Prima autobedrijf

Auto gekocht, eerlijke zaak. Communicatie zou soms wat beter kunnen en garantie wat uitgebreider, 'ja, zo is dat nu eenmaal', kreeg ik toch een paar keer te horen, terecht maar ook, in mijn ogen, onterecht. Aan de andere kant schappelijk in de omgang en bereid om er samen uit te komen als er een probleem is. Auto was ook normaal geprijsd en ik ben er heel blij mee. Proefrit e.d. was makkelijk geregeld en we mochten onze tijd nemen met de auto. Eerlijk bedrijf, nadat ik er al zo'n 8 had bezocht was dit met afstand het beste. Ook tijdens de Corona crisis de zaken netjes geregeld, handpompje desinfectiemiddel bij de deur met hele duidelijke informatie over afstand houden e.d., mag menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Ik zou hier zeker nog een keer een auto kopen.

• Reden van uw bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goede nette service

We zijn snel tot een overeenkomst gekomen. Nette afhandeling gewoon prima.

• Reden van uw bezoek Aanschaf gebruikte auto

ik ben tevreden

• Reden van uw bezoek Andere reden

Volgens afspraak, correct, en vriendelijk

Tevreden, goede service

• Reden van uw bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer goede en nette behandeling

Top service

Goed en fijn geholpen zoals altijd.

Vriendelijk en professioneel

Je bent er altijd welkom, word vriendelijk ontvangen. Zoeken samen met jou naar een oplossing, en ze zijn professioneel.

Zeer tevreden.

Prima vakwerk zoals altijd voor een normale prijs en een uitstekende service.

• Reden van uw bezoek Onderhoud en/of APK

Een goed gevoel in dit bedrijf.

Kroezen & Lambers is een bedrijf met goede service. Als je buiten de normale onderhoudsbeurten komt om iets kleins niet direct alles in rekening te brengen. Ik heb hier een goed en een vertrouwd gevoel bij.

Heel erg tevreden

Snel en makkelijk een afspraak gemaakt en alles snel klaar

Top bedrijf

Goeie service top

• Reden van uw bezoek Onderhoud en/of APK

Nette vlotte bediening zonder poespas

Een belletje met een vraag, even langskomen voor extra info en het is zo geregeld. Binnen een week het probleem verholpen voor niet te veel geld.

• Reden van uw bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Ben zoals altijd goed geholpen .

Altijd vriendelijk en goede service !

geweldige service

goed geholpen en nier te duur

• Reden van uw bezoek Onderhoud en/of APK

Ik reis 35 km enkele reis voor onderhoud speciaal hier.

Ik kan altijd terecht en flexibel afspreken. Ik ken beide heren al 20 jaar vanaf het moment dat ze voor Hyundai werkten. Zoals gezegd kom ik er voor uit Hoogersmilde omdat ik het gevoel heb dat zij nog met liefde aan mijn Hyundai i-20 les auto en mijn Subaru Forester sleutelen. beiden rijden op LPG en hebben kilometerstanden net voor en net over de 400.000 km. Succes heren en blijf gezond.

• Reden van uw bezoek Onderhoud en/of APK

Een jong bedrijf met veel ervaring.......

Spontaan bedrijf met een luisterend oor en vooraf adviseert wat de beste en voordeligste manier is om het vervoermiddel te repareren / testen / of nazien. etc. Ook voor de aanschaf van een auto een uitstekend adres. (BOVAG Garantie. Kortom heren KROEZEN & LAMBERS - medewerkers ...SUCCES, ga zo door.

ik ben zeer te vreden

onlangs een afsraak gemaakt ,voor een kleine beurt ik heb een leen auto meegekregen,vorig jaar heeft mijn auto een grote beurt gehad plus apk ook een leen auto meegekregen,ik ben over kroezen en lambers zeer te vreden.

• Reden van uw bezoek Onderhoud en/of APK

Er is sprake van een vertrouwd gevoel

Het was een prettige ervaring om vooraf digitaal een afspraak te kunnen maken met de wensen die ik had t.a.v. het onderhoud van de auto. Werd gebeld voor vervanging van de distributieriem, of dit mocht.

uitstekend

Gaan goed met de situatie om zoals die nu op dit moment is. Kundige mensen die weten waar ze over praten en leveren uitstekend werk goede prijsverhouding met wat ze leveren. Vriendelijk

zeer tevreden

Netjes ontvangen,keurig behandelt , dingen goed uitgelegd .

Geweldig opgelost

Zonder problemen en geen discussie.

Positief

Uitstekend ontvangen en alle prima geregeld

zeer tevreden.

Mijn jaren lange ervaring met de heren Kroezen en Lambers geven mij honderd procent vertrouwen.

Charles Darwinstraat 10

7825AC Emmen

Over Kroezen & Lambers

Welkom bij Autobedrijf Kroezen en Lambers, wij zijn een universeel autobedrijf voor alle merken personenauto's en lichte bedrijfswagens. Tevens zijn wij Bosch Workshop Partner en specialist in Hyundai en Kia. Met meer dan 30 jaar ervaring, brede specialisaties en een grote kennis willen wij u optimaal van dienst zijn. Bij ons bent u op het juiste adres voor de aankoop van alle merken personenauto's en lichte bedrijfswagens. Natuurlijk kunnen wij u ook een gebruikte auto leveren. Wij hebben voortdurend een wisselend voorraad. Ook voor onderhoud, reparatie’s en APK-keuring van campers zijn wij u van dienst.