Goede bijstand

Ik ben goed geadviseerd in mijn zaak. Er werd goed gekeken naar wat het beste is voor mij. Verschillende opties zijn telkens overwogen en gemeten wat de uitkomsten konden zijn. Zo kreeg ik altijd eerlijk inzicht en uitleg over bepaalde zaken waar ik vrij weinig over weet. Mijn zaak is vanaf het begin tot eind serieus genomen door mijn advocaat.

• Geholpen door: Mr. K. Klaasen

Prettige contacten met goede inhoudelijke verdediging

Contact met dhr. Ter Waarbeek was uitstekend. Heeft ons, voor zover mogelijk, goed geholpen in onze zaak. Wij zijn tevreden.

• Geholpen door: Mr. H.J.D. ter Waarbeek

Uitermate tevreden

Tijdens onze jarenlange zakelijke relatie altijd zeer deskundige, betrouwbare, zinvolle en prettige contacten gehad. Vertrouwen op een lange voortzetting daarvan.

100% tevredenheid en 100% deskundigheid

Het kantoor heeft mij met name de heer Van de Beeten uitstekend geholpen en is voor mij een zeer betrouwbare partner geweest in het gehele proces. Ook ten opzichte van mijn tegenpartij bleven zij een positie innemen dat vertrouwen uitstraalde en een juist beeld gaven van de realiteit Veel dank daarvoor Harry Ebbers

Doeltreffend!

Verrassend betrokken, zeer daadkrachtig juist t.a.v. communicatie en inhoudelijk ter zake kundig.

zeer goed geholpen

het was voor ons een nieuwe ervaring daar we nog nooit iets hadden mee gemaakt. Wik werden heel goed ontvangen en na ons probleem uitgelegd te hebben kregen wij heel goed uitgelegd hoe er moest worde gehandeld. De advocaat heeft het een en ander uitgewerkt en zo was ons probleem opgelost

• Geholpen door: Mr. R.H. van de Beeten

Deskundig advies en prettig contact

Deskundig advies en prettig in contact. Snel en accuraat in acties en reacties.

Degelijk, volhardend

De heer van de Beeten ontwikkelt een strategie voor de casus en zorgt er voor dat er een optimaal resultaat wordt bereikt. Bij meerdere zaken heeft hij ons bedrijf Veleda advies al uitstekend geholpen en bijgestaan.

• Geholpen door: Mr. R.H. van de Beeten

Ik ben zeer goed geholpen.

Goed advies gehad hoe we de zaak het beste kunnen aanpakken. Zeer prettig geholpen toen de onderhandelingen moeilijk verliepen. Zeer goed geholpen.

• Geholpen door: Mr. J. Langerhuizen

Mercurion 20 I