Aardig personeel en lekkere koffie
vriendelijk en behulpzaam
Volgens afspraak volgens de monteur was het geen 100 % kijken of er mee te leven is anders afspraak maken voor een nieuwe ruit
Eind van de middag mail gestuurd voor afspraak, binnen 10 minuten werd ik terug gebeld. Direct afspraak kunnen maken voor de volgende dag, perfect.
Prettige website om de afspraak te maken, goed geholpen door de medewerkers en weer binnen 2 uur klaar.
Zeer persoonlijke benadering, snel geholpen en dachten goed in oplossingen!
Snelle communicatie en afhandeling van de ruitschade.
Ondank dat men volop in de verbouwing zaten, was men zeer vriendelijke en ben correct en snel geholpen. Ik ervaar dat men bezig is om zich in de markt te zetten en dat kan ik zeer waarderen.
Afspraak was makkelijk en op korte termijn online in te plannen. Kon zelf bepalen hoe laat ik de auto kwam brengen en ophalen, wat erg fijn was. Ruit met barst is netjes vervangen. En toen ik de auto ging ophalen werd de ster in mijn andere raam ook meteen even gemaakt, terwijl ik deze zelfs nog moest melden. Ben zeer tevreden over de service en reparatie.
11 uur auto brengen 1,5 uur werk auto om 12.30 ophalen gewoon prima geregeld ! r
UItstekende ervaring met Carwin in Eindhoven op alle fronten. Direct contact, vlot inplannen, vakkundig gemaakt en alles netjes met de verzekering afgewerkt. Je hebt er geen omkijken naar.
Snel, vriendelijk en vakkundig!
Onzichtbaar de reparatie gemaakt
Top geregeld
Vriendelijke mannen met veel ervaring!
Goede en snelle service, mogelijkheid voor vervangende auto en persoonlijk contact
Uitstekende service. Het is net geen 5 sterren doordat spiegel niet helemaal goed vast zat en de tape die tot 's avonds moest blijven zitten binnen 2 minuten los liet. Spoegel werd 3 dagen later door eigen garage verholpen tijdens APK.
Binnen 1 dag onze ruit gerepareerd na vandalisme. Geregeld dat ruit uit Tiel werd geleverd en dezelfde dag gemaakt. Kers op de taart de service. Mijn vrouw is opgehaald zodat we dezelfde dag een gerepareerde auto hadden. Top en echt een aanrader.
Zeer klantvriendelijk, kwamen me zelfs thuis ophalen! Auto in de ochtend gebracht, in de middag achterruit vervangen en weer klaar. Super service
Vanochtend gebeld voor vervanging van mijn achterruit, kon de auto meteen komen brengen. Vanmiddag om 16uur al klaar!! Ze zijn me ook nog thuis op komen halen toen de auto klaar was, wat een geweldige service!! Nogmaals dankjewel
Kanaaldijk Noord 57 A
5642 JA Eindhoven
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).