Mooie opdrachten. Komen afspreken altijd na Betaling op tijd uitbetaald

Zeer behulpzame en betrouwbaar bedrijf

Na telefonisch contact gehad te hebben met de vraag of er opdrachtgevers waren, binnen een uur 3 opties gekregen. Contact gaat goed en snel.

Werken als zelfstandige zonder rompslomp

Werken, indienen, ontvangen. Zo simpel kan het zijn. Fijne partij om zaken mee te doen

Mijn ervaring is heel positief

Ik word altijd vriendelijk en duidelijk geholpen.

Goed bedrijf

Goede communicatie. Snelle afspraken Duidelijke afspraken Vriendelijk Netjes op tijd met betalingen Veel keuze uit werkplekken

Goed proces

Ik ben via mijn opdrachtgever bij Mekano terechtgekomen, ervaring is zonder meer goed te noemen. Dan gebikkeld het met name over declaratie van uren , de facturering en de betaling.

Alles volgens afspraak

Goede, opdrachten volgens de afspraken. Altijd ben ik behandeld als een collega.

Goede voorwaarden en zeer goede communicatie

Ik werk nu een aantal maanden voor Mekano en het bevalt me uitstekend. Zeer leuke opdrachtgevers en goede communicatie met Mekano.

die is goed

Tot niog toe zijn al afspraken nagekomen

Uitstekend betrouwbaar

Nou er zou op het moment van de ontmoeting tussen mark en mij een plek beschikbaar zijn. Bij me huidige opdracht en inderdaad binnen een week had ik een plek en is dat het begin geworden van mij nieuwe bestaan als zzper en daar ben ik heel erg blij en dankbaar voor dankzij de Mekano group Top Team !!!

Super goed !!

Super goed!! Ze vragen altijd hoe het gaat en geven je altijd de beste tips.

Goed overleg geld is op tijd

Keurige behandeling en afwerking

Nette mensen , keurig systeem wat betreft invoeren uren en declaratie. Op tijd uitbetaling.

Iedereen staat voor je klaar als je hulp nodig hebt of als je uren vergeet wordt je gelijk gebeld

Goed bedrijf met leuke opdrachten

Ze hebben altijd wel weer een opdracht als ik beschikbaar ben.

Prima samenwerking

Goede communicatie. Vaak werkopdrachten voor langere tijd, goed uurtarief en de betalingen op tijd.

Herg hoed

Top bedrijf!

Altijd leuke opdrachten en alles goed geregeld, zeker aan te raden.

Super tevreden.

Afspraken worden nagekomen. Alles is duidelijk en er word goed geholpen.

Goede begeleiding en zeer betrouwbaar

Geen problemen.. Ik ben erg tevreden met Mekano

Mijn ervaring is oke

Ik ben goed tevreden over de samenwerking met mekano

Top!

Altijd een fijne samenwerking met Mekano.

Goed zo als altijd

Netjes geregeld alles

Mekano is voor mij meer dan een uitstekende zakelijke partner

De communicatie is helder. Ze weten heel goed wat aansluit en ze hebben een super netwerk. Ik voel mij hier gewadeerd en op mijn plek.

Langdurig project, geld op tijd, indien probleem - snel opgelost

Staarten 6 01

5281PL Boxtel

088 598 33 00 / 06 283 99 237

Over Mekano

Mekano brengt zzp'ers samen met uitdagende opdrachten.