Zeer snel geholpen en adequaat opgelost
reparaties uitgevoerd door carglas beter resultaat
Beste meneer Bos, Ik begrijp dat u niet geheel tevreden bent over de ruimte waarin het herstel heeft plaatsgevonden en over de kwaliteit van het ruitherstel. Zoals telefonisch met u besproken denkt u na of u gebruik wilt maken van het aanbod om alsnog uw ruit te vervangen. Met vriendelijke groet, Desiree namens 123RUIT.nl
Goed bereikbaar en (Klant) vriendelijk snel geholpen.
Van maken van afspraak tot daadwerkelijke moment van reparatie netjes geholpen. Snelle service!
Dit is mijn tweede ruit, deze is niet door Carglass, maar door 123 Ruit geleverd en geplaatst. Zeer vriendelijke telefonistes en super monteurs, die relaxt de ruit ter plaatse hebben vervangen, bedankt. Groeten Jan Jellema.
Geen bijzonderheden, gewoon brengen en halen binnen afgesproken tijd.
Geweldige hulpvaardig, kundig en snelle service.
Super service
Vakwerk van voorruitherstel
Snelle service onder het genot van een bakje koffie.
Monteur was keurig op tijd. Bleek toch een wat gecompliceerde "ster", maar het resultaat van zijn werk was prima. Goede service door deze reparatie aan huis te verrichten.
prima gehoplen en afspraak keurig op tijd
Dichtbij en snelle reparatie
Beste meneer Van den Berg, Hartelijk dank voor uw review waarin u aangeeft dat de ster nog zichtbaar is. Afhankelijk van de beschadiging, blijft een sterretje na reparatie soms nog zichtbaar. Maar na reparatie van een ster, is de ruit weer op volle sterkte. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl
na een telefoontje dezelfde dag nog goed gerepareerd
Kreeg in augustus vlak voor vakantie kapotte voorruit camper. Voor mijn vakantie lukte het niet meer, maar een paar dagen later wel. Werd er de volgende dag ingezet en de dag daarna kon ik de camper weer op halen (men wil zeker zijn dat de ruit goed blijft zitten) Toen ik de volgende dag kwam zag alles er keurig uit en zelfs de rand aan de bovenzijde was keurig dicht gekit (itt de originele versie; vuil verzamel plek!) Ik blij want kon meteen vertrekken. Wat bleek echter ; zij waren iets minder blij, niet met het resultaat maar de ruit die zij er de vorige dag inzette scheurde in het midden!!! Zij hebben toen die zelfde middag een nieuwe ruit weten te regelen en af te halen en ar alsnog die dag in te zetten. Pluim!!! Ik hoop voor hen dat zij die schade bij hetzij leverancier of verzekering kunnen verhalen.
Goed en snel geholpen!
Zie hierboven!
Gewoon goed!
Binnen uurtje nieuwe ruit. Ontspannen sfeertje en erg vriendelijk.
Beleefde personeel. Legt heel duidelijk uit wat hij gaat doen en wat ik kan verwachten. Behulpzaam.
Snel en professionele aanpak
Prima werk vericht.
De Vecht 36
8253 PH Dronten
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).