Ik moest een weekendje maastricht en me ruit was net stuk gegaan. Ondanks dat de heren eeg druk waren hebben zij tijd gemaakt om ne te helpen zodat ik toch nog weg kon! Nogmaals bedankt!!
Ster in camper raam vakkundig gemaakt.
Prima geholpen
Ik rij een Tesla en er moest een nieuw raam in. Melding was op dinsdag en ik moest naar Duitsland op zaterdag. Alles is in werking gezet om het raam er toch vrijdags in te plaatsen (normaal 2 weken vanuit Tesla). Top service.
Prima, kon meteen de volgende dag terecht voor een sterretje. Snel geholpen en prima reparatie. Kleinschalig, maar erg prettig. Kom volgende keer weer!
Zeer deskundige en klantgerichte service. Snel geholpen en een perfect eindresultaat. Ga zo door!
Ze zijn er een hele dag mee bezig geweest vanwege verkeerde raam en geen bezorging 2e raam, maar ze hebben er eentje opgehaald en uiteindelijk geplaatst en prima opgelost. Zeer tevreden.
Via mijn verzekering doorverwezen Autoglas Center Heerhugowaard. Op advies van Willem heeft hij in overleg met de verzekering het voorruit vervangen. Uitstekend geholpen.
Vriendelijk, snel en goede kwaliteit
Binnen 48 uur werd raampje vervangen en klantenservice was zeker goed.
We zijn zeer snel en aardig geholpen. Terwijl ze het raam repareerde konden we wachten met een kop koffie.
Ik werd erg vriendelijk ontvangen. Autoruit is vakkundig geplaatst. Monteurs waren behulpzaam met adviezen rondom het aansluiten van mijn DAB antenne Ook wilden zij helpen met het plaatsen van nieuwe ruitenwissers. Kortom erg klantvriendelijk en een uitstekend resultaat
Heel vriendelijke ontvang en goede voorlichting
vlotte service, no nonsense en daadkrachtig. fijn dat ze nog bestaan!
Originele beoordeling
vlotte service, no nonsense en daadkrachtig. fijn dat ze nog bestaan!
Na een warm welkom en klantvriendelijkheid van Willem en zijn team, is de vooruit van mijn camper vakkundig en met zorg vervangen. Kwaliteit staat hoog aangeschreven en geeft dan ook veel vertrouwen. Had me geen beter adres kunnen wensen en is dit bedrijf zeker een aanrader van hoog niveau.
deskundigheid hoog in het vaandel staan
Er was iets mis gegaan in het systeem waardoor de reparatie niet vermeld/gepland stond maar ik kon meteen geholpen worden. Aardig en persoonlijk contact en reparatie was in no-time gefixed!
Auto gehaald en weer gebracht, na afspraak binnen 1 dag geregeld.
korte lijnen, snel gereageerd en ingepland. Top geregeld
Makkelijk afspraak gemaakt, goed geholpen door vriendelijk personeel, lekker bakkie koffie en heel tevreden .
Afspraak maken om 2 ruiten te laten vervangen. 1 dag later , op locatie, alles netjes vervangen. TOP!
Na meer dan 5 maanden in België tevergeefs gewacht te hebben voor een nieuwe voorruit voor onze camper terecht gekomen op de website van Autoglascentrum Heerhugowaard bij Willem en zijn team en binnen de 5 dagen was alles in kannen en kruiken. Een super service en ontvangst. Hier voel je je niet alleen een kant maar ook een welgekomen gast. Het was de rit tot daar dubbel en dik waard.
Had een ster in de ruit van mijn wagen, kon snel terecht, en werd prima geholpen. Gezellige mensen, goed bedrijf!
Uitstekende en snelle service!
Snel, vakkundig en zeer vriendelijk geholpen
Industriestraat 10
1704 AA Heerhugowaard
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).