top geregeld!

Ik heb zelf nauwelijks iets hoeven regelen om het bezwaar WOZ succesvol aan te vechten

Goed werk gedaan

Jullie hebben voor ons goed werk gedaan betreffende woz. Het was fijn dat dit proces een korte tijd in beslag nam. Dank daar voor

Zijn zeker aan te bevelen.

Je levert alle foto's en gegevens wat nodig is in en de rest wordt door hun voor je gedaan.

prima werk verricht.

Door de inspanningen van Jiust is onze WOZ waarde aangepast naar een meer rieele waarde. Erg blij mee.

goede zaak

top geregeld

Alles naar wens verlopen

Mijn WOZ is naar tevredenheid afgehandeld

Zonder JUIST was mijn woz niet verlaagd.

Ik ben blij dat ik destijds JUIST heb aangeschreven voor de ten onrechte verhoogde woz waarde. Uiteindelijk is de waarde door het bezwaar naar beneden gesteld.

Efficiente en succesvolle bezwaarprocedure

Juist heeft mijn WOZ bezwaar zeer effectief en efficient aangepakt met een prima resultaat als gevolg. Mijn WOZ waarde werd zo'n 5-6% verlaagd. Het proces verliep in 'duidelijke stappen' en ik werd tussentijds op de hoogte gehouden van de voortgang. Kortom, ik ben zeer tevreden met de aanpak en begeleiding van Juist!

Fijn resultaat

Via juist bezwaar gemaakt tegen de woz waarde. Alles kun je goed invullen via de pagina die je krijgt en kun je ook de gang van zaken volgen. Op het laatst van het jaar via mail bericht gehad wat de uitslag is van het bezwaar.

Belachelijke onkosten vergoeding

Nooit weer

Als middelmatig,mijn mijn huis,en foto,s niet samen gevoegd he..ze hebben later er over gebeld(slordig) dus waren niet beschikbaar ,verders nog niets gehoord van vermindering. M.v.g.,Bert .Peters

Goed resultaat niet meer verwacht vanwege de duur

Het uiteindelijke resultaat is prima, wellicht had de tussentijdse communicatie inzake de status beter gekund. De procedure heeft ca. 9 maanden geduurd en heb maanden niets meer vernomen.

goede service en komen afspraken na!

Ze hebben goed geholpen met ons bezwaar. De communicatie was ook duidelijk.

Goeg

Wij vonden het erg lang duren voordat we iets hoorde. Een mail tussen door was zeker goed geweest.

En geen antwoord waarom dat het zo omhoog is gegaan

Goed geregeld

WOZ waarde iets gedaald

Vakkundig correcte behandeling

Een aanrader voor iedereen die het niet eens is met de woz beoordeling van de gemeente. Na de intake ,nog foto's verstrekt. Geen omkijken naar gehad met voor mij ,een positief resultaat. Ik kan alleen maar aanbevelen om niet klakkeloos een WOZ van de gemeente te accepteren Er worden verhogingen uitgevoerd die kant nog wal raken. Vergeet niet dat die waarde de grondslag is voor meerdere belastingen

Gemak

Eenvoudig de stukken aangeleverd en alle zorg is uit handen genomen. Goede communicatie tijdens het proces.

N.v.t

Van 816k nasr 757k

WOZ waarde leek me te hoog. Ik zag op tegen ambtelijke molen van bezwaarprocedure. Omdat ik er te weinig mee te maken heb weet ik niet met welke bril ambtenaren naar bezwaar krijgen. Met hulp van JUIST ging het vrij gemakkelijk om het bezwaar goed en volledig in te dienen! En met succes.

Fijn geholpen.

Goed resultaat.

Gedaan wat ze hebben beloofd

Conform hun communicatie alles bij hun ingeleverd digitaal en ze hebben de woz waarde € 50000 verlaagd.!

Doeltreffend en correct afgehandeld, dank voor de uitwerking

Doeltreffend en correct afgehandeld, dank voor de uitwerking

Te veel ondergronden zaken aangevoerd in bezwaar

Ondanks dat het financieel een positief resultaat heeft opgeleverd ben ik toch niet geheel tevreden. Ik had verwacht dat alleen mijn eigen bezwaar opgenomen zou worden in het bezwaar dat jullie hebben ingediend namens mij. Er is van alles bijgehaald. Wellicht ook zaken die in de toekomst helemaal niet voordelig gaan uitpakken. Ik had graag zelf inspraak willen hebben in het uiteindelijke bezwaar dat is ingediend. Het is dus niet echt een bezwaar namens mij geworden.

goede en snelle reactie op bezwaar

Handelstraat 18

5831AV Boxmeer

0485 57 44 44

Over JUIST

JUIST helpt huisbezitters zoals jij al 20 jaar aan een juiste WOZ. JUIST is onderdeel van Previcus Vastgoed. Onze taxateurs en juristen zijn vakidioten als het gaat om WOZ. Zo garanderen wij jou de beste specialistische hulp mogelijk. Doordat wij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben wij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee wij landelijk actief zijn. Zo kunnen wij elke particulier optimaal van dienst zijn.