Mijn camper raam vervangen Netjes gedaan super blij mee. Fam schaap
Een hele goede behandeling en een hele aardige man.
Geholpen door de zoon omdat vader voor een oproep vrijwillige brandweer niet aanwezig was. Heel prettig en goed geholpen.
Ed heeft mij prettig geholpen en was gezellig en fijn in contact.
Ik had een scheur in mijn raam van mijn Camperbus. Even gebeld en kon gelijk de volgende dag langskomen. Supersnelle service.
Goed gerepareerd, alles heel netjes en goede communicatie
Klantvriendelijk, sociaal en vakkundig... Gewoon super
Snel, correct en zeer vriendelijk geholpen.
Zeker een aanrader!
Prima geholpen. Kopje koffie erbij
Ik had een ster in de voorruit. Ik kon gewoon naar mijn eigen garage waar hij het ruit heeft vervangen. Maandagavond gebeurd en woensdag was hij klaar. Duidelijke uitleg en geduld voor vragen. Ik hoop je niet meer nodig te hebben maar mocht het nog een keer gebeuren dan graag weer op deze manier!
de service is prima
keurig afgehandeld
Goede en snelle service!
Na een belletje over een ster in mijn voortaan kon ik al dezelfde middag terecht. In een keurige werkplaats werd mijn ruit binnen 30 minuten gerepareerd. Van de ster is niets meer te zien!
Snel na aanmelding kon voorruit vervangen worden. Nette montage van nieuwe ruit. Geen lijmresten of vingerafdrukken op binnenbekleding, super.
Top en vrirndelijk. Lekkere koffie!
Keurig werk afgeleverd
Aardige man die zijn vak verstaat
Keurige personen, mooie werkplaats, nette uitvoering
Mijn ruit was stuk. Ik ben heel netjes geholpen. Ik ben heel blij met de stand van zaken
Goede en vriendelijke mensen. Aanbod vervangend vervoer of aangeven dat reparatie op locatie ook mogelijk was, zou nog beter zijn....
Beste Ferdinand, Bedankt voor de beoordeling! Het is inderdaad jammer dat ze dit niet verteld hebben, maar gelukkig bent u goed geholpen. Excuses en we gaan er op letten! Bedankt voor de inbreng. Groeten, Ines
Goede ontvangst en correcte afhandeling van het gemelde probleem.
Ik ben zeer goed en snel geholpen, helemaal top!
Westerlanderweg 70
1778 KM Westerland
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).