Goede service en communicatie

Na de afspraak kreeg ik netjes een berichtje met bevestiging en route beschrijving van de afspraak bij aankomst kon ik in een nette ruimte een kopje koffie drinken en werd ondertussen mijn nieuwe ruit geplaatst. Het zijn zeer vriendelijke mensen ik ik zou dit bedrijf zeer aanbevelen, ik heb het nummer in mijn telefoon gezet voor het geval dat....

• Verbeterpunten? Ik zou eerlijk gezegd niet zo gauw weten

Geweldige service!!!

Ze waren al naar huis maar ze kwamen speciaal nog even naar de zaak om een nieuw raam voor mij erin te zetten.

Snel en deskundig

Ik kon direct terecht en de ruit werd snel en vakkundig gerepareerd.

Kan niet beter!

Via mijn verzekeraar kwam ik terecht bij Autoglas Amersfoort. Het bedrijf reageerde snel en correct. De afspraak kon snel plaatsvinden. Ik kon mijn auto zó naar binnen rijden en terwijl ik aan de koffie zat, werd mijn ruit netjes gerepareerd. Goede uitleg, alles binnen de tijd. Prima! Je zou willen dat ze overal zo netjes en zo vriendelijk werken ;)

• Kwaliteit ruitherstel
  • Verbeterpunten? Nee, ze hebben het perfect gedaan.

Zeer klantvriendelijk en bekwaam! Absolute aanrader.

Zie hierboven

• Verbeterpunten? callcenter bereikbaarheid

helpful and friendly service

Father and son run business. From the moment of scheduling through the end of the process both very friendly, helpful and professional. Both men spoke English well, so everything was scheduled and carried in English. They will even try to speak your own language to impress you. The new windshield was ordered fast, arrived on time and was changed in one hour. They took care of all the insurance paperwork and even offered to replaced the wipers and cleaned the car dashboard. I was very happy with the whole process and I highly recommend them. So, if you need car window replacement schedule it with them and help them out that way, as times are challenging due to C19 and these are both hard working guys running a small family business, they for sure will appreciate that!

• Would you recommend us? Yes
  • Reachability for damage report
  • Customer service
  • Speed of claim settlement
  • Windshield repair quality
  • Points of improvement? N/A

Snel geregeld, vriendelijk, lekkere koffie en wWiFi in wachtruimte.

Afspraak maken, ging soepel, goede afstemming over optie toch repareren ipv volledige ruitvervanging. Snel en naar tevredenheid gerepareerd, lekker kopje koffie tijdens wachten en mogelijkheid om te werken obv WiFi. Zeer vriendelijk en service gericht!

• Verbeterpunten? N.v.t.

Deze beoordeling gemaakt voor service van Autoglas Amersfoort. Vriendelijk en behulpzaam personeel en goede snelle service.

• Verbeterpunten? N.v.t.

Vlot en zeer accurate afhandeling.

Na telefonische afspraak was het zo als afgesproken. Binnen 48 uur kom ik terecht. Met kopje koffie en zelfs wifi in de wachtruimte. Ster / pit, in de ruit was snel gerepareerd. Vriendelijke top bedrijf.

• Verbeterpunten? N.v.t.

supervriendelijk en goede hulp!

Ik heb inmiddels twee ervaringen met 123Ruit Autoglas Amersfoort en ben zeer te spreken over de vriendelijkheid en het vakmanschap!

Klantvriendelijk

Duidelijke afspraak. Goede communicatie over alles. Eerlijk dingen benoemen. Vriendelijke mensen

• Verbeterpunten? N.v.t.

efficiënt en goede communicatie.

Je kunt je afsrpaak via de website inplannen, dat is lekker efficiënt. Binnen een paar minuten een persoonlijke berichtje van de hersteller dat de afspraak is bevestigd, inclusief adresgegevens. Zehebben een prima wachtruimte waar je kunt werken.

• Verbeterpunten? N.v.t.

Goede service prima geholpen.

Na een electronisch verzoek binnen 5 minuten telefonisch contact. Gelijk de volgende dag gehojpen. Aardige en klantvriendelijke mensen. Goede koffie

• Verbeterpunten? geen

priema geholpen en ook snel

x

Klantvriendelijk en meedenkend

Klantvriendelijke medewerkers, die bereid zijn om mee te denken.

Super service !

