Heel vriendelijk geholpen !
Goede uitleg, ervaring ervaren op de werkvloer.
Alles ging via de garage
Werd snel geregeld, kon 2 dagen later al terecht, keurige werkplaats, nette kundige mensen, uitleg, koffie ging prima Complete afhandeling niks dan lof Ik kon terecht bij ASW in Westerland, zeker aan te raden.
Snel gemaakt, netjes achter gelaten
komen afspraken na
Snelle en kundige vakmannen
Prima snel klaar
Top, goede service, comfortabele wachtruimte, zo klaar!
Dikke barst in mijn ruit die vakkundig en super snel verholpen is!
Snel en netjes zoals ik het gewend ben
Na een telefoontje direkt raam besteld en paar dagen later al vervangen. Prima service!
Geweldig geholpen ,2 dagen voor een vakantie naar Engeland kapot voorraam van de camper Melding gemaakt bij 123 ruit . Binnen 10 min terug gebeld. Mocht camper brengen en de volgende dag met nieuw voorraam weer ophalen. SUPER SERVICE Hartelijk dank voor jullie fantastische medewerking
Na contact direct doorverbonden met de reparateur ASW te Westerland. Zeer professioneel de ster in de ruit van mijn integraal Camper gerepareerd. Ne reparatie zie je totaal niets meer van de "ster" Echt heel blij mee.
Dit bedrijf raad ik zeker aan. Neemt de tijd voor de klant. Na kort overleg afgesproken dat m'n adaptieve cruise control ook gemaakt wordt, waar een storing in zit. Mocht het nodig zijn, kom ik hier zeker terug!
Snel geregeld en snel vervangen , netjes de camera terug geplaatst en cablileerd en alles netjes afgehandeld. Geen troep achter gelaten.
Snel geholpen. Duurde een dagje langer ivm aanleveren nieuw raam maar zeer tevreden.
Gewoon super geregeld. Zeer snelle service. De volgende keer ga ik zeker weer heen. Maar hopen dat het niet meer nodig is.
Super snelle service keurig gerepareerd.
TOP
Klantvriendelijk en goede service
Snelle service
Westerlanderweg 70
1778 KM Westerland
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).