Heel prettig geholpen bij zaak in Elburg.
Snel en goede service Mijn ruit is top gemaakt
Is goed
Top gedaan.
Had een klein sterretje in de vooruit. Medewerkers zijn prettig in omgang en vaklui
Goed en netjes geholpen
Om 12.00 uur een ster in mijn ruit, Verzekeraar direct gebeld, verbonden met Elburg, ondanks drukte dezelfde middag flexibel ingeroosterd, en om 15.15 kwam ik aanrijden en reed 20 min later weer met een gerepareerde ruit verder.
Vriendelijk geholpen en binnen 30 minuten weer op pad.
korte wachttijd, doen wat ze beloven
Goede ervaring.
Snel en netjes ruit vervangen.
Bij met 123ruit.nl. Fijn en goed geholpen in Elburg
Snel en adequaat opgelost
Je kunt er zo naartoe zonder afspraak Wel ff bellen van te voren
Vooraf even overleg over tijdstip, daarna vlot afgehandeld, leenauto mee en paar uur later stond mijn auto met een nieuwe voorrruit erin weer klaar.
Schade gemeld, verzekering gegevens gecheckt, afspraak gemaakt, leenauto aangeboden gekregen, schade verholpen. Erg prettig en handig dat ikzelf niets met verzekering hoefde te regelen. Enig minpuntje was de rotzooi die op mijn dashboard lag na plaatsing van de nieuwe voorruit, maar dat was met een stofzuiger en doekje/water snel opgelost.
Afspraak is makkelijk te maken alles wordt tiptop geregeld.
Ik had een ster in mijn ruit, en wist niet goed waar ik moest zijn. Via een autoschadebedrijf (de buurman van dit bedrijf) kreeg ik contact. Via een belletje een afspraak gemaakt, en tijdens de afspraak zeer vriendelijk geholpen en er weer wat bijgeleerd ook nog. Bij een volgende keer ga ik er zeker weer heen.
Prima ervaring
Afspraak snel gemaakt en netjes gewerkt.
Erg goed
Vriendelijk en bekwaam!
We moeten even langs komen omdat ze Mazda ruiten niet via het kenteken kunnen bestellen, en de volgende dag werd hij al geplaatst.
Netjes gemaakt
Broeklandstraat 2 a
8082 AE Elburg
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).