Ik heb maandag gebeld over een barst in me ruit en de volgende ochtend is het al gemonteerd. Wat een top service en klantvriendelijkheid bij deze jongens! Zeer tevreden ga zo door en tot de volgende keer !

• Verbeterpunten? N.V.T.

Zeer kundig - Vriendelijk - Goede Wifi - Makkelijk te bereiken

Echt een aanrader! Vriendelijk klantcontact - Makkelijk afspraak maken/bijsturen. Zeer kundig - Meekijken is mogelijk - Goede Wifi /mogelijkheid om te werken tijdens reparatie. Bij een volgende vervanging van mijn voorruit, ook al hoop ik dat dat niet snel weer gebeurd, maak ik zeker weer een afspraak bij deze zaak!

• Verbeterpunten? Geen

Gweldig bedrijf

Ik was vanmorgen bij Autoglas Amersfoort en daar werd ik heel blij van. Je kunt bij Autoglas wél op zaterdagmiddag terecht en ze sturen je niet weg zonder ook maar even naar je auto te kijken, omdat je minder dan een half uur voor sluitingstijd langs komt. Dat gebeurde mij bij de concurrentie. Wat doen ze wel bij Autoglas? Ze lopen meteen mee naar je auto, voorzien je van heerlijke koffie (zijn ze terecht trots op) en behandelen je ook verder als Koning Klant. In de glasheldere werkplaats krijg je een plekje naast de Jura koffiemachine, waar je kunt werken via hun snelle en gratis wi-fi. De ster in mijn vooruit was te groot voor reparatie, de hele ruit moest vervangen. De nieuwe ruit lag al klaar toen ik aankwam. De ruit werd vervangen door de eigenaars van het bedrijf, vader en zoon. Junior liep, toen hij even bij mij stond, snel naar zijn vader, omdat hij niet wilde dat die alleen met de zware voorruit ging sjouwen. Hij stond even bij mij, omdat ze je steeds op de hoogte komen houden van de voortgang, ook al heb je zelf zicht op wat ze doen. Hij kwam vertellen dat ze even een half uur niets aan de auto deden, omdat de kit moest drogen. Hij vertelde later dat een proefrit noodzakelijk was, zodat de laptop de veiligheidssystemen in mijn auto (met een camera en sensoren aan de voorruit) onder het rijden calibreert. Toen alles klaar was moest ik nog even wachten omdat mijn auto werd gestofzuigd en omdat alle ruiten werden schoongemaakt. Een hypermodern bedrijf met ouderwetse service, ik hou er van.

• Verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijk en snel geholpen en alles weer in orde

Vriendelijke en goede communicatie voor het inplannen van een afspraak en kwalitatief goed geholpen bij het verhelpen van een sterretje in de ruit(op de zwarte rand, waar je aan de achterkant niet bij kunt)

Gastvrij, zorgvuldig en betrouwbaar

Vriendelijke mensen helpen je met kwaliteit aan een nieuwe ruit.

• Verbeterpunten? Geen

Lieve mensen en hele goede service.

Je rijdt een schone werkplaats binnen, wordt allervriendelijkst ontvangen door vader en zoon, koffie wordt bezorgd, flesje fris water, airco jouw kant op gericht en met de zoon leuk gebabbeld terwijl hij af en toe zijn vader moest helpen. Super allemaal voor dit gezin uit Iran (autoglas Amersfoort) Blij dat je deze pas gestarte mensen kunt helpen.

• Verbeterpunten? N.v.t.

Goed, snel en vakkundig geholpen

Super snel geholpen met mijn sterretje in de voorruit, vriendelijk personeel! Goed,snel en vakkundig geholpen!

• Verbeterpunten? N.v.t.

Hele fijne, duidelijke communicatie gehad!

Goede service, duidelijk heen en weer contact en snel gehandeld.

Fijn geholpen

De autoruit is snel en kundig vervangen. Goede service en vriendelijke eigenaren.

• Verbeterpunten? N.v.t.

ik werd snel en goed geholpen

Ik werd op het afgesproken tijdstip geholpen, de voorruit werd vervangen; ik kon in de wachtruimte gebruik maken van wifi, voorzien van koffie, ik kan geen minpunten noemen.

• Klantvriendelijkheid
  • Snelheid schadeafwikkeling N.v.t.

Argonweg 26 B

3812 RB Amersfoort

Over 123RUIT.nl - Autoglas Amersfoort

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl