Profi

Fijne zaak, prachtig ontwerp van Marcel en alle geduld en hulp toen we in tweede instantie andere materiaalkeuzes wilde maken. De jongens van Plexabouw hebben de badkamer gerealiseerd op een zeer vaardige, precieze en gezellige wijze. Onvoorziene tegenvaller met de ondervloer werd snel en kundig opgelost, waardoor er geen oponthoud was. Nu nog even wachten op de glaswand van de inloopdouche en dan kan de pret niet meer op!

vriendelijk meedenkend personeel

hele gezellige periode met prachtig eindresultaat. waardoor het een 8 is ipv hoger is omdat het niet duidelijk naar voren kwam dat jezelf een schilder moet regelen voor schilder of sauswerk. Als dit duidelijker was gecorrespondeerd dan had ik gevraagd of zij dit ook konden regelen zodat de badkamer echt klaar klaar zou zijn bij opleveren. Nu moet het plafond nog met primer en verf en kit behandeld worden terwijl de rest dus wel helemaal klaar is. Dus alles moet weer goed afgeschermd worden om spetters te voorkomen, terwijl dit had kunnen gebeuren toen in ieder geval de vloer nog afgeschermd was.

prima service

alternatieve aangeboden

• Ervaring met: Badkamer

Fijn geholpen, goed advies en goede communicatie.

Ik heb mijn aankoop als zeer positief ervaren. De showroom is prachtig en ik werd ontvangen door Bas met een lekker kopje koffie. Hij nam echt de tijd voor mij door diverse opties te bespreken en digitaal uit te werken zodat ik een weloverwogen keus kon maken. De communicatie tijdens het hele proces verliep vlot en alle afspraken zijn nagekomen. Nu ga ik genieten van mijn nieuwe keuken!

• Ervaring met: Keuken

Duidelijkheid en service in showroom en vakman die komt plaatsen.

In de showroom goed geholpen voor onze nieuwe badkamer en toilet. Geen opdringerige verkoper, voldoende keuze en meteen in 3D te zien. Ongeveer een maand voor de levering bleek een deel van de tegels niet leverbaar. Eerlijk over gebeld, maar wel balen. Opnieuw naar de showroom, waar we alle ruimte kregen om nieuwe tegels uit te kiezen zonder een prijsbeperking en meerprijs (en dat was het!) geheel voor rekening van Kloosterman. TOP. De monteur was een echte vakman. Wist in de badkamer de vloerverwarming heel te houden. Overlegde de manier van aanbrengen van tegels etc. Daarbij werkte hij heel netjes (o.a. de gang stofzuigen aan eind van de dag) en daarbij was hij ook gewoon vriendelijk. Wel zo prettig als je een monteur/installateur zo'n kleine drie weken in huis hebt.

• Ervaring met: Badkamer

Prachtige keuken, zeer fijn contact, we kunnen Kloosterman keukens van harte aanbevelen!

Onze oude keuken was aan pensioen toe en schreeuwde steeds harder: “vervang mij nou toch!”! Maar wat angstig door verhalen over verkoopdruk in supermegastuntkeukenzaken lang uitgesteld. Op een dag toen echt alles kapot was uit pure wanhoop nog even naar een bekend wönwärenhüs gegaan en definitief besloten dat ook dat het niet werd. Het was al ver in de middag maar we reden direct door naar onze laatste poging: een familiebedrijf in Huizen, genaamd Kloosterman keukens. Bij binnenkomst direct verliefd op de eerste keuken. Voor de vorm nog even de rest van de zaak doorlopen maar het bleef de eerste keuken. En toen ging Bas aan de slag voor ons. Vol toewijding maakte hij een werkelijk prachtig ontwerp in overleg met ons. Geen enkele verkoopdruk, gewoon oprecht en eerlijk. We hebben deze keuken besteld en deze werd door twee zeer prettige vakkundige jongemannen (die ook de leidingen kwamen verleggen etc.) geïnstalleerd. Een mooie stapel pizzadozen later was het klaar. Nog mooier dan in de showroom! Prachtige kleur. Zeer degelijk materiaal. Wat een comfort. Het is echt genieten. We werden achteraf nog keurig gebeld om te vragen hoe de keuken bevalt en of er nog puntjes op de i gezet moesten worden. Topkwaliteit en persoonlijke topservice. We kunnen Kloosterman Keukens oprecht van harte aanbevelen!

