Snel netjes en vakkundig afgehandeld
Goed en netjes werk
De reparatie van ons panoramadak is super geregeld. Inmenging vond plaats in de stalling (oktober 2020). Reparatie vond na overleg na de stallingsperiode plaats in maart 2021. Na reparatie werd de camper thuis gebracht door enthousiaste medewerkers. Verder geen administratieve rompslomp gehad. Oftewel is de breuk in het glas volgens het boekje afgehandeld. Prima!
ondanks feestdagen heb ik snel een afspraak voor reparatie aan huis kunnen maken. Kort voor de monteurs kwamen ben ik nog gebeld dat zij onderweg waren. reparatie snel en efficient uitgevoerd.
De afspraak kon snel gemaakt worden, ik kon er op wachten en kreeg een lekker kopje koffie. Resultaat was prima, een nieuwe voorruit.
De koffie was prima. Binnen 1,5 uur weer totaal nieuwe ruit geplaatst. Alles netjes opgeruimd.
Na een ster reparatie die na een aantal dagen toch scheurde weer uitstekend geholpen.nu ruit vervangen en alles weer keurig voor elkaar.
Netjes en snel gemonteerd
Afspraak keurig nagekomen, keurig werk geleverd! Zeer tevreden over dit bedrijf!
Ik had een raam dat ter plaatse vervangen moest worden van een landbouw voertuig en ik dacht door wie moet ik dat nou laten doen. Via internet kwam ik terecht bij 123ruit.nl en wat ben ik daar toch blij mee! Het te vervangen ruit is op alle fronten keurig gemonteerd! En dit was een ruit wat niet hedendaags voorkomt. Het contact met het kantoor en de monteurs was uitstekend en prettig. Zeer professioneel en alle afspraken zijn nagekomen. Echt een aanrader, vind ik! Nogmaals bedankt mannen en 123 ruit.
zeer goede eerste indruk, correcte en eerlijk advies uitstekend geholpen zowel zakelijk alsemede privé (terwijl ze nier op de hoogte van waren) en allebei op dezelfde manier geholpen,
Prima afhandeling.
ster in het raam. afspraak gemaakt netjes en vakkundig geholpen. tijd terug ruit gescheurd konden wij er niet meer achter komen wie ons de 1e keer met onze vorige auto zo goed had geholpen bij een andere bedrijf geweest maar daar komen we niet weer. gelukkig nu het kaartje met de sticker weer gevonden en weer fijn geholpen door glasscare
Snel en klantvriendelijk geholpen.
Prima ervaring en ik kon snel terecht. Sterretjes waren snel gemaakt en medewerker was vriendelijk.
Zeer goed, snel, kundig en vriendelijk geholpen.
Heel fijn bedrijf. Klant vriendelijk. Netjes vakwerk
Na maken afspraak heeb wij deze 2x gewijzigd, ze waren hierin heel flexibel en welwillend. Op uiteindelijke datum konden ze eerder en hebben contact opgenomen of dit OK was, daarna de auto opgehaald en op andere locaties weer geretourneerd. Hadden zich wel verkeken op soort ruit waardoor reparatie meer tijd in beslag naam dan gedacht. Dashboard was netjes schoon.
Nvt
Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en de ruitschade werd snel en vakkundig gerepareerd.
top
Gastvrij, Snel en kundig
prima af gehandeld
Was lastig om daarheen te komen (woon in Almere) dus kwamen zij dezelfde dag nog naar mij toe en is het sterretje gemaakt!
De Vecht 36
8253 PH Dronten
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).