Gebeld volgende dag al geholpen fijne man, goed geholpen en snel.
Snel en netjes geholpen
vriendelijk en goed geholpen door de mensen van 123Ruit in Schinnen
Gisteren gebeld en vandaag al is de ruit keurig vervangen! Vriendelijke service!
Vriendelijk en duidelijk qua uitvoering werkzaamheden. Netjes gewerkt
Prima geregeld, ik mocht werken op locatie en ook de koffie was super geregeld! Top bedrijf
Kon snel terecht Goed afgehandeld
Dacht een steenslagschade in de voorruit te kunnen laten maken maar moest een nieuwe ruit in. Dit kon meteen gedaan worden waardoor je geen nieuwe afspraak hoefde te maken Binnen een uurtje was het gepiept onder het genot van een lekker kopje koffie
Goed ontvangen zelfs met een lekker kopje koffie! Reparatie perfect uitgevoerd!
top
Nadat ik snel terecht kon voor een afspraak, werd ik vriendelijk te woord gestaan. Terwijl mijn ruit vervangen werd, kon ik in de mooie wachtruimte genieten van een heerlijk kopje koffie. De ruit werd vakkundig vervangen en ik kon weer veilig de weg op!
Werkt op afspraak. Is een eerlijke 1 op 1 service met een kopje koffie in de wachtruimte. Kortom, de ruitreparatie is vakkundig afgehandeld.
Steenslag met een scheur in de voorruit als gevolg. Binnen 2 dagen al een afspraak kunnen maken en er zit alweer een nieuwe ruit in mijn auto, alsof er niet gebeurd is. Hartelijk dank voor de snelle en kwalitatieve service!
Snel afspraak kunnen maken. Zeer vriendelijke ontvangst en top service! Zeker een aanrader
Na het maken van een melding bij de leasemaatschappij werd dezelfde dag nog contact opgenomen om een afspraak in te plannen. Binnen twee dagen konden we al terecht om de voorruit te laten vervangen. De voorruit is snel en vakkundig vervangen. Kortom: goede service en fijne communicatie.
Fijn contact, correct en alles netjes afgehandeld. Geen gedoe mee gehad..
professioneel bedrijf super geholpen zéér tevreden!
Snel afspraak kunnen inplannen. Geleverd volgens afspraak. Flexibel in ophaal moment.
professionele, betrouwbare en fantastische service.
Goede ontvangst en uitleg wat er staat te gebeuren met tijdindencatie. Kwam helemaal uit. En netjes afgewerkt.
Snel en goed de ruit vervangen
Prima klantgerichte service; aangezien het een Alpina betrof en een originele ruit besteld moest worden, is er vóór de reparatie een aantal keren noodzakelijk contact geweest tussen Edwin en mijzelf over voertuigspecificaties, en is het daarna allemaal snel en prima verlopen.
Zeer vriendelijk ontvangen en supersnel een nieuwe ruit geleverd!
Snelle levering en plaatsing
Goeie en snelle communicatie. Bovendien een gratis leenauto ter beschikking gekregen
Nagelbeek 7 C
6365 EH Schinnen
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).