Duidelijke afspraken ben tevreden.

Ze staan altijd voor je klaar!

Ik heb er tot nu toe erg naar me zin. Communicatie is heel uitstekend

Betrouwbaar, afspraken worden nagekomen en betrokken

Uitdagende opdrachten, goede matches en betaling is nooit een dag later dan de afgesproken termijn.

Gewoon goed

Communicatie is duidelijk en zeer prettig. Voelt als een familiebedrijf.

Wel oke

Klant zelf al opgezocht dus weinig met mekano van doen. Loon ook zelf bepaald. Hoor verder weinig over nieuwe opdrachten in de buurt. Kleding /verjaardag altijd positief

Mekano bied iteressante opdrachten en komen afspraken na

Zeer goede ervaring met Mekano omdat opdrachten aanspreken en afspraken worden nagekomen. Ook is de bereikbaarheid en communicatie goed.

Goede intermediair, leuke ploeg

Goede intermediair, leuke ploeg.

Professional goed georganiseerde club

Prettige en professioneel wordt je geholpen aan werk wat bij jou past En alles is bespreekbaar

Uitdagende opdrachten en uitstekende communicatie met planning en administratie.

Ik werk meerdere jaren voor Mekano, en het lukt hen eigenlijk steeds weer om mij te matchen met de juiste opdrachtgever voor een klus. Ook de communicatie met kantoor is super. Tijdens grote onderhoudsstops of machine-revisies werk ik samen met andere Mekano-zzpers, en dit gaat dan altijd in een leuke collegiale sfeer.

Een fijn bedrijf om voor te mogen werken

Mooie opdrachten , duidelijk contact , prettige samenwerking.

Persoonlijke benadering resulteerde in een goede matcht

Door het contact met En door Mekano kan ik me zelf focussen op Het werk zelf. Persoonlijk contact en komen de gemaakte afspraken na. Fijne samenwerking!

Super om mee samen te werken

In zes jaar tijd geen noemenswaardige problemen gehad. Zegt mij genoeg

Een goed en degelijk tussen kantoor.

Betrouwbare en oplettende organisatie die streeft naar perfectie en ontzorging van de administratieve afhandeling.

een goede en betrouwbaar partner

ik werk al lang met mekane een no nonsense bedrijf waar ik graag mee werkt zorgt voor de betere klanten en betalingen altijd zeer correct. heb je een vraag word er meteen aandachtaan besteed en of opgelost . contact persoon van mekano zeer goede relatie mee al met al heel fijn bedrijf om mee te werken .

In alle opzichten een keurig bedrijf.

Leuke club mensen en alles keurig op tijd tot en met de herinneringen voor de verzekeringen en VCA en dergelijke !

Doen wat ze beloven, en erg fijn contact

Ook wordt de facturatie simpel en snel online geregeld, en is er een grote keus aan klanten

Fijne communicatie en betrouwbaar

Ik werk al heel veel jaren samen met mekano en doe dit nog steeds met plezier, je weet waar je aan toe bent en er staat na een opdracht als je wilt meteen een nieuwe klaar.

Goed administratief kantoor

Al meer dan 10 jaar een 10

Professioneel Bedrijf met mooie opdrachten en mooie mensen en goede communicatie.

Vriendelijke medewerkers

Goed tevreden

Ik ben goed tevreden, maar misschien moeten jullie om problemen te voorkomen medewerkers verplichten om meerdere werkgevers aanbieden

Prima contact en leuke opdrachten.

In de 3 jaar dat ik voor Mekano werkzaam ben heb ik diverse opdrachten gehad. Met de Mekano jongens altijd veel werkplezier gehad. Op dit moment al 1 1/2 jaar op een mooie locatie. Vlakbij huis.....

Goede ervaring

Heel behulpzaam duidelijk

Goed naar me zin

Waardering transparant duidelijk

Goed contact, eerlijk en betrouwbaar

Regelmatig contact met Mike, altijd een eerlijk en open gesprek. Er wordt geprobeerd om passende opdrachten aan je te koppelen voor een redelijk tot goed tarief.

Staarten 6 01

5281PL Boxtel

088 598 33 00 / 06 283 99 237

Over Mekano

Mekano brengt zzp'ers samen met uitdagende opdrachten.