Snel en keurig geregeld duidelijke verslagen

Super!!

Na mijn aanvraag afgelopen februari had ik niet meer het idee dat er wat zou uitkomen. Tot een paar dagen geleden. Mijn aanvraag was goedgekeurd en ik ben in het gelijk gesteld! Ik ben super blij want dit had ik op eigen houtje nooit voor elkaar gekregen!

Alles goed gedaan

De WOZ warde bleek te hoog, wel aangepast

Heel fijn , alle beetjes helpen en ben er erg mee geholen .

Goed behandeld

De WOZ waarde van mijn appartement is lager geworden

Het heeft mij weinig moeite gekost. Dankzij Previcus vastgoed ga ik nu minder betalen. Ik kreeg gisteren nog wel een brief van de gemeente dat het ze nu 700 euro heeft gekost en dat daardoor alle belastingbetalers van Helmond de klos zijn.

Succes door hun tussenkomst !

Het is hen gelukt een flink deel van mijn WOZ omlaag te krijgen. Van € 715000 naar € 651000 en dan neem je je petje even af !

Prima dienstverlening

De uitvoering van mijn WOZ bezwaar met succes afgewerkt. Als eenling had ik dit niet voor elkaar gekregen. Ik raad eenieder aan om previcus.nl in te schakelen.

Resultaat gericht en eerlijke kosteloze service.

Voor mijn schoonmoeder Previcus ingeschakeld, om tegen de hoge WOZ vaststelling in beroep te gaan. Previcus heeft er voor gezorgd via een rechtsgang, dat de WOZ verlaagd wordt, zodat mijn schoonmoeder minder gemeentelijke belasting moet betalen. Heel veel dank Previcus. Mvrgr, Piet Goeseije namens Licia Platteeuw Hamelink

Ik heb er zelf niets aan hoeven te doen. Alles door U geregeld. Geweldig

Tevreden met de uitkomst

Ook mijn WOZ was te hoog dit jaar. Bezwaar gemaakt en de mensen van Previcus hebben dit op zich genomen. In het gelijk gesteld en dus zijn we blij met de uitkomst. Het loont dus om bezwaar te maken. Ben de mensen van Previcus dankbaar voor hun diensten.

geen omkijken naar, komt goed!

zelf aanvechten bij gemeente Dalfsen eindigt meestal in teleurstelling voor mij. Previcus heeft t wel voor elkaar gebokst. Wrs zal de gemeente volgend jaar de percentages per 1000 waarde wel verhogen om hun gat te dichten.

Verrassend goed.

Ik heb met weinig moeite Previcus vastgoed van de benodigde info voorzien en zij kwamen terug met goed resultaat.

Heel fijn dat de WOZ iets verlaagd is door de actie van previcus vastgoed! De gemeente doet maar wat en individueel begin je er weinig tegen, dus ik was erg blij met de hulp.

Duidelijk

Duidelijke uitleg, snelle afhandeling

Uitstekend.

Ze hebben gedaan wat ik zelf waarschijnlijk niet zou kunnen.

Eenvoudig.

Vanaf de aanmelding duidelijk en too the point.

prima resultaat voor ons geboekt

Previcus heeft voor ons een goed resultaat geboekt, Vorig heeft een andere organisatie niets voor ons gedaan en van zich laten horen. Nu (na enige tijd) kwam het bereikte resultaat als een verrassing

Prima behandeld

Weinig werk om aan te melden. Prima afhandeling met positief resultaat

Mijn ervaring js positief.

De WOZ waarde een heel stuk naar beneden. Duidelijk dat de gemeente het veel te hoog en niet op de juiste waarde inschat.

voor mijn niet de moeite waard

Mijn woning is op 15000 euro minder geschat, dat houd in dat ik 25 euro van de gemeente terug krijg. Maar de gemeente moet 700 euro aan Previcus vastgoed betalen voor geleverde diensten, dat houd dus in dat iedereen hiervoor moet betalen. Daardoor wordt de onroerend goed belasting volgend jaar waarschijnlijk weer duurder. Dus beste mensen, je kunt het in veel gevallen beter niet doen.

de verhoging van de woz waarde is naar aanleiding van het bezwaar met 5% verminderd. ik heb een aantal foto's geupload en het formulier ingevuld, meer moest ik niet doen. Blij met het behaalde resultaat van Juist WOZ.

Erg tevreden

Met de geringe informatie die ik kon verstrekken, een goede uitkomst.

Duidelijk, efficiënt, to the point, begrijpelijke taal.

Voorheen onbekend. Een aanrader om mee samen te werken mits daar aanleiding toe is.

Prima ervaring met dit bedrijf

Zie bovenstaande

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.