Ik werd thuis gebracht en de auto werd vervolgens ook bij mijn thuis afgeleverd. Top service!
Binnen een werkdag geholpen met een sterretje in mijn voorruit. Prima service!
Vlot en goed geregeld
Een fijn bedrijf met vriendelijk personeel. De reparatie is ook goed gedaan.
Vlot, klaar terwijl u wacht (ca. 40 minuten), klantvriendelijk, mooi in de buurt, goed werk en geen onnodige administratieve rompslomp.
Prima bedrijf
Ik ben heel vriendelijk en gelijk geholpen.
Zeer goede service
Op de terugweg uit Denemarken kwam er een steen vanaf de andere kant van de snelweg op ons ruit. 2 dikke sterren zo groot als een knaak x2 vlak onder elkaar. Volgende dag langsgekomen 2 dagen later laten fixen. Niet de mooiste fix maar dat kon ook niet heel anders. Ruit gered. Dank jullie wel!!
Afspraak maken via internet en wordt snel gebeld voor een afspraak. Ik werd snel geholpen en goed Erg tevreden over de service
Vriendelijke behulpzame mensen en een schone oplevering van de auto(ruit).
Ik werd vlot geholpen, afspraak maken kon vrij snel, afgestemd op mijn wensen. Kon blijven wachten met een kop koffie, voor ik het wist was het sterretje in mijn voorruit verholpen. Hoefde zelf niks met verzekering te regelen dit werd door 123ruit allemaal geregeld.
Was niet om de hoek maar dat ligt niet aan hun maar de lease maatschappij. Werd snel geholpen en terplekke vriendelijk ontvangen. Koffie en WiFi was beschikbaar.
Fijn ontvangen en gelijk koffie. Kundig personeel en zeer behulpzaam.
Kon snel terecht en ruitschade werd vakkundig verholpen
Helemaal top
Prima afgehandeld.
Ik kom aan bij de vestiging in Dronte en parkeer mijn auto, nu denk je dat is normaal, maar daarna ging mijn auto niet meer aan en dan is het best lastig de ruit te maken als de camera en radar daarna moeten worden gekalibreerd. Na toch echt een half uur zoeken ( peugoet zelf was ook onderweg ) kregen ze mijn auto aan de praat, daarna hebben ze mijn ruit vervangen en ik kon weer verder. Ik hoop niet meer op een kapot raam maar ik zou hier om deze reden weer naar toe terug gaan.
Super service
Goede hulp! Ondanks drukte snel geholpen. Klantvriendelijk ook zeker. Kreeg nog tips en tricks mocht ik ooit weer een ster in de ruit krijgen. Al met al een zeer goede ervaring!
Mocht even in de kantine wachten. De tijd was voorbij voordat ik het doorhad. Nu maar ervaren of de ruitenwisser werkt als voorheen maar mijn voorruit is weer nieuw!
Ik werd keurig ontvangen, meteen een afspraak gemaakt voor vervangen van het voorraam. Na iets meer dan een uurtje was de auto weer gereed. Zelfs de sticker voor de milieuzone voor Dld. was keurig op de nieuwe ruit geplakt. Na betaling van het eigen risico kreeg ik nog een fles ruiten reiniger mee. Geweldige service, bedankt 123 ruit Michel
snel geholpen
Snel, meedenkend, vriendelijk en klantgericht. De voorruit van mijn T5 California hier laten vervangen tot volle tevredenheid. Kom hier graag weer terug.
Ik kon mooi snel terecht. De ster was al wel iets aan het scheuren, maar toch is deze bijna onzichtbaar gerepareerd. Ik kon werken in de kantine en met z'n 25 minuten stond ik alweer buiten. Aardige en meedenkend personeel. Aanrader dus!
De Vecht 36
8253 PH Dronten
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).