Top service!
Deskundige reparatie
Ik belde op, legde mijn situatie uit: Kapotte voorruit camper, vlak voor vakantie. Men nam meteen actie met het bestellen van een nieuwe ruit, drie dagen later kon deze al geplaatst worden. Camper gebracht op woensdagmiddag, donderdagochtend om kwart voor tien belde men dat eea gereed was. Men maakt alles in orde met mijn verzekering, hoefde alleen eigen risico te betalen.
Snelle service, vriendelijk personeel en goede koffie :)
Schademelding achterruitschade Fiat 500 snel in behandeling genomen en snel en kundig gerepareerd. Tom, bedankt.
De 2 vriendelijke reparateurs waren snel klaar met de reparatie die er zoals altijd weer netjes uitzag. Ik heb als teamleider transport regelmatig met 123ruit te maken en wordt altijd netjes te woord gestaan vanaf het 1e telefoontje
Ik kon zo een leen auto meekrijgen, eigen auto werd thuis gebracht.
goed en snel gemaakt, wel nog wat hele kleine scherfjes in auto vriendelijk geholpen
Na melding van schade ben ik flexibel ingepland. Reparatie verliep binnen de gemelde tijdsduur. Tijdens herstel kon ik werken in wachtruimte waarbij ik tot 2 keer toe koffie aangeboden kreeg. Ik ben door meerdere medewerkers vriendelijk en klantgericht te woord gestaan.
Via bekende aan dit adres gekomen voor oldtimer specialist. Het is even een afstand Haarlem Eindhoven, maar de moeite waard. Heb een Buick waarvan er nog maar een ruit is, nergens meer leverbaar. Diversen "specialisten" hier omgeving zijn bezig geweest om hem te plaatsen. Pasvorm van ruit was zeer slecht maar er is niets anders. Bij Carwin was het met een door hun zelf gemaakte rubber in 2 uurtjes klaar. Helemaal toppie!!!!
De ruit van mijn camper is netjes vervangen en de klantgerichte service was top! Ik beveel dit bedrijf 100% aan!
professioneel bedrijf
Ik ben positief over de wijze waarop de ruit is vervangen. Vakkundig uitgevoerd.
Gewoon alleen maar lof Gewoon een geweldig bedrijf
Helaas zit 123RUIT niet in mijn woonplaats
al aan de telefoon zeer plezierig contact. ook ter plaatse zeer plezierig.
Deskundig en snel herstel van mijn auto ruit
Netjes gewerkt volgens afspraak.
Vriendelijk en vakkundig
Afspraak gemaakt, werd precies op afgesproken tijd geholpen ,en er werd netjes gewerkt. Service echt top!.
Snel geholpen, tijdens het repareren mocht ik even een auto lenen zodat ik terug naar mijn werk kon. Mijn auto had nog een ander mankement dat hebben ze ook direct even naar gekeken. Zeer prettig geholpen. Vrolijk, klein team. Zeer tevreden.
Nadat ik een ree had aangereden en mijn auto WA verzekerde is moest ik de schade uit eigen zak betalen. Na wat navragen en bellen kwam ik bij 123ruit, hier hebben ze mijn voorruit en ook mijn ruitenwissers vervangen. En dit in zeer afzienbare tijd en de prijs die ik daar voor moest betalen was bijna de helft van omliggende bedrijven. Verder was de klant vriendelijkheid erg aangenaam. Al met al een echte aanrader als je met ruit schade komt te zitten. Alhoewel ik iedereen veel schadevrije jaren toewens.
snel contact, snel afspraak, snel reparatie
Kanaaldijk Noord 57 A
5642 JA Eindhoven
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).