Erg goed

Zeer vakkundig en goede service! Een aanrader!

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Prettig, correct en vakkundige zorg.

Prettig, correct en vakkundige zorg.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Waar kent u 123RUIT.nl van? Via verzekering/lease maatschappij/ assurantie tussenpersoon

Super!

Zeer vriendelijke heren hielpen me verder en binnen een half uurtje stond ik weer buiten. Inschatting van de medewerker was dat het putje in de ruit niet onzichtbaar te maken was, dus dat was duidelijk aan gegeven. Doordat het van te voren met de leasemaatschappij geregeld was geen papierwerk of tekenen. Topservice.

• Kwaliteit ruitherstel

zeer snelle response op verzoek voor herstel.

zeer snel geholpen. eerlijk , duidelijk dat reparatie, nog zichtbaar blijft, ivm vuil, maar geen kans op barsten.

goed en vakkundig

Werd snel en deskundig geholpen, resultaat was uitstekend.

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.
  • Kwaliteit ruitherstel

Snelle service en vriendelijk behandeld

Problemen snel opgelost

Bij aankomst bleek de nieuwe ruit stuk. Leenauto gekregen. Na de middag auto toch gereed.

no-nonsens aanpak

Had een probleem met voorruit maar is snel en adequaat opgelost

vakkundig

Bedrijf wat service belangrijk vindt, betrokken werknemer (zoon van de baas) is vakkundig en snel

• Kwaliteit ruitherstel

Klantvriendelijk en snelle service.

Prima geholpen

Snel en goed geholpen

• Kwaliteit ruitherstel

Vriendelijk ontvangen, koffie/thee en een aangename ruimte om te wachten. Ruit was binnen 1,5 uur perfect geplaatst.

• Bereikbaarheid voor schademelding N.v.t.
  • Kwaliteit ruitherstel

Flexibel & soepel geregeld !

Mijn voorruit was al een tijd (maanden) gescheurd. Nog niet in de gelegenheid geweest om een afspraak te plannen. Uiteindelijk door leverancier van me, Spaan in Veghel, getipt dat ik 123Ruit op locatie kon laten komen. Spaan heeft die actie uitgezet naar 123Ruit / Tom. 2x een afspraak gepland met Tom, welke ik op het laatste moment diende te cancellen omdat mijn werklocatie intern wijzigde. Hij stelde zich enorm flexibel op: 'ik pas me aan jou aan, laat maar weten wanneer het in Veghel wel lukt.' Uiteindelijk kon ik hem een moment bevestigen, dat was een dag van te voren. Hij reageerde dat dit lukte. En voor hem te plannen was. Super fijn. Goed geregeld. Soepel geregeld. Flexibel in afstemming. Dank je wel ! Noortje

• Waar kent u 123RUIT.nl van? Anders

Nette service, vriendelijk personeel, meedenkend.

Ik ben enorm fijn geholpen en kreeg zelfs nog een lift aangeboden naar mijn werk.

Top service

Alles fijn verlopen. Snel aan de beurt, goede en vriendelijke service, reparatie top.

Zeer positief ❗️

Snel geholpen, nette wachtruimte en vriendelijke medewerkers met een lekker bakje koffie.

Snel, vriendelijk, goed

Snel, vriendelijk, goed

• Kwaliteit ruitherstel

Vakkundig en vriendelijk geholpen!

Mijn autoruit is vervangen, ik ben snel, vakkundig en vriendelijk geholpen door Carwin!

Goede Ontvangst matig resultaat

Leuk bedrijf maar matig reparatie ziet er van binnen nog net zo slecht uit alleen acceptabel omdat het aan de rand biven binnenspiegel zit

Goed voor elkaar

Ik ben netjes ontvangen en de reparatie was binnen en half uur klaar.

Super service!

Ik ben zeer goed geholpen, toen ik de auto kwam brengen bood een medewerker aan om mij naar mijn werk in Eindhoven te brengen en twee uur later werd mijn auto op mijn werk afgeleverd met nieuwe voorruit. Dat is nog eens service.

• Kwaliteit ruitherstel

Goede service en perfect geholpen

123RUIT.nl was voor mij een onbekende, maar door het contract dat ze hebben met mijn leasemij. werd ik naar hen verwezen. Toen herstel van de voorruit niet mogelijk bleek is er na 3 werkdagen een nieuwe ruit vakkundig en goed geplaatst in mijn auto. Positieve ervaring dus met een bedrijf dat ik voorheen niet kende.

Super geholpen

Alles is uitstekend gegaan. Heel vriendelijk en meedenkend.

TOP!

Snel, vriendelijk, behulpzaam en voor herhaling vatbaar!

Kanaaldijk Noord 57 A

5642 JA Eindhoven

Over 123RUIT.nl - Carwin

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl