Geen juiste reparatie gedaan

In de voorruit zitten een aantal steenslagbeschadigingen. Deze 'putjes' in het glas zijn nog duidelijk voelbaar. ik heb de indruk dat 1 zelfs iets groter is geworden. Eigenlijk is geen resultaat geboekt en is de ruit nog steeds stuk. Wat gaat u doen?

• Verbeterpunten? zie klacht

Vriendelijke service

Goede service en advies

• Verbeterpunten? Geen

Zeer nette service

Afspraak is afspraak, goede service

Uitstekende service.

Na schademelding op zeer correcte wijze verder geholpen. Vriendelijk en zeer gastvrij ontvangen op de betreffende locatie.

Snel en deskundig

Deel van de ster is na vullen nog zichtbaar. Het is beter om van tevoren mede te delen dat ster na vullen zichtbaar blijft, en niet achteraf te beweren dat dat altijd zo is. Men komt dan ongeloofwaardig over.

• Kwaliteit ruitherstel
  • Verbeterpunten? Ster is niet onzichtbaar gevuld. Dat zegt men achteraf dat dat altijd zo is.

Snel en goed geholpen

Binnen 24 uur een nieuw raam geplaatst zoals beloofd

Zeer goede service

• Verbeterpunten? Geen

Snelle ruitreparatie en prettige ontvangst

Ik kon zeer snel terecht bij Autoglas Limburg. Vriendelijke en terzake kundige heer die mij hielp. Binnen een halve dag kon ik mijn camper weer ophalen. Bedrijf ligt op een makkelijk te bereiken plek! Dit bedrijf is zeer aan te raden! Ik heb mijn familie en kennissen al aanbevolen indien men ruitschade heeft, naar dit bedrijf te gaan!

snel en goed geregeld

Vriendelijke en behulpzaam, terzake kundig.

• Verbeterpunten? N.v.t.

Zeer klantvriendelijk en vakbekwaam.

Op vrijdagochtend,na 8 verschillende zaken bezocht te hebben ,zonder resultaat(op advies van de verzekering-alarmcentrale) was deze zaak bereid en in staat om mijn 2 ramen van mijn camper te vervangen. De voor en zijraam waren met keien ingegooid; Dit in een stromende regen. Kreeg een leenauto mee en kon mijn camper tegen de avond weer ophalen. Zo kon ik dezelfde avond mijn reis naar zuid-Frankrijk voortzetten. Hiervoor hulde.

Nagelbeek 7 C

6365 EH Schinnen

Over 123RUIT.nl - Autoglas Limburg

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Over 123RUIT.nl