bovendien super mooi is. Ik raad iedereen aan, die net als ik, eigenlijk bang is als het om een (gedeeltelijke) prothese gaat, hier aan te kloppen.

Blij dat ik geweest ben

Ik heb er lang tegen op gezien om een nieuwe prothese te laten maken, omdat ik bang was dat ik er dan totaal anders uit zou zien. Tijdens een reparatie aan mijn prothese vertelde Joep mij dat dat zeker niet het geval is. Dus gerust gesteld heb ik een nieuwe boven en onder prothese aan laten meten. Het resultaat was dat zelfs mijn dochter, die ik toch dagelijks zie, niet zag dat ik een nieuwe prothese in had. Joep, geweldig werk, Ik kan jou bij iedereen aanbevelen.

Wauwwwww

Wauw wat ben ik toch ontzettend blij met jullie! Ik heb geen pijn meer, en een prachtig mooi gebit. Ik kan weer lachen zonder schaamte. Echt wat een vakmanschap, en daarnaast is de service echt geweldig! Ze geven fijn en duidelijk advies, maar als je het zelf graag toch anders wilt is dat ook mogelijk! Er word heel goed naar je wensen geluisterd. En in het begin had ik veel last van drukplekken, ik ben op een week tijd wel 10 keer bij jullie geweest om het aan te passen. Ik hoefde maar te bellen, en kon dan altijd binnen een uur wel terecht! Daarna kwam de lockdown, tijdens de lockdown is een nieuwe afspraak gemaakt per telefoon alvast en kon mijn gebit opgevuld worden zodra dit weer mogelijk was. Ik ben zeeeeeer tevreden! Ik kan Van Engelen echt van harte aanraden, voor mij geen andere tandprothetiek.

Zeer kundig en klantenservice

Ben voor 6 jaar terug bij Joep van engelen geweest voor het eerste klik gebit nooits problemen gehad inmiddels weer een nieuw gebit laten maken bij Joep woon inmiddels in Venray maar heb omdat ik zeer tevreden ben over Joep van engelen mijn tweede gebit laten maken en weer super tevreden groetjes hans

Een professioneel team!!

Zoals gezegd een professioneel team. Met Joep aan het hoofd. Vakkundig prettig en plezierig geholpen, door Joep en door de achterhand van Joep. Altijd vriendelijk ontvangen door Monique. Kortom een aanrader. Ben als een content mens de deur uitgegaan. Een dikke 10. Die zal Joep vroeger op school niet altijd gekregen hebben!!

• Vakkundigheid

Een team wat vakwerk (kunstwerkjes) levert in een moderne praktijk

Ik ben heel tevreden over de vriendelijke ontvangst en de professionele behandeling die ik heb gekregen Met grote zorg en deskundigheid is mijn is frameprothese weer passend gemaakt en en mijn klikgebit aangepast. Doordat de werkplaats bij de praktijk is kan er snel en efficiënt gewerkt worden. In 3 uur was de aanpassing klaar. Ik ben er blij mee Dank je wel Joep en je hele team!

Goede zorg en behandeling

Voldoende aandacht en zorg

Stad Weert kan zeer trots zijn op met goede Tandprotheticus Joep van Engelen

Ik was op een zondag het maandblad van Weertmagazine aan het lezen, daar stond een advertentie in van Joep van Engelen Tandprothetiek. Ik was het op mijn gemak aan het lezen over de 5 stappen plan die Joep doet, ik zeg tegen mijn vrouw daar gaan we samen heen want ik heb er een goed gevoel bij, en mijn gevoel laat me niet in de steek. s`Maandags gebeld voor een afspraak, bij Joep terecht gekomen het een en het ander verteld en het is allemaal zoals bij mijn vrouw, als bij mij uitstekend verlopen. Ja ze zeggen wel eens het past als gegoten maar dat is helemaal waar, Joep bedankt voor de goede zorgen en behandeling die je bij ons beide hebt gedaan. En tot de volgende controle Groetjes J en M

Professioneel

Heb een uitstekende ervaring met dit bedrijf, professioneel, aardig en vakkundig.

• Vakkundigheid

Prima geholpen en goede communicatie met zowel tandprotheticus als assistente.

Ik ben zeer goed geholpen en de prothese zit perfect. Niet eens een drukplek.

Top!

Door een ongelukje kwam ik bij Joep terecht. En ik ben super tevreden met mijn nieuwe prothese en zijn vakkundigheid ! Aanbevelingswaardig!! Spreekwoordelijk was dit een geluk bij een ongeluk. Martha uit Nederweert.

• Vakkundigheid

In alle opzichten uitstekend!

Is mijn tweede klikgebit van Joep en ook nu weer ging het, ondanks de corona perikelen, prima. Veel aandacht en wederom een staaltje vakmanschap waar je alleen maar waardering voor kunt hebben.

een kundige mij ervaring

ik vind joep van Engelen en goede tandprothetiek je krijgt controle over je gebit in een woord prima

• Vakkundigheid

Na jaren behelpen een perfect passende bovenprothese.

Ik had mijn eerste gebitsprothese boven al op 12 jarige leeftijd. De laatste 2 protheses van de tandarts gaven problemen doordat ze niet goed vastzaten. Volgens de tandarts lag dat aan mijn kaak, omdat ik al zo lang een gebit droeg was die te veel geslonken en kreeg de prothese daardoor niet genoeg vacuüm om goed vast te zitten. Ik draag nu sinds enkele jaren een gebitsprothese van van Engelen zonder problemen. Vorige week werd er tijdens de jaarlijkse controle een beetje speling geconstateerd en vandaag wordt mijn prothese al aangepast zodat ik de komende tijd weer probleemloos vooruit kan. Eten is de laatste jaren weer een feestje, waar ik na alle ellende zeer dankbaar voor ben.

Kerkstraat 38 A

6006KP Weert