Direct geholpen en netjes gerepareerd door vriendelijk personeel.
Prima en snel herstel
Ik heb de auto weg gebracht en ben vervolgens naar mijn werk gebracht. Nadat de voorruit vervangen was is de auto keurig bij mijn werk gebracht. Het bleek dat de callibratie van de camera niet lukte, hiervoor moest de auto toch naar Elburg, om dit voor mij zo makkelijk mogelijk te maken is mijn auto bij het werk opgehaald, in Elburg goed gecallibreerd en vervolgens weer terug gebracht. Ik vond het zeer klantvriendelijk dat er voor gezorgd werd dat ik zo min mogelijk van mijn werk weg hoefde, er werd mee gedacht aan een oplossing daarvoor en werd ook duidelijk uitgelegd waarom de callibratie in eerste instantie niet lukte. Conclusie is dat ik zeer tevreden ben met de geleverde diensten van Autoglas de Veluwe en ook zeer tevreden over de klantvriendelijkheid.
Monteur was snel en vakkundig
Flotte afspraak, mocht tijdelijk auto mee goede afwerking
Helemaal tevreden!!
Op zondag een bericht gestuurd op dinsdagochtend de voorruit geplaatst.. Stukken beter geregeld dan de welbekende roodgele glaszetter..
werd snel geholpen, met 10 minuten aan de beurt en de koffie was lekker!!
Afspraak maken was zo gebeurd, en onder het genot van een kopje koffie was de ster zo behandeld. En ze regelen alles direct met de verzekering
Hele snelle service en snel en kreeg zelfs nog een leenauto mee
Klaar terwijl je wacht met een kopje koffie. Uitleg over de werkzaamheden.
Kwam voor een klein sterretje in de voorruit. Na het schoonmaken van de gehele voorruit bleek er nog een sterretje geheel onderin in het zwarte stippel verdrijving rand te zitten. Direct werd ook dat probleem opgelost, door hars injectie.
Kon snel terecht, keurige behandeling en goede reparatie. Deze behandeling krijg je niet veel meer!
Vriendelijk en Professioneel
Prima afhandeling, ruit schade is mooi verholpen, vriendelijke medewerkers, koffie tijdens het wachten.
fijn bedrijf om mee te werken.
Ik kon snel terecht en werd goed en vriendelijk geholpen.
Ruit smerig incl. Lijmresten. Vervangend vervoer was krakkemikkig.
Beste mevrouw Meijer, Als eerste wil ik bedanken voor de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten. Graag geef ik u mijn reactie. De hersteller heeft u meerdere malen proberen te bellen en u helaas nog niet kunnen bereiken. Mocht u uw review nog willen bespreken met de hersteller dan vraag ik u vriendelijk om zelf contact met de hersteller op te nemen. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl hoofdkantoor
Het was twijfelachtig of de ster niet te groot was om te repareren. Toch geprobeerd en met positief resultaat
Vriendelijke monteur, tel. en.plaatselijk contact aangenaam. Vlot verholpenen direct een.afspraak binnen 1 uur. Waar vind je dat nog.
Ze kijken effe wat te schade en dan bespreken we kunnen doen ..
Uitstekend geholpen, netjes te woord gestaan en de ruit was vlot vervangen. perfect!
Kon gelijk terecht om een afspraak te maken. Klantvriendelijk
Lekker in de buurt en vlotte afspraak en snelle en goede afhandeling
Snelle herstel service. Medewerker vond ik wat onduidelijk en ongeduldig aan de telefoon.
Broeklandstraat 2 a
8082 AE Elburg
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).