Een leuke vrolijke workshop!

Ondanks de beperkingen van een digitale workshop heb ik bijna hetzelfde ervaren als bij een live workshop... Vooral het opdelen in groepjes werkte goed..

• Waar heb je Proversie voor ingezet? Presentatietraining

afwisseling in leren, interactiviteit en humor

Een hele leuke, leerzame, interactieve training waarin ik op een prettige manier werd uitgedaagd om out of the box te denken om een verhaal te leren maken

• Waar heb je Proversie voor ingezet? Presentatietraining

Mijn inspiratiebron is weer aangezet

Via LinkedIn won ik deelname aan de workshop. Onverwacht. Ik ben er dol op mijn verbeeldingsvermogen te gebruiken, maar ik denk nogal gauw te groot(s). Ik heb goede tools gekregen om mijn verhalen in kleinere stapjes vorm te geven

Duidelijke en heldere workshop StorySpine

In anderhalf uur leren hoe je een krachtige verhaallijn kunt opbouwen. Marcoen neemt je bij de hand en creëert een open setting.

Verhelderend!

Verhelderd en praktisch model, de StorySpine. En op verschillende manieren inzetbaar. Verrassend!

• Waar heb je Proversie voor ingezet? Werken met de StorySpine

Superhandig gereedschap om body te geven aan een verhaal!

Ik begrijp helemaal waarom de tool StorySpine heet, want je geeft ook echt ruggengraat aan een verhaal. Marcoen legt de stappen helder uit en onderbouwt goed waarom het is wat het is. Hij gebruikt ook mooie voorbeelden om zijn verhaal te ondersteunen en visueel te maken waar het over gaat. En ach, Marcoen is gewoon een positieve kerel die duidelijk weet waarover hij het heeft. Ik ga de stappen van StorySpine benutten om mijn boekverhalen goed te structureren, maar ook om mijn bedrijfsboodschap strakker voor het voetlicht te zetten en zelfs kan ik de tool omgekeerd inzetten om scherp te krijgen waar ik met mijn werk naar toe wil en hoe ik daar kan gaan komen. Wildenthousiast dus... en dat na een workshop van slechts anderhalf uur!!! Dank dank dank, Marcoen!

• Waar heb je Proversie voor ingezet? Werken met de StorySpine

Fijne opfrisser van de mogelijkheden Storyspine.

Marcoen heeft mij op een heldere en vlotte manier uitgelegd en laten ervaren hoe je de theorie van de Storyspine kunt inzetten. Als ruggengraat voor storytelling. De mogelijkheid om dit ook zakelijk in te gaan zetten vond ik een eye opener.

• Waar heb je Proversie voor ingezet? Werken met de StorySpine

Zéér praktisch en direct toepasbaar

Hele prettige training waarin er ook voldoende tijd en aandacht is voor individuele vragen en opmerkingen. Leuk om te doen!

Superinteressant

Vandaag volgde ik de StorySpine training. Op enthousiaste en kundige wijze liet Marcoen mij en de andere deelnemers binnen no time een mooi verhaal in elkaar zetten en gaf handige tips ter verrijking hiervan. In korte tijd veel geleerd. Dankjewel Marcoen!

Lekker interactief

Marcoen wist ons op een leuke manier te boeien en actief mee te laten doen. Natuurlijk was het even wennen dat alles digitaal moest. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij daar in de toekomst nóg betere invulling aan zal geven.

• Waar heb je Proversie voor ingezet? Presentatietraining

This training really helped me looked at constructing presentations in a more interesting way.

The training helped me think of presenting in a whole different way. Most of my presentations are data based with a mix of persuasion. This has led my presentations in the past to be relatively dull, dense, and rigid. This course has really helped my look at creating my presentations in a story based way that still shares my data, but also creates an experience for the audience that entertains, teaches, and keeps their attention. While the content of my presentations will still be roughly the same, the form and way I present this information going forward will definitely be forever changed.

• Would you recommend us? Yes
  • N/A

Door Corona helaas niet Face2Face maar toch zeer bruikbaar

Prettige training met zeker bruikbare tips

Energiek

Prima manier om de "after lunch-dip" tegen te gaan. En goed om te ervaren, dat verbinden niet vanzelf gaat: daar moet je wel wat voor doen!

Super!

De workshop van Proversie hebben wij in combinatie met een inhoudelijke workshop ingezet. Door te doen en ervaren, naast het denken is dit een supermooie dag geworden. De leermomenten in de workshop van Proversie konden we heel goed koppelen aan de beweging die we willen maken als organisatie.

