Handige reminder voor je afspraak per mail. Heb je een (pijn)klacht dan wordt er goed gekeken naar de oorzaak en wordt de klacht vakkundig verholpen. Duidelijke communicatie met cliënt over behandeling.
Behandelingen correct.
Ik ben erg blij dat ik de overstap naar deze tandartspraktijk heb gedaan. nog nooit zo'n goede tandarts gehad dan deze.
Heb wel goede ervaring met de praktijk je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen
werkt meestal op tijd en zorgvuldig
Ik heb een tijdje bij een angsttandarts gezeten vanwege slechte ervaringen met tandartsen, maar deze praktijk/tandarts zorgt ervoor dat ik op mijn gemak ben en dat alles goed wordt uitgelegd. De praktijk ziet er netjes en verzorgd uit.
Fijne tandarts
Na mijn strubbelingen bij de tandartsen praktijk in Voorthuizen toch Mevrouw Kemp teruggevonden en kon gelukkig weer bij haar terecht in uw praktijk .
Ze nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit. Geen overhaaste beslissingen,goed overleg.
Ondanks mijn angst erg zorgvuldig en snel geholpen
Professionele tandarts die duidelijk te werk gaat en doet wat hij moet doen, maar wel rekening houd met de wensen en behoeftes van de patiënt.
Goed advies en neemt de tijd voor je
Prima! Heel deskundig en zorgvuldig. Ook met de kindergebitten. En vriendelijk.
dat ik het een goede tandards vind in eerbeek
Prettig, klantvriendelijk en ontspannen
Prettige omgang met alle medewerkers. Zeer kundige behandeling. Kinderen gaan ook met plezier naar de tandarts.
prima geholpen
Prima, tevreden, prettige sfeer
Prettig
Tervoort is een goede tandarts.Neemt de tijd voor je en legt alles uit wat hij gaat doen.Is altijd vriendelijk.