Prima tandarts, vriendelijk en probleemoplossend
Goed alleen vaak niet op tijd
Technisch een uitstekende tandarts
Vriendelijk, duidelijk en vakkundig
Kan er weinig over zeggen want ben pas 1 keer geweest.
Uitsluitend goede ervaringen
Zeer prettig en rustige manier van werken met duidelijke uitleg. Was altijd heel angstig door vervelende ervaringen in t verleden.
Ik kom niet heel vaak, maar als ik er ben word ik fijn geholpen.
Tijdens controle wordt er uitgelegd wat er gedaan wordt en of er eventueel meer nodig is. Communicatie ( schriftelijk als telefonisch ) is goed
Een ervaring zoals het hoort bij een tandarts - effectief en snel geholpen.
Als invalide wordt je gerust gesteld, en wordt alles netjes uitgelegd wat ze gaan doen
Deze tandarts is zo rustig. Dit is ook de enige tandarts waar ik naar toe durf. Hele fijne mensen.
Prettige tandarts/ behandeling en zeer vriendelijke assistente.
Prima praktijk,vriendelijke personeel
Stond op het punt een andere praktijk te zoeken vanwege haar voorganger. Mevr Kemp is echt een uitkomst: duidelijke uitleg, inlevingsvermogen en niet opdringerig.
Goede tandarts. Komt afspraken na.
Zie boven
De praktijk heeft een behulpzaam en vriendelijk secretariaat en tandarts Kemp ervaar ik als een prettig persoon. Vriendelijk, en met duidelijke uitleg wat en waarom iets gebeurt. Hiervoor altijd klant geweest bij dhr Versteegh. Dat was ook prima. Rustig en met aandacht, ook voor de wensen van de client. Tussentijds een keer Tervoort gehad. Dat was geen fijne ervaring.
Deskundig
Ben positief. Wordt altijd netjes op de afgesproken tijd geholpen. Contact met de balie loopt vlot en de behandelingen zijn prettig voor zover dat kan. Als ik al een minpuntje met noemen is dat de mondhygiëniste in het verleden wel eens wat ruw was bij het opzijduwen van de lip met de spiegel, maar ook dat is al lang niet meer voorgekomen.
Nooit prettig om met een afgebroken vulling of iets dergelijks naar de tandarts te moeten, maar hier valt het altijd mee en wordt alles weer netjes gerepareerd!
Kennis gemaakt met de tandarts, vriendelijk en duidelijk in wat moet gebeuren. Komt kundig op mij over en communiceert duidelijk naar de patiënt.
Prettig ontvangst, duidelijke uitleg en oog voor de klant
Zie boven
Je wordt goed geholpen. Er wordt geluisterd en bij spoed kun je altijd terecht.