Zeer vakkundige en vriendelijke tandarts Ik ben zeer blij dat ik destijds over ben gestapt naar deze praktijk!!!
Komt afspraken na Duidelijke informatie
Het is makkelijk om me toe te vertrouwen aan de kundigheid van de medewerkers. Zowel de tandarts als de assistente als de mondhygiëniste en de baliemedewerkster, allemaal vriendelijke mensen die duidelijk communiceren, laten weten wat de bedoeling is en waarom. Een tandartsbezoek is natuurlijk nooit een uitje maar ik zie er nooit tegen op omdat ik weet dat ik goed behandeld word, dat er geen onnodige dingen worden gedaan en dat er altijd met mij als patiënt overlegd wordt.
Ik heb erg fijne ervaringen met de praktijk gehad over de laatste jaren, vooral als het gaat om de service en support. De tandarts heeft mij erg geholpen in samenwerking met de Orthodontist om mijn gebid opnieuw op orde te krijgen. Hierin zijn we een gezamenlijk traject gestart waarin de tandarts hielp en ook naar de Ortho praktijk kwam om mee te luisteren/kijken. Super fijn!
Een aantal keer is het misgegaan bij mij en mijn vader. Wij hebben de zelfde voorletter en achternaam maar wonen op een ander adres. Ik kreeg thuis een aantal keer de facturen van mijn vader. Dit heb ik een aantal keer aangegeven maar de telefoniste die snapte er niks van en zou het hebben aangepast. Tot mijn grote irritatie was dit dus niet goed aangepast en bleef ik facturen krijgen. Na een aantal telefoontjes met Infomedics en de tandartspraktijk is dit opgelost. Volgens de telefoniste lag het probleem bij Infomedics terwijl bij Infomedics alles juist in orde was. Hierdoor heb ik 4-5 keer moeten bellen. Mijn tandarts C. Kemp is hier van op de hoogte en heeft haar excuses meerdere keren aangeboden terwijl dit niet van haar moest komen maar van de telefoniste. Ik was van plan om op te stappen naar een andere tandarts samen met mijn vrouw. Alleen wouden we beide het nog een kans geven omdat we zeer tevreden zijn over C. Kemp.
De tandarts legt alles goed uit. En werkt heel rustig en vraagt regelmatig of het nog gaat. Dit doet ze bij de volwassen maar ook bij de kinderen.
Vakkundige tandarts die een prima gebit service levert. Ben een tevreden klant.
Onpersoonlijk!
Altijd vriendelijk en goeie behandeling, voor klachten altijd en snel bereikbaar!
Deskundig en vriendelijke geholpen
Mijn gebroken gebit toch nog deels kunnen repareren.
Half jaarlijkse controle behandeling. Verliep vlot en zonder complicaties. Ook werd ik direct bij binnenkomst geholpen.
Prima tandarts
Er word duidelijk uitgelegd en er word goed en netjes gewerkt erg fijne ervaring met de tandarts.
Bij klachten wordt ik snel geholpen. Zorgvuldig, kundig en serieus genomen worden. Dat maakt dat ik deze praktijk zou aanbevelen.
door bovenstaande heb ik goede en prettige ervaring met deze tandarts
Je wordt altijd goed geholpen in een gemoedelijke sfeer
Goede ervaring met de tandarts, maar moet nog erg wennen aan de mondhygieniste.
Goede ervaringen
Ik zou mijn tandarts zeker aanbevelen bij anderen,je wordt vakkundig geholpen zowel door tandarts Tervoort als de rest van het team.
Ben zeer tevreden.
Ze luistert aandachtig en helpt objectief bij het nemen van een ingrijpende beslissing. Heb haar nog maar een paar keer bezocht.
Zeer positief!
Met een stevige ontsteking kon ik direct terecht en is met vaardige hand een goede prestatie neergezet. Tot nu toe geen napijn en die ontsteking komt ws. ook niet meer.
Prima ervaring!