Zie boven in een zin
Kon tijdelijk een E-bike lenen zodat ik vervoer had naar huis en weer terug.
Positief
Mijn Tesla model 3 had een nieuwe voorruit nodig en dat heeft Autoglas Westervoort geregeld, inclusief de calibaratie van de camera's door Tesla.
sochtens een ster, smiddags al verholpen. topservice
Wij konden snel terecht en konden wachten op de reparatie zodat we de bedrijfsauto niet hoefden te missen.
Ik kwam dinsdagmiddag bij 123Ruit en de eigenaar hielp mij vriendelijk. Ik kreeg een elektrische fiets om naar huis te rijden en d volgende morgen om 09:30 belde 123Ruit dat mijn auto gereed was. Keurig verzorgd. Ben zeer tevreden.
Maandag gebeld woensdag klaar
Goede ontvangt en afhandeling, voel je meteen op je gemak en goed advies
Telefonische afspraak gemaakt, vestiging in Westervoort bezocht, prima geholpen en goede uitleg van hoe wat en waarom. Correct en netjes de voorruit vervangen en zelfs de stickers overgezet! Een dikke 10!
Zeer kundig en klantvriendelijk
Vriendelijke eigenaar en lekkere koffie tijdens het wachten.
Vriendelijk, snel, en goed uitgevoerd!
Prima geregeld, helemaal top.
Keurig gedaan
Gewoon Top
Schade gemeld, ruit volgende dag vervangen. Het was toch nodig om de opties te vermelden omdat die niet via het chassisnummer naar boven kwamen.
Het maken van de afspraak ging makkelijk. De ontvangst ter plekke was heel prettig en de koffie van hoge kwaliteit. Het werk was snel gedaan en daarna kreeg ik een goede uitleg over wat een autoruit eigenlijk allemaal kan hebben.
Met een ontstane barst in de voorruit vlak voor de zomervakantie. Konden ze ons hier wel aan een nieuwe voorruit helpen. Prima service!
Zie bovenstaande.
Fijne ervaring en vriendelijk geholpen. Duidelijke communicatie en de kwaliteit en netheid van het herstel is prima!
Goeie oprit voor het pand, en de vervanging duurde hoogstens 3 uur
Prima sevice!
Ruit is op nette en professionele manier vervangen, geen sporen!
Klantvriendelijk en net werk geleverd! Top!
Mollevite 11 b
6931 KE Westervoort
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).