Ik werd op tijd ontvangen, kreeg wat te drinken en kon even aan het werk terwijl mijn ruit netjes gerepareerd werd.
Ik zou voor 9 uur gebeld worden over de tijd van langskomen, maar heb tegen half 10 zelf maar even gebeld. Op zich geen probleem, maar daarom een half sterretje minder. Ster vlot en netjes hersteld.
Zeer goede service, ook het kalibratieprobleempje is tot tevredenheid opgelost
Werken snel en kundig
afspraak snel gemaakt, snel geholpen. familie sfeer in de zaak.
Kon makkelijk een telefonische afspraak maken. De ruit werd gemonteerd en ik kon er op wachten onder het genot van een kopje chocolade.
Eenvoudige procedure met snelle afwikkeling
Snel en vakkundig geholpen
Gezellig gepraat, terwijl ze snel en goed mijn ruit hebben gewisseld
Schade netjes gerepareerd
Prima en snel geholpen
Gezellig en snel
goed en netjes
Goede communicatie vooraf en goede ontvangst tijdens reparatie met een drankje en een zitplek om te werken.
Snel geregeld. De schade was vrij aanzienlijk. Er wordt goed uitgelegd hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen.
Ik kon redelijk snel langskomen en werd direct geholpen en het personeel was heel vriendelijk en meedenkend.
Vriendelijk, snel, netjes, kortom; perfecte service AANRADER!!
Als extra frote service met ophalen en terugbrengen van de auto
Snel, vakkundig en vriendelijk voorruit vervangen
Koffie of thee aangeboden voor het wachten. Lekker muziekje erbij
Heel snel en goed gerepareerd vriendelijke mensen
123ruit.nl is door aveco aangewezen als een ervaren specialist bij wie je korting op no-claim krijgt als je deze daar laat maken. Helaas heb ik moeten constateren dat de werkzaamheden niet netjes zijn uitgevoerd, dus geen nette kitnaden, de camper onder de zwarte vegen zat, dus niet schoongemaakt, en dat de ruit verzakt is. na deze melding ben ik opgebeld en hebben ze alsnog kosteloos de werkzaamheden alsnog netjes uitgevoerd. Vervangend vervoer is geregeld. alsnog werkzaamheden naar behoren uitgevoerd.
Originele beoordeling
Bedankt voor de snelle en flexibele hulp kwa tijd met brengen auto
Nieuwkuijksestraat 119
5253 AE Nieuwkuijk
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).