Werd zeer klantvriendelijk ontvangen. Er werd aangegeven hoe lang het duurde. Hij gaf duidelijk aan wat ik kon verwachten Dat voelde vertrouwd
Duidelijk afspraak, communicatie en afhandeling
Uitstekend bedrijf maar een vervangende auto ipv een fiets was op een werkdag makkelijker geweest.
Snel vervangen en precies zoals afgesproken
Werd meteen zonder afspraak geholpen. Het sterretje in mijn voorruit werd snel herstelt.
Vlot geholpen en goede service.
Vriendelijke contacten, duidelijke afspraken, goed resultaat!
persoonlijk klantcontact, vriendelijk en kwalitatieve goede reparatie.
Auto opgehaald, andere neergezet. Daarna de auto weer gebracht. Helemaal TOP
goed contact, goed werk.
Geweldig.
Prima!
Snelle en prima service en goede bereikbaarheid.
Probleem vrij goed opgelost.
Ik kon met 2 dagen terecht en ben de nieuwe voorruit zat er zo in.
Ruim 2 maanden wachten op de ramen. dan op de dag van zetten blijkt er een raam kapot te zijn wat al 1 a 2 weken van tevoren bekend kon zijn waardoor alle verdere reparaties opgeschoven moeten worden Totaal geen medewerking voor verdere planning
Beste meneer Hoekstra, Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten. Zojuist heb ik u telefonisch gesproken en heeft u uw ervaring toegelicht. Nogmaals wil ik u bedanken voor het fijne gesprek. U bent tevreden over het resultaat van de vervanging alleen de planning is niet helemaal soepel verlopen. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl hoofdkantoor
Fijne gasten!
De voorruit van mijn camperbusje is keurig, snel en vakkundig vervangen. Als extra service heb ik een leenauto van de eigenaar mogen gebruiken!
Prima !!
erg fijn bedrijf, eerlijk netjes komen de afspraken na, en de auto netjes schoon bij ophalen
Koffie en binnen 10 minuten klaar.
Na het melden van de schade was er snel ruimte om de ruit te vervangen. Er was een verbouwing gaande daarom wat minder ruimte. De ontvangst maakte dat echter goed. De heren en dame waren zeer vriendelijk en onder het genot van koffie was het makkelijk een gezellig gesprek te voeren. Ook was er ruimte om nog wat te werken terwijl ik wachtte, maar het wachten duurde niet lang daar de werkzaamheden vlot verliepen. De auto kreeg ik netjes gerepareerd mee met het nodige advies.
Aardige mensen goede service en corrrecte afspraken.
We werden daar goed, vlot en netjes geholpen.
Mollevite 11 b
6931 KE Westervoort
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).