Lange procedure zonder tussentijdse info, en laag resultaat.

Tussentijds kregen we geen info over status. We hebben tot 2x toe zelf contact gezocht om überhaupt een status en resutaat te krijgen. Resultaat was tevens teleurstellend.

Uitdaging

Als we de uitslag hadden geweten, hadden we dit niet aangevraagd.

Duurde lang maar geen ver woz verlaging

Fijn dat deze controle en eventuele gegronde procedures door Previcus wordt aangeboden. Voor mij verder geen positieve uitslag maar goed dat het nagekeken en uitgezocht is. Dank hiervoor!

Uitstekend geholpen

Ze hebben me met het verlagen van mijn WOZ. Dit is met succes gebeurt en de WOZ is aanzienlijk verlaagd. Helemaal blij.

Overzichtelijk en betrouwbaar

Het was vanaf het begin duidelijk wat er gedaan zou worden voor mij aangifte. Het is ook gelopen zoals de procedure werd aangegeven. De behandeling van mijn aangifte is in goede handen geweest. De afhandeling geeft ook aan dat er moeite is gedaan om het recht zijn verloop te laten krijgen. Perfect.

het bezwaar is naar tevredenheid ingediend

Ons verzoek om een bezwaar in te dienen is ingewilligd en zo hebben we de WOZ kunnen verlagen. Alles duurde wel lang, maar we zijn er blij mee. Onze dank!

Deskundig

De Woz waarde van onze woning is naar onze mening nu juist

Previus vastgoed neemt sores uit handen

Eén keer gegevens doorgegeven aan Previus vastgoed, verder geen omkijken naar. Uiteindelijk een beschikking met een lagere taxatiewaarde dan de Gemeente aanvankelijk had berekend.

Fantastisch

Ik heb in het begin mijn kant van de aanvraag gedaan door stukken aan te leveren en daarna ging alles vanzelf. Top.

Super gedaan

Ben reuze tevreden over jullie inzet

We zijn prima geholpen met het bezwaar maken

Altijd contact met vragen en blij dat jullie ons hebben geholpen bij het bezwaar maken en met positief resultaat bedankt.

Wij zijn op leeftijd (92 en 85 jaar) en wisten niet hoe wij door de ambtelijke mallemolen onze WOZ moesten aanvechten. Wij zijn heel blij met de hulp.

geen omkijken naar

goed geregeld

Goed verlopen

Proces en resultaat naar tevredenheid

goed resultaat

Goed resultaat

Eindelijk, eindelijk worden beloften waargemaakt

Makkelijk, omschrijven wat er beter aan je huis kan, foto's erbij. De schatting was niet juist. Wachten, wachten (eigenlijk gewoon leuke dingen doen) en dan met de nodige kennis en kunde is de belastbare bedrag voor je huis aangepast. Lijk zo simpel, maar is het natuurlijk. Gelukkig is PREVICUS er, want als prive persoon tegen ambtenaren aan knokken lukt niet. Bedankt!

Goede uitkomst

Na bijna jaar weinig of niets gehoord te hebben toch positieve uitslag gehad Fijn dat er zulke bedrijven zijn die opkomen voor de gewone burger

ik ben genaaid

Aangezien linksom, dan wel rechtsom de vergoeding voor de activiteiten van uw instelling uit de gemeentegelden komen voel ik mij opgelicht. Naar buiten toe zal ik uw instantie dan ook altijd in negatieve zin beoordelen. ik zal u de berekening besparen, die kent u donders goed

Zeer goed geholpen.

Bij het ontvangen van de te hoge gestelde WOZ waarde heb ik om advies gevraagd bij Previcus vastgoed. ( Van hen kreeg ik een advertentie mail). Zij hebben vervolgens zich ingezet voor het verlagen van de vastgestelde WOZ-waarde. En met succes! Ik ben hen daarom dankbaar dat mijn WOZ-waarde nu een redelijke waarde heeft! Een aanrader om met hen in zee te gaan!

tevreden

alles is goed gegaan

Prima geholpen

Mijn woz is naar beneden bijgesteld

Zeer positieve ervaring.

Er is uitgehaald wat erin zat. Dit kwam overeen met wat ikzelf dacht bij het opstarten van het bezwaar.

Goed uitgevoerd

Heeft gezorgt voor verlaging

Heeft ons prima geholpen

Het bezwaar op onze WOZ waarde heeft dankzij uw firma succes gehad

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.