Fijn advies

Alles was goed van het advies tot en met de plaatsing van de keuken.

Van A tot Z alles perfect geregeld

Het begint al bij de verkoop. Verkoper met verstand van zaken. Daarna wordt je echt prima op de hoogte gehouden van de planning. Alles werd ook geleverd. En binnen 4 dagen was de keuken klaar. Ook degenen die de keuken plaatsten waren top! En de keuken is fantastisch. Wat een genot. En we waren tijdens de bespreking nog vergeten de achterwand te regelen, werd ook nog geregeld. Ik kan niets anders dan lof hebben en zou iedereen die een nieuwe keuken wil zeker aanraden om hier naar toe te gaan.

• Ervaring met: Keuken

Super meegedacht, zeer flexibel en klantvriendelijk

Rob, verkoper van Kloosterman heeft met de wensen die mijn ouders hadden een geweldige badkamer en toilet ontworpen. Super goed meegedacht over aanpassingen in de badkamer ivm leeftijd. Ook Hakan en zijn collega’s hebben een stuk vakwerk geleverd. Wij zijn zeer tevreden! Goed om te weten dat dit niet de eerste positieve ervaring is die wij met Kloosterman hebben. Een gerenomeerd en betrouwbaar bedrijf. Bedankt!

• Ervaring met: Badkamer

Problemen zijn er om opgelost te worden.

Voor de verbouwing van onze toilet zijn we bij Kloosterman uitgekomen omdat we geen zin hadden om stad en land af te reizen en dan uiteindelijk door de bomen het bos niet meer te zien. Kloosterman heeft een goede reputatie en de inrichting van de zaak doet vermoeden dat het niet zomaar een badkamerboer is. Alles is er even mooi. Er is zelfs ontvangst door een heuse receptioniste. Wij werden geholpen door Evert-Jan. Relaxte man met kennis van zaken en gelukkig geen gladde dasje-jasje-verkoper. Onze uitgekozen spulletjes werden in november geplaatst, nog mooi voor de kerst. Het slopen ging geweldig, maar de opbouw daarna ging niet helemaal goed. Of beter: helemaal niet goed! Helaas ging er veel mis bij de installatie, waardoor wij hier compleet in de stress raakten. Over wat er mis ging hoef ik niet uit te wijden omdat het uiteindelijk top opgelost is en het de lezer van deze review misschien de indruk zou geven om niet naar Kloosterman te gaan. Ik zou zeggen: juist wel doen want áls er iets mis gaat, dan weet je dat het ook adequaat en goed wordt opgelost. Evert-Jan is 2x bij ons langs geweest om te komen kijken, waardoor de druk weer van de ketel ging. Echt, dat zouden meer zaken moeten doen. Zo laat je zien dat je klanten er echt toe doen. We hebben het hier niet over een broodje kaas, maar over bedragen die serieus zijn en velen hebben er lang voor moeten sparen. Uiteindelijk is het bij ons opgelost door Michel Lam, een jonge, slimme, installateur met gouden handen. Hij heeft er echt iets prachtigs van gemaakt. Als hij iets niet naar zijn zin vindt, dan doet hij het over. Het móet goed zijn. Het kleinste kamertje in huis is nu ook meteen het mooiste geworden. We zijn blij. Heb ik nog wel een tip voor Kloosterman: geef de klant gespecificeerde info over wat wel en niet bij de verbouwing hoort.

Prachtige keuken en badkamer en perfect geholpen in de winkel.

