Ook goede koffie.
Goede ervaring , vriendelijk en snel geholpen.
Camper dinsdagavond gebracht dag erna voormiddag al klaar. Tekst en uitleg wat door vorige hersteller niet correct is gemonteerd. Nu wel alles correct!
Geweldige service en snel geholpen.
Zaterdag is iemand in mijn auto ingebroken, maandag met Autoglas gebeld en dinsdag hebben ze al mijn nieuwe raam vervangen en alles met mijn verzekering geregeld. Heel erg bedankt voor de top service en de spoedige hulp!
Super geregeld, snelle service en zeer vriendelijk en behulpzaam Ophalen was ook top geregeld.
Snelle en goede service!
Goed geholpen Goede service en aardige man
Contact verloopt vlot en mijn auto was binnen een paar uur weer klaar
Snelle en vakkundige afhandeling van de beschadiging aan mijn voorruit. Bij een eventueel volgend schadegeval aan een van mijn autoruiten kom ik hier zeker terug. Fijne en zeer vriendelijke eigenaar !!
Klantvriendelijk, snel geholpen en goede service
Zeer snel en correct uitgevoerd
Na mijn ruitschademelding werd er al snel een afspraak ingepland. Deze afspraak was ook direct op de tijd zoals afgesproken. Goed geholpen, goede begeleiding en goed gerepareerd. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen 123ruit.nl
Snel en goed geholpen met het wisselen van de voorruit. Professionele en vriendelijke service. Top!
Erg prettige ervaring. 2 keer geweest, een keer met de auto van de zaak en een keer met de privé auto. Beide keren snel en vriendelijk geholpen.
Snel en goede service!
nette behandeling en snelle afwikkeling
Prettig geregeld
Vlotte en nette service
Met geen woorden te beschrijven zo geweldig
Schade aan ruit te groot om helemaal weg te werken. Ik ben niet ter zake kundig om dit te kunnen beoordelen. Schade nog zichtbaar maar wel kleiner dan voorheen
Mijn ruit had een barst. De afspraak was snel geregeld, vakkundige man vriendelijk en weet goed waar die mee bezig is door zijn jarenlange ervaring. Tijdens het wachten een lekker kopje koffie. En daarna weer met een goed zicht de weg op. Dankje voor de goede service
Top werk en super geholpen
Gemakkelijk om een afspraak te maken. Reparatie was zo gebeurd onder het genot van een kopje koffie. Auto ook weer netjes overgedragen.
Nagelbeek 7 C
6365 EH Schinnen
123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).