Als zeer prettig. Alle wordt in overleg gedaan en bij problemen altijd gezocht naar een oplossing.
Erg prettige behandeling gehad was nog nooit rustig in de stoel
goede ervaring, prettige omgang met clienten. geen op of aanmerkingen over behandelingen. prima tandarts.
Prima,goede uitleg wat en waarom iets gaat gebeuren.
Zeer goed en vriendelijk
Uitstekend!
Prettig, zakelijk
Fijne assistente's en receptiedames die zorgen voor een gastvrije, vriendelijke sfeer. De tandartsen zelf zijn ook altijd vriendelijke en relaxed.
rustige en vertrouwde omgeving goede tandartsen en vriendelijke receptionisten
Afgelopen week ben ik voor de eerste keer bij mevr. Kemp geweest. Door haar rustige uitstraling, vriendelijke bejegening, goede controle en goede uitleg, verdween de knoop in mijn maag, ben van oudsher wat angstig voor de tandarts en weer een andere behandelaar, snel.
Onze is prima
Prima ervaring, ook de kinderen zijn op hun gemak.
Is zeer goed