Een praktijk waar alle zorg en aandacht voor het gebit en de patiënt aanwezig is.
Dhr tervoort is een goede tandarts geen problemen mee en legt dingen van te voren vaak uit wat ik prettig vond ook bij de kinderen
Geen bijzonderheden.
Laat niets te wensen over.
Gewoon goed, duidelijk, eerlijk, en betrouwbaar.
Ik ervaar het altijd erg fijn, ze denkt met je mee en alles op mijn tempo en als er iets niet fijn is kan ik hierbij altijd aan geven om te stoppen of even te pauzeren.
Je hoeft nooit lang te wachten en wordt altijd vriendelijk en netjes geholpen
Altijd goed geholpen
Er wordt meegedacht met de patient en ook rekening gehouden met wensen / angsten.
Altijd netjes geholpen. Bij een evt behandeling altijd duidelijke uitleg.
Stipt op tijd en correcte behandeling met uitleg als er iets moet gebeuren.
Je word prettig en goed geholpen. Er is altijd ruimte voor evt vragen
De pijnklachten werden prima verholpen
tandarts legt alles netjes uit. En verteld mijn angstige dochter altijd wat hij gaat doen en neemt de tijd en heeft geduld.
Top ervaring
Kan snel een afspraak maken voor controle, maar ook voor verdere behandeling. Fijne aardige mensen.
Mijn tandarts altijd heel eerlijk en straight too the point. ik heb nog nooit last gehad van lang moeten wachten of wat dan ook. ik heb hier een half jaar geleden ook mijn prothese laten zeten/maken passen enzo. zij hebben mij hierin ook heel fijn begleid. kon bellen bij klachten en altijd snel terecht. het enigste punt is dat ze amper te verstaan zijn via de telefoon. verder niks te klagen.
Alles is perfect in orde
Tandarts Ed Tervoort geeft duidelijk uitleg wat hij gaat doen en ik ervaar als zeer prettig
Fijne praktijk met erg vriendelijk assistentes en receptionistes. De tandarts zelf zou naar mijn mening zijn communicatieve vaardigheden mbt de behandelingen wel wat mogen aanscherpen. Ik heb bij mijn laatste 2 bezoeken amper tot geen idee gehad wat er loos was, en wat er zou gaan gebeuren.
Mijn gebit wordt goed bekeken ende problemen in overleg behandeld
Prettige praktijk