Uitstekende service, goed geholpen en zeer klantvriendelijk.
Ik kon snel terecht. Persoonlijk, vriendelijk. Direct werd de schade bekeken. Vakkundige en snelle reparatie van een ster in voorruit op lastige plek.
Van A tot Z een prima service. Telefonisch werd ik goed te woord gestaan, kon snel langskomen en mijn ruit was binnen anderhalf uur vervangen. Kortom perfecte service.
Ik word altijd snel, goed en vriendelijk geholpen!
Goed advies voor mijn Dethleffs Campervoorruit en uiteindelijke reparatie.
Prima service. Helaas klein deeltje nog zichtbaar na de behandeling.
Beste meneer Peter, Allereerst hartelijk bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Sommige sterretjes blijven iets zichtbaar na reparatie. Dit kan komen door vuil of vocht of de grootte van de beschadiging. Uw ruit is, na reparatie, wel weer volledig op sterkte. Als u hier toch nog vragen over heeft mag u altijd even contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Desiree, hoofdkantoor 123RUIT.nl
Als ik een mailtje krijg waarin ik als de heer wordt aangesproken, ben ik toch een beetje teleurgesteld. Ik heb geen gender issues dus gewoon mevrouw vind ik beter bij mijn geslacht passen.
Beste mevrouw Wanda, Allereerst hartelijk bedankt voor uw mooie review maar ook voor de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten. Helaas heb ik niet kunnen achterhalen waarom u bent aangesproken met de heer. Namens 123RUIT.nl wil ik excuses aanbieden voor deze verwarring. Desiree, hoofdkantoor 123RUIT.nl
Ik werd correct geholpen.
Bij aankomst alles goed uitgelegd door het personeel, vervolgens in de wachtruimte kunnen werken en binnen een half uur was alles klaar.
Prettig!
Zeer vriendelijke mensen en snel mijn ruit vervangen.
Hele lieve mensen die alles goed uitleggen en eerlijk zijn, goeie sfeer, sociaal en goed werk
Bij binnenkomst werd ik direct vriendelijk ontvangen. Mijn auto werd direct opgepakt en ik kon prima genieten van een kopje thee en wat lekkers. De auto was vervolgens exact om de ingeschatte tijd weer klaar.
heel goed geholpen
Perfecte service en klant vriendelijkheid.
beste ruitvervanger die er is
Mijn voorruit die was gebarsten is binnen 24 uur vervangen. Vriendelijke medewerkers die netjes werken.
Laatst op mijn Viano een nieuwe voorruit geplaatst door het bedrijf , goede en snelle afhandeling Ga zo door !
Erg vriendelijke vakmannen, vanaf het eerste contact aan de telefoon, tot advies en vervanging de ruit. Blij met het resultaat, je ziet dat er met aandacht en vakmanschap wordt gewerkt. Tijdens het wachten genoten van de heerlijke koffie. Dit familiebedrijf is een echte aanrader!
Ik zou hier de volgende keer weer heen gaan het was vriendelijk en komt vertrouwt over.
Deze mensen hebben vakmanschap en service zeer hoog staan, het laten vervangen van een ruit is natuurlijk nooit leuk maar als het dan toch moet gebeuren kan je het best hier laten doen. Ze zijn zeer kundig en geven perfecte service
Oh én; heerlijke koffie! Dank
snelle vriendelijke service, goed gedaan! perfect.
Aan dit bedrijf en de mensen die hier werken kunnen veel bedrijven een voorbeeld nemen. Accuraat, zeer klant gericht , werken netjes . Halen en brengen u zo nodig . Vakmensen op alle gebieden .
Argonweg 26 B
3812 RB Amersfoort
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).