Leuke vriendinnen gemaakt!

Streng maar een leuke ervaring en veel geleerd.

Leuk en leerzaam

De kinderen hebben het erg naar hun zin gehad en ook wat Engels geleerd.

Fantastisch!

Wat is dit ontzettend leuk! Mijn zoon van 7 heeft veel geleerd, maar alles met plezier. De leerkrachten zijn vakkundig en hebben alles goed onder controle. Ze hebben mijn verwachtingen erg overtroffen. Volgend jaar gaan wij ons weer aanmelden.

Was TOP!

Het is toch spannend voor de 1e keer, maar ben blij dat ik het toch gedaan heb. Mijn dochtertje van 6 vond het geweldig. Ze wilt volgend jaar weer! :)

Hele tevreden kinderen

Super leuk programma waarbij de kinderen spelenderwijs Engels leren.

Mijn zoontje heeft het heel erg naar zijn zin gehad.

Mijn zoontje heeft het heel erg naar zijn zin gehad. Verbeterpunten volgens mij: op de eerste dag twee personen de registratie laten doen, en één persoon de lunchboxes laten uitdelen, zodat dit sneller gaat. Op de laatste dag bij de graduation water voorzien voor de leerlingen en voor de kinderen. Met name op een warme dag.

loved it

it was so much fun and i made lots of friends

Very nice experience for kids.

Goed georganiseerd en helemaal 'British' :D

Onze zoon heeft een heel erg leuke week gehad. Veel leuke dingen gedaan en een prachtige graduation ceremony!

Altijd gezellig

Ik ben zojuist voor mijn 4 keer naar teen camp gegaan. Ik ga niet snel vaker naar het zelfde kamp. Je bent hier vooral bezig met spelend leren. En veel kinderen vinden dit leuker dan in een klas zitten uit een boekje werken

Een geweldig kamp en een aanrader voor iedereen

Na 6 keer gaan naar het kamp wil ik nogsteeds nog meerdere keren komen het heeft een leuke zweer en is leuk om met zo veel mensen van verschillende plekken en afkomsten te communiceren in het Engels. De activiteiten en manier van lesgeven zijn ook heel erg leuk gedaan en je wordt altijd wel weer gemotiveerd om iets te doen.

Great

Geweldige week gehad, goed georganiseerd.

amazing

ferrie fun

Topkamp!

Wat heeft onze zoon een leuke week gehad! Veel plezier gemaakt en ook nog eens Engels geleerd. Tevens nieuwe vriendjes leren kennen... kortom: een superleuk kamp! Bedankt daarvoor!

De kinderen hebben een fantastische week gehad!

Dit jaar zijn onze jongens voor het eerst naar het summer camp geweest. Ze zijn erg enthousiast en willen volgend jaar weer! Een aanrader!

Geweldig!

Onze zoon is heeft het zo enorm leuk gehad! Hele goede begeleiding, de docenten zijn vriendelijk, gezellig en hebben van begin tot het eind het leuk en leerzaam gemaakt. We hopen dat hij volgend weer mag deelnemen aan Summercamp! Thank you so much everyone:-)

Leuke week met veel plezier

We had a lot of fun.

leuk

wat meer variatie in de onderwerpen

Leuk!!! Wel graag iets meer variatie

Leuk!!! Wel graag iets meer variatie

Superleuk

Superleuk alleen jammer dat woensdag alleen de jongste tikker mocht zijn.

Leuke summercamp

Elke pauze was het erg gezellig met de leiding Ik vond wel veel dingen hetzelfde als vorig jaar

Great fun for kids

It is great that the kids can intensivly learn English during one week playing

Wat een fijne kans voor onze dochters om Engels te leren en om nieuwe vrienden te maken.

En de cupcakes waren erg lekker!

Five

It was awesome! Well organized, funny with wonderful teachers who made it really interesting for the kids! Thank you!

‘De bom’ zegt mijn dochter

Mijn dochter vond alles leuk. En ze heeft er een aardig woordje Engels aan overgehouden. Bedankt!!

Zwarte Bergweg 4

1272JN Huizen