Wij hebben onze keuken en badkamer gekocht bij Kloosterman Keukens en Badkamers. We werden fijn ontvangen in de showroom en zijn verder geholpen door Erik. Erik heeft oog voor detail en denk graag met je mee, dat is heel fijn! Tijdens het ontwerpen van de keuken en badkamer werd er goed naar onze wensen geluisterd en advies gegeven waar nodig. De keuken en de badkamer waren netjes op tijd geleverd en geïnstalleerd door monteurs Ferry en Bart. De monteurs werken netjes en zijn heel vriendelijk. De prijs/kwaliteit verhouding is prima. Alle afspraken zijn nagekomen en contact verliep soepel. Kloosterman is zéker een aanrader! Wij zijn onwijs blij met het resultaat. Wij raden dit bedrijf aan iedereen aan.

• Ervaring met: Keuken en badkamer

Onze dag kan niet meer stuk!!!

Fantastisch geholpen door Rob. Er was wat kleins afgebroken in onze wastafel. Hij dacht met ons mee, ging op zoek en vond het benodigde onderdeeltje. In plaats van een fikse klus en schadepost kunnen we nu alweer met veel plezier gebruik maken van onze wastafel. Top service!!!

• Inrichting showroom N.v.t.
  • Advies/ ontwerp N.v.t.
  • Offerte traject N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.
  • Personeel (monteurs) N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.
  • Ervaring met: N.v.t.

keurige keuken, aandacht voor details , goede communicatie

Prima communicatie met Bas bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft voldoende tijd genomen en diverse opties laten zien. De montage van de keuken werd perfect uitgevoerd door Peter . Alle lof voor hem voor het meedenken bij diverse vraagstukken. Vooralsnog lijkt het degelijk. Een langere wachttijd hoort er tegenwoordig bij, dat was voor ons geen probleem. In het geheel genomen, het heeft duidelijk wel een prijskaartje , maar je wordt best ontzorgd. Nazorg en garantie kan ik nu nog niets over zeggen.

Zeer deskundig

Wij kochten een nieuwe badkamer bij Kloosterman en werden geadviseerd door Marcel . Wij zijn wel zes keer terug gegaan om te overleggen, 3D te kunnen kijken , kleuren enz voordat wij tekende. Al die tijd werden wij perfect te woord gestaan . Ook Ruud Kloosterman schoof regelmatig aan om praktisch mee te denken en vooral of het kon. De badkamer is nu klaar en het is fantastisch geworden, helemaal zoals wij het voor ogen hadden. Ook het team Rob, Bart en Barry die de badkamer bouwde… zeer deskundig en overleggen alles met jouw als klant, want op papier lijkt soms een stopcontact ergens handig, tijdens de verbouwing zag Rob…je kan het beter hier doen. En dat was ook zo. Een advies aan Kloosterman zelf…vraag in het begin naar het budget van de klant, bij jullie kan je heel goed en goedkoop kiezen, naar zeer luxe met alles erop en aan.

• Ervaring met: Badkamer

Super bedrijf met snelle levering van onze nieuwe keuken!

Van een mooie tekening naar een super keuken binnen 4 maanden in deze lastige tijd.

• Ervaring met: Keuken

Prima gewoon een mooie keuken bij geregeld

De heer Erik Vreman heeft ons geholpen met een ontwerp en uiteindelijke fijne keuken en mooie keuken. De timmerman heeft ook vakwerk geleverd ( de heer nagel)

• Ervaring met: Keuken

Een team professionals die jaren ervaring omzetten in een uitstekend keukenadvies.

Klantvriendelijke benadering en streven naar perfectie zowel op gebied van design als kwaliteit.

• Ervaring met: Keuken

Fantastisch advies, veel nazorg en duidelijk vakmanschap!

