Goed geregeld

Snelle en goede communicatie. Hoeven bijna niks te doen, alles wordt geregeld.

Behulpzaam en vele mogelijkheden

Mekano heeft veel oplossing en toepassing. Ze helpen je bij het ondernemen. Ze zijn ook transparant wat zaken makelijk maakt en versnelt.

Redelijk

Zou fijn zijn als er opvolging was als een opdracht eindigd.

Is goed

Alles voor elkaar

Leuk /goed contact. Alles in overleg.

Zorgt voor mooi werk

Het bedrijf waar ik inget ben bevalt goed

Houd afstand waar nodig maar altijd open voor vragen.

Je voelt je echt zelfstandig bij Makano. Duidelijke communicatie, soepel in de omgang, Stipt. gewoon goed bedrijf. Ook al sta ik nu even op de rand een klus elders dan bij Mekano.

Top service

meedenkend communicatie altijd top in mijn ervaring

Al mijn werkzaamheden zijn naar wens die toegewezen krijg

Opdrachten zijn goed. Betaling is op tijd. contacten met Mekano zijn prima tot uitstekend.

Altijd vriendelijk,altijd alles volgens afspraak!!

Goede opdrachten bij degelijke opdrachtgevers.

Snel een leuke opdracht gevonden en toen ik een keer moest wachten leuke losse projecten tussendoor om bezig te blijven.

Professionele organisatie.

Bijna 12,5 jaar geleden voor de eerste opdracht contact gehad met toen nog Lars en Jeroen. Uitgegroeid tot een professionele organisatie. Weinig of niks aan te merken. Duidelijke afspraken die nagekomen worden. Soms mag er misschien wat meer contact zijn met de bemiddelaar van Mekano, maar geen nieuws/ contact kan ook betekenen dat er vertrouwen is dat het wel goed gaat.

Ik vermaak me prim

Ik heb het naar mijn zin bij Wienerberger, alleen ik zie of hoor jullie nooit. Voor de rest niks te klagen

professionaliteit

Het is een tot in detail voorbereide samenwerkingservaring, en voor alle vragen was het antwoord snel en gemotiveerd. Alle respect en aandacht ervoor.

Gewoon goede sevice .

Als er iets is of ik heb een vraag , altijd netjes en goed geholpen . Ook de controle is goed op foutjes in de facturen of zoiets dergelijks .

Meer dan goed

Ik ben over mekano goed tevreden de communicatie verloopt altijd goed er wordt goed voor de werknemers gezorgd !

Goede hulp, vragen snel beantwoord

Makkelijk declaratie systeem, site is overzichtelijk en duidelijk. Eventuele vragen worden snel beantwoord. Lijnen zijn kort.

Hele mooie klussen gekregen. Goed contact en word altijd goed en snel geholpen.

Kan kiezen uit meerdere leuke opdrachten. Goed uurtarief Betalingen altijd op tijd.

Nog geen klachten

Ik heb nog geen klachten ondervonden

Duidelijk,komt afspraken na

Goede begeleiding,duidelijk,accuraat

De samenwerking met Mekano is in een woord super !

Heb mezelf eigenlijk al in 2013 ingeschreven bij Mekano , ben al heel vaak benaderd voor diverse klussen maar van mijn kant kwam het gewoon niet uit. Half februari werd ik benaderd voor een langlopend project als mechanisch onderhouds monteur in 2 ploegendienst in Echteld. Dat is voor mij een kleine 20 minuten rijden. Dus de uitdaging aangegaan en tot nu toe nog geen minuut spijt van gehad. Contact met Mekano verloopt vlekkeloos en via het portaal vul je per week heel gemakkelijk je uren in en zelfs de factuur word voor je gemaakt. Betalingen zijn ook perfect op tijd daar kun je zelfs de klok op gelijk zetten . Dus ja als je werken wil en handig bent en ook nog technisch inzicht hebt in problemen oplossen kun je bij Mekano een goed betaalde baan vinden. Groet Ruud.

Gewoon goed

Alles goed geregeld. Geld altijd op tijd.

Top bedrijf! Goede afspraken! Goed geregeld

Kortom een bedrijf waar je met vol vertrouwen op kunt bouwen.

Zeer professioneel

Zeer prettig ervaren met professionele goede organisatie waar je netjes en goed behandeld

Staarten 6 01

5281PL Boxtel

088 598 33 00 / 06 283 99 237

Over Mekano

Mekano brengt zzp'ers samen met uitdagende opdrachten.