Ik kon dezelfde dag mijn auto brengen, en de volgende dag weer ophalen met een nieuwe ruit. Goede communicatie en fijne sfeer.
Ik moest mijn auto alweer eerder hebben. Is met voorrang behandeld. De milieu stickers op mijn ruit kwamen gewoon weer op mijn nieuwe ruit.
Zeer goed geholpen.
Oke
Snel, vakkundig en vriendelijk! Aanrader!
Goede service door klantvriendelijk personeel. Door vakantie van personeel duurde de ruitvervanging wel erg lang.
Super geholpen top
Personeel heel persoonlijk, werd netjes en snel geho[pen. Ik had een hond mee en die mocht gewoon in de leenauto.
Zie boven
Goede en snelle service. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Jammer van de naam ‘123-Ruit.nl’, dat klinkt erg simpel en beetje goedkoop. Gelukkig bleek de praktijk veel beter .
Beste meneer De Visser, Hartelijk bedankt voor uw review. Uiteraard zijn we heel blij dat de praktijk beter leek dan de naam. U geeft aan dat u de naam 123RUIT.nl wat simpel en goedkoop vindt klinken. Wij vinden de naam juist lekker pakkend en makkelijk te onthouden! Wie wil nou niet iets dat simpel is? Stel je voor: je rijdt lekker in je auto en BAM, daar gaat je ruit. Wat is het eerste dat in je opkomt? 'Ik moet een nieuwe ruit!' En dan, plotseling, verschijnt 123RUIT.nl in je gedachten! Klaar om te helpen, eenvoudig te onthouden en altijd paraat. Gewoon één, twee, drie, en je ruit is weer heel! Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl hoofdkantoor
Via telefoon afspraak gemaakt en na een paar dagen al een nieuwe ruit.
Ik ben zeer tevreden, kon snel terecht. Netjes geholpen. Aanrader!
Snel gereageerd, gezellig en correct.
Vanaf aanmelding tot aan afwikkeling voelde als vertrouwd.
Geweldig geholpen door Willem.
Helaas was het verkeerde raam geleverd, maar gelukkigers dit snel opgelost. Goed geplaatst, goede service.
werden goed te woord gestaan duidelijke afspraken snelle service geen klachten
telefonisch afspraak gemaakt. deze nagekomen en ruit volgens afspraak vervangen. netjes gebeld om te zeggen dat de auto gereed is, vriendelijk personeel,
Ik werd snel en goed geholpen. alles perfect uitgevoerd volgens afspraak.
Dit is een bedrijf waar je keurig wordt geholpen met ouderwetse service en gezelligheid
Vrienlijk en snel en netjes geholpen
Een flinke scheur in de voorruit, maar een week later vlot de ruit vervangen door dit enthousiaste familiebedrijf.
Industriestraat 10
1704 AA Heerhugowaard
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).