Duidelijke uitleg, alle antwoorden op onze vragen en een fijn adviesgesprek. We zijn weer heel erg goed geholpen.
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen het zeer op prijs dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Maken het heel erg duidelijk wat van je verwacht wordt en wat je van hun kunt verwachten. Daarnaast zeer vriendelijk.
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer op prijs gesteld. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Volmacht was zo getekend
Hartelijk dank voor uw review! Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Communicatie is duidelijk. Mocht de tijd dringen dan bellen ze je even om te vragen hoe het zit. Heel fijn!
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om terug te horen dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Interieur vinden wij oudbollig
Hartelijk dank voor uw review! Wij waarderen het zeer dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Uw verbeterpunt nemen wij mee, waarvoor dank. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Goede uitleg en vriendelijke mensen op Uw kantoor
Duidelijke uitleg en begeleiding toen ik het levenstestament niet helemaal begreep. Er werd een extra afspraak gemaakt waarin alles in eenvoudige taal werd uitgelegd; hierbij werd niet op de tijd gelet. Dit voelde vertrouwd en ik voelde mij gehoord met mijn vele vragen.
Goede afhandeling , netjes ontvangen.
Hartelijk dank voor uw review! Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Schaaltje voor gebruikt theezakje !
De uitleg was heel helder en duidelijk
Op zeer vriendelijke wijze ontvangen en in begrijpelijke taal goed voorgelicht. Duidelijke antwoorden op onze vragen. Kortom prima ervaring!
Je word op je gemak gesteld. Krijgt duidelijke uitleg in jip en janneke taal. Er wordt tijd voor je genomen en naar je geluisterd.
Zeer positief. notaris denkt mee.
Zeer fijn geholpen, duidelijk uitgelegd en een leuk gesprek over toch best belangrijke/beladen zaken.
Vanaf het eerste contact zijn wij zeer kundig geholpen met vragen rondom het opstellen van een testament. Heel erg tevreden met de dienstverlening.
Fijn
Wij zijn zeer goed geholpen. Duidelijke uitleg, er wordt uitgebreid de tijd genomen om alles zorgvuldig door te spreken.
Wij zijn zeer goed geadviseerd door mr. Daphne Mulder! Een helder en duidelijk advies en uitleg gekregen over de mogelijkheden en de gevolgen. Indien nodig zullen we ons zeker weer laten adviseren door deze notaris en kunnen dit kantoor zeker aanraden.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om terug te horen dat u ons zou aanraden :-) Met vriendelijke groet, Notariskantoor Terheijden
Nu waren punten die voor ons in duidelijke taal werden besproken, het was zeer aangenaam en geruststellend , ik zou jullie zeker aanbevelen
Goede en duidelijke communicatie naar mij toe bij de verkoop van een huis. E.e.a. gaat in een gemoedelijke sfeer zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen en er tijd wordt genomen voor de "klant". Zeker een kantoor om aan te bevelen.
In alle opzichten: prima, zeer zeker aan te bevelen!
Het was mijn 2e bezoek aan uw kantoor. Evenals de eerste keer was ik zeer onder de indruk van uw dienstverlening. Juist de gesprekken in de informele sfeer over mijn wensen t.a.v. mijn testament heb ik als zeer prettig ervaren.
Competent
Begrip voor onze "onwetendheid", duidelijke en soms herhaalde uitleg met tekening voorbeeldjes. Vriendelijke en open benadering. Daarnaast ook schriftelijke beantwoording van onderwerpen en vragen.
Professioneel, gemoedelijk en in duidelijke gewone taal uitgelegd. Hoe leuk kan het zijn bij de notaris!
Raadhuisstraat 2
4844AC Terheijden
Wij helpen u graag uw zaken goed te regelen en begrijpen dat een bezoek aan de notaris niet alledaags is. Onze dienstverlening kenmerkt zich daarom door een informele sfeer waarin wij u in begrijpelijke taal persoonlijk adviseren. U bent van harte welkom! Parkeren kan gratis in de directe omgeving. Indien u slecht ter been bent, is een bespreking mogelijk op de begane grond van ons kantoor. Als u minder mobiel bent is een bezoek aan huis, in een zorginstelling of ziekenhuis ook mogelijk. Graag tot ziens!