• Waar heb je Proversie voor ingezet? Wakkerschudworkshop

Workshop storyspine: helder, leerzaam & goed in praktijk te brengen

Ik heb onlangs de workshop "Storyspine" mogen volgen. Marcoen gaf deze workshop online via het programma Zoom. Hij begon de sessie met een duidelijke uitleg van de Storyspine (een model wat je helpt om op een goede manier verhalen te vertellen), gevolgd door een praktische opdracht. Marcoen gaf heldere feedback en kon zeer goed vertellen hoe je dit ook zakelijk kunt gebruiken. Ik ben er erg mee geholpen. Marcoen, dank voor het delen van je expertise.

Online workshop Storyspine

Beste Marcoen, op 14 mei jl. heb ik jouw workshop Storyspine bijgewoond. Nogmaals dank voor je enthousiaste en heldere uitleg. Altijd handig om een handvat erbij te hebben voor toekomstige presentaties, blogs, e.d.

• Waar heb je Proversie voor ingezet? N.v.t.

In krap een uur liet Marcoen de StorySpine voor mij leven.

Ik werd (in een online workshop) door Marcoen op een interactieve manier in aanraking gebracht met dit fijne verhalende concept "De Story Spine".

• Waar heb je Proversie voor ingezet? N.v.t.

Super helder en ontzettend praktisch

Marcoen heeft een online masterclass over Storyspine gehouden waar ik bij mocht zijn. Niet alleen weet hij deze methode haarfijn uit te leggen, hij weet het ook heel praktisch te maken door leuke opdrachten en heel prettige en nuttige feedback. Het is knap hoe snel hij kan verwerken wat je zegt en dat kan vertalen naar een betere versie.

Uitstekend inlevingsvermogen & goede feedback

Marcoen heeft mij uitstekend geholpen met het voorbereiden van mijn presentatie op het podium. Zijn inlevingsvermogen voor mijn specifieke vraag was heel goed en hij kon razendsnel schakelen. Ik heb veel gehad aan zijn feedback die duidelijk was, goed aansloot bij mijn vraag en gefocust op was op mijn presentatie en de inhoud.

• Waar heb je Proversie voor ingezet? Presentatiecoaching

Ja en...

Als interim strategisch change en crisiscommunicatieadviseur heb ik Marcoen bij twee verschillende opdrachten (welzijn en overheid) gevraagd aan de slag te gaan met de Wakkerschudworkshop. Mooi om te zien hoe hij aanvankelijke terughoudenheid weet om te buigen naar spontane en zelfs fanatieke deelname aan de tijdens de workshop aangeboden “oefeningen” Zijn kracht is om deelnemers door een toegankelijke en herkenbare benadering na te laten denken over gedrag, de impact van gedrag en attitude. Marcoen, bij een volgende opdracht weet ik jou weer te vinden! Lon Cimmermans, Strategie & Co

• Waar heb je Proversie voor ingezet? Wakkerschudworkshop

Vinger op zere plek gelegd in slechts een paar sessies

Marcoen Hopstaken van Proversie kan als geen ander achterhalen hoe iemand beter kan presteren. Hij heeft mij enorm geholpen met de manier waarop ik mezelf presenteer.

• Waar heb je Proversie voor ingezet? N.v.t.

heel veel energie en lol maar toch relevant!

Een workshop van bijna drie uur met een groep van 25 collega's uit verschillende teams. Wel allemaal dezelfde soort werkzaamheden. Heel leuk en ontspannen om elkaar op deze manier beter te leren kennen. Er werd heel veel gelachen. Marcoen is heel inspirerend en weet de groep vanaf het eerste moment mee te krijgen. Hoe leuk en verrassend de opdrachten ook zijn, na elke opdracht weet Marcoen weer de verbinding te leggen met de dagelijkse werkpraktijk. Aan het eind ontstond hierdoor ook een waardevolle discussie.

• Waar heb je Proversie voor ingezet? Wakkerschudworkshop

Very good and efficient training

no PPT and a lot of practicing was very good. Time went by fast Valuable and personal input from the trainer

• Would you recommend us? Yes
  • N/A

Nieuwe inzichten gekregen door deze training.

Veel oefeningenen focus op de vorm.

• Waar heb je Proversie voor ingezet? Presentatietraining

Erg leerzame en leuke training!

Training was erg interactief en erg praktisch. Ondersteunende voorbeelden in video's waren ook erg waardevol. De training heeft mij diverse handvatten gegeven die ik direct kan gaan toepassen in de praktijk.

Kruiskamp 62

3814 PD Amersfoort

06 53370909

Over Proversie

Proversie zet mensen in beweging. Letterlijk en figuurlijk. In de teamtrainingen, workshops en presentatietrainingen gaan de tafels aan de kant voor actieve en verrassende trainingen en workshops waar je met veel plezier iets van leert. De inspiratie voor alles wat we doen, vinden we in geïmproviseerd theater dat een manier van werken kent die open en positief is. Die positiviteit brengen we al vijftien jaar naar mensen en organisaties om ze in beweging te krijgen. Niet naar de wereld van morgen, maar naar die van vandaag.