Na wat oriëntatie bij diverse winkels terecht gekomen bij Kloosterman. Wat een fantastisch bedrijf: meteen bij binnenkomst valt de prachtige showroom en zorgvuldig ingerichte keukens en badkamers op waarbij geen detail achterwege gelaten is. Wij waren op zoek naar zowel een keuken als een badkamer en zijn hierbij geholpen door Erik: wat een ontzettend geluk! Erik is duidelijk een vakman die weet waar hij het over heeft, zelf een ervaren klusser die dus veel advies over het hele proces van aanleggen kan geven, handig voor de doe-het-zelvers onder ons. Het ontwerp van zowel de keuken als badkamer was zeer verrassend en innovatief! Veel adviseurs denken in mogelijkheden van pas stukken en laten zich beperken door de mogelijkheden van het eigen materiaal maar Erik pakt het anders aan door juist uit te gaan van de ruimte, en vooral ons wensenlijstje en zette zo de keuken en badkamer volledig naar onze hand in plaats van andersom. Enthousiast heeft Erik gedurende meerdere afspraken voor ons alle tijd genomen en enthousiast ieder aanpassing van onze kant weer opnieuw meegenomen in het proces. Voor ons was het heel fijn dat we zowel de keuken als de badkamer door dezelfde adviseur konden laten samenstellen en tekenen want 1 ding is heel duidelijk: van zowel keukens als badkamers heeft Erik enorm veel verstand. Naast de deskundigheid hebben wij het persoonlijke contact als heel erg prettig ervaren het uitzoeken en aanschaffen van de keuken en badkamer was dankzij Erik echt een feestje voor ons!

• Ervaring met: Keuken en badkamer

Op zoek naar een bedrijf dat zowel keukens als sanitair kon leveren, kwam ik bij Kloosterman terecht. Bij het eerste bezoek voelde het al goed. Erik Vreeman en Jeroen van Voorthuizen dachten als verkoper mee met mijn specifieke wensen en de installatie door Bob Nagel, overtrof iedere verwachting. Bob dacht al mee in de ontwerpfase en bij de uitvoering bleef geen detail onopgemerkt. Ik ben blij met mijn nieuwe keuken, badkamer en toilet.

• Ervaring met: Keuken en badkamer

van offerte tot plaatsing, alles onder één dak. Top!

Na een zeer goede ervaring van aankoop en plaatsing van onze keuken in 2021 vandaag de eerste stappen gezet voor een nieuwe badkamer. We hadden een afspraak met Evert Jan de Bruin die ons direct weer het vertrouwde Kloosterman gevoel gaf. Hij heeft ons prima geholpen en geadviseerd, begreep direct welke richting we op wilden. 1e opzet is gemaakt, mooie beeldvorming hoe het er uit gaat zien. We kijken uit naar het vervolgtraject.

• Ervaring met: Keuken en badkamer

Heel mooie badkamers en professionele adviering

Ik heb prettige gesprekken gehad met Evert Jan en ik ben prima geadviseerd.

• Levertijd
  • Personeel (monteurs) N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.

Zeer tevreden, prettig geholpen

Wij hebben bij Kloosterman onze keuken gekocht. We hebben meerdere keren gesprekken en advies gehad van Bas. Hij dacht goed met ons mee en heeft ons heel prettig geholpen. De keuken is zeer goed geplaatst door fa. Nijhof. Wij zijn heel erg tevreden en blij met onze keuken

• Offerte traject N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.
  • Prijs N.v.t.
  • Ervaring met: Keuken

Mooi aanbod, goed verkoopadvies, prettige monteur

Erik hielp mij kiezen, was bereid mee te kijken qua reikhoogte in de koelkast, de iets kleinere vaatwasser, en verplaatsing van het kookvak. Edwin kwam monteren, geholpen door Bryan, en er was wel een lelijke verrassing in de vorm van een achterwand die niet afgewerkt bleek, maar gelukkig had ook Edwin daarvan wakker gelegen, en zo werd alsnog een achterwand op maat gemaakt. Er was nog een tegenvaller, namelijk dat koelkast en oven pas later geleverd zullen worden. Maar dat is de schuld van Miele.

Bestevaer 60

1271ZB Huizen