Snelle afspraak en keurige reparatie.
Na diefstal uit onze camper de bus weg gebracht om de zijruit te vervangen. Keurig gemaakt en er wordt goed gecommuniceerd. Dit bedrijf werkt zeer netjes en is erg klantvriendelijk.
Autoglas Ede reageerde snel op m'n voorkeursdatum en het was akkoord. En ik kon snel terecht. Het zou circa 2 uur duren maar naar 1,5 uur was de auto al weer rijklaar. En ik kreeg duidelijke mondelinge instructies mee. 1ste half uur niet harder dan 80/km/uur. 1ste 2 dagen niet door de wasstraat noch met open ramen rijden ivm met de druk op de voorruit. En je kunt zoveel koffie/thee pakken als je wilt. Daarnaast is er een gasten Wifi.
Op basis van shortlist verzekeringmij en reviews dit bedrijf uitgekozen. Afspraak was supersnel via internet gemaakt en de volgende morgen werd ik al gebeld om de afspraak definitief (tijdstip) te maken. Autoruit is netjes vervangen. Geen beschadigingen aan interieur o.i.d. te zien. Kalibreren was ook goed gegaan en de medewerker maakte mij er op attent dat er wat foutmeldingen in de boordcomputer stonden. Zeer attent! Duidelijke uitleg over wat de eerste dagen niet te doen.
Goede samenwerking van de heren, werken vlot en precies.
Pima bedrijf vriendelijke mensen
snel 1 afspraak en klaar in half uur, was ook te laat op de afspraak maar meneer bleef zeer vriendelijk en snel klaar
Zeer vriendelijk, goed en snel gehopen.
Was er op tijd, werd op tijd en klantvriendelijk geholpen. Ster is nauwelijks zichtbaar.
Vriendelijk, snelle service en goed werk afgeleverd.
Kon makkelijk en snel een afspraak plannen incl. vervangend vervoer
Ik werd direct geholpen en keurig te woord gestaan. Reparatie aan de voorruit is snel en vakkundig uitgevoerd. Kunnen andere partijen nog een puntje aan zuigen.
Prima service En goede behandeling
Gewoon goed
Ik had een sterretje 2,5cm van de rand. Carglass was star en kon alleen de ruit vervangen. In Ede bij 123Ruit wilden ze wel even kijken en toen ik er om 17.05 uur was wilden ze het ook meteen repareren en 17.35 reed ik de deur uit met een gemaakte ster!
De mannen van 123Ruit Ede leveren goed werk, snel, prima uitleg en advies. Binnen een uur kon ik weer verder met de camper op pad.
Netjes en direct geholpen. Niks op aan te merken.
Goed en snel gerepareerd, klantvriendelijke service
Goed, binnen 2 dagen was alles geregeld.
Snel geholpen.
Veel succes iedereen
Heel vriendelijk geholpen, goede communicatie, goede prijzen en denken met je mee om het probleem zo goed en snel mogelijk op te lossen.
Kryptonstraat 41
6718 WR Ede
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).