ik kon hier een dag later al mijn autoruit vervangen, in vergelijking met andere bedrijven waar de wachttijd een paar weken was. tot mijn verrassing was de vervanging met een half uur gedaan, ik had verwacht dat dit langer zou duren.
Goed en gezellig ontvangst. Gewoon hard werkende mensen .
Na de schade aan mijn ruit te hebben gemeld kon ik snel terecht op de servicelocatie in Tilburg. Daar werd ik snel en vakkundig geholpen. De voorruit is netjes vervangen terwijl ik hierop kon wachten.
Ik kon gelijk terecht!
Prettig, snel en vakkundig geholpen.
Ze waren klantvriendelijk en legde alles van A tot Z goed uit.
Wordt snel geholpen, vriendelijk te woord gestaan, reparatie wordt goed uitgevoerd en er is een ruimte om te wachten en te werken
Snel goed en vriendelijk
Super snel en zeer vakkundig gerepareerd.
Heel aardige mensen die echt met je meedenken. Een geweldige ervaring
Goed en snel geholpen.
Zie boven
Hele fijne service. Fijne medewerker en auto was snel klaar.
Ik kon snel mijn afspraak maken en het werk was heel gied gedaan.
Goedecen snelle afhandeling En zeer klant vriendelijk Als mensen mij advies vragen zal ik ze zeker door sturen
Tevreden
Goede en snelle reparatie.
Goede ervaring. Fijne mensen
Prima service, koffie of fris terwijl je wacht. Geen onzin gedoe maar mensen die werken.
Vriendelijke mensen snelle service en een goede bak koffie. Heel tevreden.
Helemaal goed hoor. Goede telefonische afspraak gemaakt en het was allemaal goed geregeld. De ruit zit er netjes in. Er was nog een heel klein probleempje, maar ook dat is prima gecommuniceerd EN goed opgelost hoor! Aanrader dus.
Aardig personeel welke snel en vakkundig hebben gehandeld. Eerst bij het repareren van de ster in mijn voorruit, nadat bleek dat de schade al te ver was voor reparatie hebben ze de voorruit probleemloos vervangen. Lekkere koffie met worstenbrood ;)
Zie omschrijving
Nieuwkuijksestraat 119
5253 AE Nieuwkuijk
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).